*

Αποστολέας Θέμα: νεότερα για ΠΕΟ7  (Αναγνώστηκε 209420 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος maraki82

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: νεότερα για ΠΕΟ7
« Απάντηση #126 στις: Σεπτέμβριος 13, 2010, 02:37:03 μμ »
η μεγαλυτερη πλακα ειναι, οτι καποιοι που πηγαμε περυσι αναπληρωτες, φετος θα μεινουμε ανεργοι, γιατι δηλωσαμε μονο ΑΚΩ !εκει να δεις γελιο που θα πεσει...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:32:42 »

Αποσυνδεδεμένος Elfipats

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Σεπτέμβριος 13, 2010, 02:38:27 μμ »
Καλησπέρα και απο μένα παιδιά!!!Εγώ σήμερα έκανα αναληψη υπηρεσίας αλλά σχολεία δεν μου δώσανε γιατι δεν ξέρουν λέει ακόμα!!!!! Για να δούμε!!!!Μου είπαν να κάνω εξετάσεις και να περάσω απο υγειονομική επιτροπή!!!Ο,τι δηλ. κανει ένας ΑΚΩ!!!!Τι γίνεται τελικά κανείς δεν ξέρει!!!!Θεωρώ αδικία να μας καλούν ΑΜΩ ενώ τις περασμένες χρονιές με αυτά τα μόρια οχι απλά ΑΚΩ ήσουν αλλά και διορισμένος!!!

Αποσυνδεδεμένος Starzone

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Σεπτέμβριος 13, 2010, 02:39:03 μμ »
Ελπίδα, αυτά θα τα ζυγιάσεις εσύ, να δεις αν σε συμφέρει. Η γνώμη μου είναι να μην το τολμήσεις αν ειναι να ξενητευτείς. Δεν αξίζει τον κόπο. Σίγουρο είναι πλέον οτι για να ξεκινήσουν με ΑΜΩ, έτσι θα συνεχίσουν...Το θέμα είναι αν θα γίνουν άλλες προσλήψεις και πότε...!

Αποσυνδεδεμένος maraki82

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Σεπτέμβριος 13, 2010, 02:39:16 μμ »
τους εδωσαν απλα ενα χαρτι, στο οποιο λεει οτι παρουσιαστηκαν, αλλα δεν εγινε αναληψη υπηρεσιας!Αφου κ οι ιδιοι δεν ξερουν τι τοθς γινεται!Καθε Α/θμια κανει τα δικα της!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:32:42 »

Αποσυνδεδεμένος Starzone

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Σεπτέμβριος 13, 2010, 02:41:27 μμ »
Χρειάζεται και εξετάσεις ιατρικες? Στους ωρομισθίους (που ήταν το ίδιο πραγμα) δε χρειαζοταν. Θα μας τρελανουν!!!

Αποσυνδεδεμένος maraki82

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Σεπτέμβριος 13, 2010, 02:42:04 μμ »
Ελπισα, συμφωνω με την προλαλησασα!Αν εχεις δουλεια, κατσε σπιτι σου!Αφου δε μετραει πλεον!Δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο...

Αποσυνδεδεμένος k_elina54

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Σεπτέμβριος 13, 2010, 02:44:39 μμ »
Σήμερα παρουσιαστηκαμε στη Δ΄Αθήνας.Κάναμε ανάληψη υπηρεσίας και δηλωσαμε μόνο περιοχές (δήμους)στις οποίες επιθυμούμε να δουλέψουμε.Μας είπαν να επικοινωνήσουμε απο αύριο το μεσημέρι καιι μετά για να μάθουμε σε ποιά σχολεία θα τοποθετηθούμε.Για ΑΚΩ και για άλλους ΑΜΩ που ρώτησα δεν ήξεραν να μου πουν.Επικρατούσε πάντως ψιλο εως χοντρομπάχαλο.Αυτός που ήταν περσι υπεύθυνος για ωρομίσθιους γερμανικής μας κοιτούσε με απορία και μας ρωτούσε τι κάναμε εκεί.

Αποσυνδεδεμένος Starzone

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Σεπτέμβριος 13, 2010, 02:46:03 μμ »
Παιρνω τηλ. στο 210 344 2260 που είναι το τμήμα του Υπουργειου για το διορισμό Γερμανικης, αλλα μιλάει. Είμαι περιεργος να δω αν και πότε θα γίνουν νεες προσληψεις ΑΜΩ!

Αποσυνδεδεμένος Elfipats

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Σεπτέμβριος 13, 2010, 02:47:03 μμ »
Εμένα μου ζήτησαν και εξετάσεις!!!Πιστεύω πάντος πως ισως να μην αξίζει να πας αλλα δεν συμφερει και να αρνηθεις γιατι αποκλειεσαι απο τον πινακα. Τα μορια μπορει να μην προστιθενται στο τελος καθε χρονιας σε πινακα αλλα στον επομενο ΑΣΕΠ θα μετρησουν για να διαμορφώσουν το νεο πινακα με όλα τα κριτηρια που ζητανε (ακαδημαικα, κοινωνικα κτλ.)

Αποσυνδεδεμένος k_elina54

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Σεπτέμβριος 13, 2010, 02:47:30 μμ »
Όσο για το πιστοποιητικό υγείας πέρσι πάλι Δ Αθήνας που ήμουν ωρομίσθια μου είχαν ζητήσει.Ότι θέλει κάνει η κάθε διεύθυνση

Αποσυνδεδεμένος Starzone

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Σεπτέμβριος 13, 2010, 02:57:53 μμ »
Εννοειται οτι θα πας, εφοσον δεν ξενητευεσαι και δε χανεις τη σταθερη δουλεια σου (φροντιστηρειο, ιδιαιτερα κτλ κτλ). Σε άλλη περιπτωση να τα βράζω τα ελαχιστοποιημένα μορια (με το νεο συστημα η προυπηρεσια χάνει την αξία της)

Αποσυνδεδεμένος marigen

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Σεπτέμβριος 13, 2010, 04:35:32 μμ »
Όσο για το πιστοποιητικό υγείας πέρσι πάλι Δ Αθήνας που ήμουν ωρομίσθια μου είχαν ζητήσει.Ότι θέλει κάνει η κάθε διεύθυνση

πιστοποιητικό υγείας πρέπει να δώσουν όλοι από α'μια υγειονομική επιτροπή. αυτό δεν είναι καινούργιο. το δηλώνεις άλλωστε στην αίτηση/υπεύθυνη δήλωση που κάνεις για ωρομίσθιος και αναπληρωτής.

βιαστήκαν να καλύψουν την α'θμια ("το μεγάλο στοίχημα του υπουργείου") και τα 800 ολοήμερα.. πριν ακόμα ολοκληρώσουν τις τοποθετήσεις και τις μετατάξεις των μονίμων! γι' αυτό δεν ξέρουν τι να κάνουν οι διευθύνσεις.. για μια ακόμα φορά επικοινωνιακή και όχι εκπαιδευτική πολιτική του υπουργείου.. συγχαρητήριά τους λοιπόν!

όσοι δεν έχουν υποχρεώσεις πιστεύω οτι πρέπει να πάτε ΑΜΩ.. έστω και τα ψίχουλα μόρια που δίνουν θα κάνουν διαφορά στους νέους πίνακες. άλλωστε βρε παιδιά το δηλώσατε στην αίτησή σας..

Αποσυνδεδεμένος Starzone

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Σεπτέμβριος 13, 2010, 05:01:54 μμ »
Στη Σιβιτανιδειο ξέρουμε πόσους αναπληρωτές έπαιρναν μέχρι πέρυσι με το παλιό το σύστημα? Επ'ευκαιρίας, άκουσα τον Κάτσικα σημερα το πρωί στην Τσαπανίδου, να αναφέρει ένα χρονοδιάγραμμα για τις προσληψεις. Το Υπουργείο που μίλησα με το αρμοδιο τμημα διορισμών του κλάδου μας, δεν ξέρει αν υπάρξει άλλη φάση ΑΜΩ. Τι να πρωτοπιστέψουμε????

Αποσυνδεδεμένος maraki82

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Σεπτέμβριος 13, 2010, 05:07:50 μμ »
κανεναν κ τιποτα μην πιστευετε!απλα ας περιμενουμε κ ας ευχομαστε για το καλυτερο!ουτε το υπουργειο εχει ιδεα τι γινεται

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32750
  • Τελευταία: wwwwww
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1177498
  • Σύνολο θεμάτων: 19400
  • Σε σύνδεση σήμερα: 887
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αύγουστος 21, 2024, 05:10:38 μμ)