0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλά εγώ δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση, αλλά είναι όλα καλυμένα στη β'θμια;..περίεργο
Εγω ρε παιδια δεν το πιστευω με τιποτα.... Δε γινεται η δευτεροβ. να μην εχει κενα! Εγω πιστευω οτι μεχρι τελος του μηνα θα παρει ΑΚΩ. Οσο για Αβαθμια τα κενα δεν καλυπτονται με αυτους τους ΑΜΩ που καλεσε ουτε με Ωρομισθιους 4ωρου, θα παρει σιγουρα και αλλους!
Μια απ'τα ίδια και θα τρέχω Πιερία φέτος....δεν έχω και άλλη δουλειά να κάνω...περίμενα να διοριστώ ΓΙΟΚ. Περίμενα ΑΜΩ στη Θεσ/νίκη πάλι ΓΙΟΚ. Τουλάχιστον ελπίζω να πληρωνόμαστε μηνιαίως...
η τελευταία! Έβαλα ΑΒΓΔΕ Θεσ/νίκης Αθμια και Βθμια ΑΚΩ και ΑΜΩ αντίστοιχα και μετα Σερρες, Κιλκίς και ΠΙερία (όλα πάλι)...
Παράθεση από: SOPHIA στις Σεπτέμβριος 15, 2010, 06:38:07 μμΕγω ρε παιδια δεν το πιστευω με τιποτα.... Δε γινεται η δευτεροβ. να μην εχει κενα! Εγω πιστευω οτι μεχρι τελος του μηνα θα παρει ΑΚΩ. Οσο για Αβαθμια τα κενα δεν καλυπτονται με αυτους τους ΑΜΩ που καλεσε ουτε με Ωρομισθιους 4ωρου, θα παρει σιγουρα και αλλους!εάν πάρουν εκ των υστέρων ΑΚΩ θα είναι ελεεινοί! δεν μπορούν να κάνουν τέτοια αδικία σε αυτούς με τα περισσότερα μόρια! δεν γίνεται να πάνε αυτοί με τα 40 μόρια στα δωδεκάνησα και αυτοί με 10 θεσσαλονίκη. δεν νομίζω να είναι τόσο χαζοί!
Καλησπέρα και από εμένα!Είναι από τις ελάχιστες φορές που γράφω στο φόρουμ, αν και το διαβάζω καθημερινά. Να σας πω λοιπόν την ιστορία μου...Είμαι μια από τις διοριστέες του ΑΣΕΠ 2008. Έχοντας λοιπόν αυτό στο νου μου, ότι δηλαδή διορίζομαι τον Αύγουστο, δεν συμπλήρωσα την αίτηση αναπληρωτών-ωρομισθίων με προσοχή, αφού στην ουσία την έκανα μόνο για να την κάνω. Ενώ λοιπόν μένω Θεσσαλονίκη και ήμουν ωρομίσθια επί 4 συναπτά έτη στα ίδια μάλιστα σχολεία, έκανα το λάθος και δήλωσα και ΑΜΩ σε όμορους νομούς, όπως έκανα και παλιά, αφού μπορούσαμε να αρνηθούμε μέχρι να μας καλέσει η διεύθυνσή μας. Με μεγάλη μου έκπληξη λοιπόν,όταν βγήκαν οι ΑΜΩ την Παρασκευή βλέπω το όνομά μου και από δίπλα τη Χαλκιδική!!!(δεύτερη κρυάδα, αφού την πρώτη και μεγαλύτερη την φάγαμε τον Αύγουστο, οι διοριστέοι ξέρουν πολύ καλά τι λέω...) Η Θεσσαλονίκη τα ζώα μου αργά!!! (για να μην πω τίποτα χειρότερο)Για να μην κουράζω άλλο, το δια ταύτα είναι ότι ΑΡΝΗΘΗΚΑ τη θέση ΑΜΩ και δεν το μετανιώνω και καθόλου μάλιστα. Δεν ήξερα να δίνω 300 € βενζίνη το μήνα και να είμαι όλη μέρα στο τιμόνι...Όποιος ενδιαφέρεται λοιπόν για Χαλκιδική να ξέρει ότι μόλις άδειασε μια θέση ΑΜΩ, δώρο από εμένα...!