0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!Με πήραν ΑΜΩ με 14 ωρες και ... εκ των υστέρων μου λενε οτι θα τοποθετησουν συναδελφο/-ους για ολες τις ωρες μου, ενω εγώ εχω αρχισει 1 εβδομαδα κανονικά σε ολα τα σχολεία. Τώρα θελουν να με στειλουν σε αλλο νησί... Είναι απιστευτα ανοργάνωτοι, ανεύθυνοι και ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ. Το τι παιρνώ αυτες τις μερες δε λεγεται!Γιαυτό υπογράψτε συμβαση αμεσως !!! wish me luck!
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!Με πήραν ΑΜΩ με 14 ωρες και ... εκ των υστέρων μου λενε οτι θα τοποθετησουν συναδελφο/-ους για ολες τις ωρες μου, ενω εγώ εχω αρχισει 1 εβδομαδα κανονικά σε ολα τα σχολεία. Τώρα θελουν να με στειλουν σε αλλο νησί... Είναι απιστευτα ανοργάνωτοι, ανεύθυνοι και ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ. Το τι παιρνώ αυτες τις μερες δε λεγεται!
Μα, πως ειναι δυνατον να παρει κανονικους αναπληρωτες? Αφου ολους τους πρωτους στη λιστα ΑΜΩ τους πηρε...τωρα θα παρει ΑΚΩ με χαμηλοτερα μορια απο τους προηγουμενους? Εγω προσωπικα δεν εχω καλη σειρα αλλα δεν ειναι τεραστια αδικια για τα παιδια που εχουν πολλα μορια? Πιστευω πραγματικα οτι θα συνεχισει με ΑΜΩ και ωρομισθιους...ετσι που τα εκανε δεν μπορει να κανει αλλιως...
Εαν το κάνει όμως αυτό θα είναι άδικο, καθώς άτομα με πολλά μορια (όπου η τελευταία τους επιλογή ήταν ΑΜΩ) ΄χανουν την ευκαιρία για ΑKΩ. Πρώτα καλούν για ΑΚΩ και μετά ΑΜΩ και ωρομισθιους, ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! είπαμε ότι υπάρχει κάποια ανοχή αλλά όχι και έτσι...
Παράθεση από: kimolia στις Σεπτέμβριος 26, 2010, 03:38:57 μμΕαν το κάνει όμως αυτό θα είναι άδικο, καθώς άτομα με πολλά μορια (όπου η τελευταία τους επιλογή ήταν ΑΜΩ) ΄χανουν την ευκαιρία για ΑKΩ. Πρώτα καλούν για ΑΚΩ και μετά ΑΜΩ και ωρομισθιους, ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! είπαμε ότι υπάρχει κάποια ανοχή αλλά όχι και έτσι...Δε διαφωνώ ότι είναι άδικο να καλεί πρώτα τους ΑΜΩ και μετά τους ΑΚΩ. Επίσης άδικο - για μένα- είναι να βάζει όλους τους αναπληρωτές (ΑΜΩ- ΑΚΩ) σε έναν πίνακα. Το θέμα είναι ότι πολλοί συνάδελφοι παρασύρθηκαν και δήλωσαν ΑΜΩ χωρίς να γνωρίζουν τι είναι. Δεν ενημέρωσε το Υπουργείο σαφώς, αλλά κι εμείς έπρεπε να είμαστε πιο υποψιασμένοι όταν τα δηλώναμε.
Δε διαφωνώ ότι είναι άδικο να καλεί πρώτα τους ΑΜΩ και μετά τους ΑΚΩ. Επίσης άδικο - για μένα- είναι να βάζει όλους τους αναπληρωτές (ΑΜΩ- ΑΚΩ) σε έναν πίνακα.