0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Elpida82 στις Σεπτέμβριος 29, 2010, 07:58:24 πμΕχω καταστραφει!!!Θα μου πειτε οποιος θελει τα πολλά χανει και τα λίγα. Εκει οπου δούλευα περυσι προσελαβε αλλο άτομο και τώρα ή μενω Αθήνα και ψαχνω σαν τρελη δουλειά και ΑΝ προκύψει κανενα ιδιαιτερο ή παω σε πιο μακρυνό νησί οπου θα με πληρωνουν μια φορά το 4μηνο και αν!!!προτασεις?Περισυ Elpida82 ως τι δουλευες? Ρε παιδια δε θελει πανικο...θελοντας και μη και ΑΚΩ θα παρει και ΑΜΩ και Ωρομισθιους αφου ειναι εκατονταδες τα κενα....Τωρα φτασαμε στο τελος υπομονη![/quotΤι εγινε με τη θεση που ησουν ΑΜΩ?
Εχω καταστραφει!!!Θα μου πειτε οποιος θελει τα πολλά χανει και τα λίγα. Εκει οπου δούλευα περυσι προσελαβε αλλο άτομο και τώρα ή μενω Αθήνα και ψαχνω σαν τρελη δουλειά και ΑΝ προκύψει κανενα ιδιαιτερο ή παω σε πιο μακρυνό νησί οπου θα με πληρωνουν μια φορά το 4μηνο και αν!!!προτασεις?
Εχω καταστραφει!!!Θα μου πειτε οποιος θελει τα πολλά χανει και τα λίγα. Εκει οπου δούλευα περυσι προσελαβε αλλο άτομο και τώρα ή μενω Αθήνα και ψαχνω σαν τρελη δουλειά και ΑΝ προκύψει κανενα ιδιαιτερο ή παω σε πιο μακρυνό νησί οπου θα με πληρωνουν μια φορά το 4μηνο και αν!!!προτασεις?΄Είμαι και εγώ ΠΕ07 και κάτι παρόμοιο συνέβη και σε μένα και απότι έχω ακούσει στους περισσότερους του κλάδου μας. Δεν μπορώ να καταλάβω τί γίνεται με μας φέτος αλλά ταχουν κάνει χάλια....ψάξε κάποιο άλλο φροντιστήριο ότι έκανα και εγώ δηλαδή είναι αρκετά που ξεκινάνε τα γερμανικά από αρχές Οκτώβρη.
Ο πανικός δεν ηταν ΠΟΤΕ καλός συμβουλος. Αυτο που ισως πρεπει να κάνουμε ειναι να ξεσηκωθούμε ΟΛΟΙ, πραγμα αδυνατον γιατι δεν υπάρχει κανένας (δε μιλάει για τους βολεψιματιες συνδικαλιστες) για να βγάλει τον κόσμο στους δρομους. Βγήκαμε στους δρομους για το Euro 2004, για την Παπαρι-ζου και τη Γιουροβιζιον και τώρα που μας κλέβουν χρηματα, καθομαστε και υπομένουμε. Κάποιοι στρογγυλοκάθονται στις έδρες τους, φοβουμενοι μη χάσουν κανενα ημερομίσθιο και άλλοι (που δεν έχουν καμια σχεση με εκπαιδευτικους) πάνε (ή μηπως ΠΑΜΕ?)και τα σπάνε σαν χουλιγκαν. Αυτό μας αξίζει? Αν ναι, ας προσαρμοστουμε. Αν όχι, ας κάνουμε κάτι και ας μην κλαιγομαστε !!! Αυτα.
Αρχικά, συζητήθηκε αναλυτικά το νέο πρόγραμμα «εξειδικευμένης υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και μαθησιακές δυσκολίες». Το πρόγραμμα αυτό, χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ και με διάρκεια 2 χρόνια, περιλαμβάνει, όπως ενημερωθήκαμε, την επιμόρφωση των συναδέλφων τις 2 πρώτες βδομάδες μετά την πρόσληψή τους, εντός του ωραρίου εργασίας τους και όχι τα]Σαββατοκύριακο και θα διεξαχθεί μέσω ΠΕΚ. Οι συνάδελφοι αυτοί θα προσληφθούν ως Αναπληρωτές Κανονικού Ωραρίου και με τα μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα που έχουν και στη γενική αγωγή. Τόσο, όμως, η προϋπηρεσία όσο και η βεβαίωση της επιμόρφωσης δε συνυπολογίζονται για την ειδική αγωγή. Ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη αποτελεί η δήλωση του κ. Αλεβίζου, μετά από επίμονες ερωτήσεις μας, ότι η προϋπηρεσία όλων των συναδέλφων που εργάζονται φέτος θα καταγραφεί και θα προστεθεί στους πίνακες που θα δημοσιευτούν και για το σχολικό έτος 2011-2012, εξέλιξη ιδιαίτερα σημαντική δεδομένου ότι ο νέος νόμος όριζε το συνολικό κλείδωμα των πινάκων στις 30/6/10.Αυτο δημοσιευτηκε σημερα για τους συναδελφους της ειδικης αγωγης. Εχω 2 ερωτησεις1. πριν λιγες ημερες δεν ελεγε για τα ξενογλωσσα οτι δεν μπορει να δωσει παραπανω ωρες γιατι δεσμευεται απο το ΕΣΠΑ? Αφου και τωρα το ΕΣΠΑ χρηματοδοτει αυτο το προγραμμα...και θα προσλαβει μονο ΑΚΩ.2. Οι δικοι μας πινακες κλειδωσαν ενω η προυπηρεσια των ανωτερω θα προστιθεται κανονικα? Μηπως μονο εμεις ειμαστε απ εξω???