*

Αποστολέας Θέμα: νεότερα για ΠΕΟ7  (Αναγνώστηκε 209305 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος papia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ: νεότερα για ΠΕΟ7
« Απάντηση #406 στις: Οκτώβριος 01, 2010, 10:18:28 μμ »
Η  Πρωτοβάθμια  χρειάζεται  όλες  τις  γλώσσες (ιταλικά, ισπανικά, τουρκικά κτλ.)αλλά  από  εκπαιδευτικούς  που  δε  ζηλεύουν  τους  συναδέλφους  τους.Οι  δάσκαλοι  αυτούς  τους  θέλουν.  Εσείς  τους  θέλετε; Τι  θα  ακούσουν   αυτοί  από  εσας  αν  μπούν  κάποιοι  στα  δημοτικά  και  κάνουν  ισπανικά  αντί  για  γερμανικά; Ασχετο  βέβαια  που  εγώ  προσωπικά  υποστηρίζω  φανατικά  τη  διδασκαλία  των  γερμανικών  στο  δημοτικό  αλλά  από  συναδέλφους  σου  που  μπορούν  να  σταθούν  σαν  εκπαιδευτικοί  και  όχι  από  κάποιους  που  ενδιαφέρονται  μόνο  για  μια  θέση  εργασίας.!!!! και  ζηλεύουν  τους  δασκάλους.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:05:47 »

Αποσυνδεδεμένος Anastasia-ΠΕ07

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #407 στις: Οκτώβριος 01, 2010, 10:19:22 μμ »
Και οι ορμόνες και οι απορίες είναι απίστευτες.....!!!!!
Γιατί στα τέλη του μισθού μου περισσεύει ακόμα μήνας???οεο???Γιατι?????????

Αποσυνδεδεμένος kompass

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #408 στις: Οκτώβριος 01, 2010, 10:21:52 μμ »
Εσείς  και  οι  φιλόλογοι  που  θέλετε  να  μπειτε  στο  δημοτικό(κάτι  που  δε  θα  γίνει  ποτέ  αφού   το  δικό  σας  προγραμμα  ΕΣΠΑ τελειώνει  τον  επόμενο  χρόνο και  οι  φιλόλογοι  δεν  έχουν  ιδέα  από  διδακτική  και  παιδαγωγικά  και  αυτό  το  καταλαβαίνει  ο  κάθε  Υπουργός  Παιδείας) πρέπει  να  έχετε  υψηλή  αυτοεκτίμηση. ΚΟΙΤΑΞΤΕ  ΤΟ!!!!  

Μια ευχή: "Βοήθα, καλέ μου, μη φαγωθούμε, μεταξύ μας! "

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #409 στις: Οκτώβριος 01, 2010, 10:22:56 μμ »
Δυστηχώς αυτή η ζήλια υπάρχει μόνο στην Ελλάδα έζησα πολλά χρόνια στην Γερμανία και κάτι τέτοιο δεν συνάντησα.Εγώ λέω να αφήσουμε αυτά τα χαζά στην άκρη και να συνεργαστούμε... εξάλλου όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε κάτι

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:05:47 »

Αποσυνδεδεμένος SOPHIA

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #410 στις: Οκτώβριος 01, 2010, 10:25:45 μμ »
Ακριβως!!! Σα λαος δε φημιζομαστε για το επιπεδο μας... λιγη συναδελφικοτητα δε θα εβλαπτε εχουμε χωριστει σε χιλιαδες στρατοπεδα και ξεφτιλιζομαστε συνεχως...

Αποσυνδεδεμένος SOPHIA

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #411 στις: Οκτώβριος 01, 2010, 10:27:10 μμ »
Δυσκολη βραδια και σημερα....παλι στο ιντερνετ θα τη βγαλουμε.....

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #412 στις: Οκτώβριος 01, 2010, 10:29:44 μμ »
γι αυτό το λόγο γίνεται ένα μπάχαλο εδώ...δεν υπάρχει συνεργασία, ο καθένας προσπαθεί να βγάλει τα μάτια του άλλου. Φτάνει πια κάνουμε σαν μικρά παιδιά...όχι να μην μπεί αυτός γιατί θα μου πάρει τις ώρες, όχι εκείνος δεν τα ξέρει καλά εμένα να πάρετε τα ξέρω καλύτερα κτλ κτλ κτλ....αυτά μας έφαγαν

Αποσυνδεδεμένος papia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #413 στις: Οκτώβριος 01, 2010, 10:32:39 μμ »
Μπραβο!!  βρε Anastasia-07, εύχομαι  γρήψορο  διορισμό!!!!  Με  τέτοιες  απόψεις  σίγουρα  έχεις  να  προσφέρεις  πολλά  στην  εκπαίδευση!!!  κι  ας  γράφεις  το  δυστυχώς  το  -στυ  με  -η. Δεν  πειράζει.  Οι  μικροί  μαθητές  έχουν  έχουν  περισσότερη  ανάγκη  από  αξίες (μια  απ'αυτές  έδειξες  πως  έχεις  ) παρά  από  την  ορθογραφία!!!

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #414 στις: Οκτώβριος 01, 2010, 10:37:54 μμ »
παιδιά συγνώμη για την ορθογραφία μου δεν τα πάω και πολύ καλά με τα ελληνικά  ( τα πολλά χρόνια στην γερμανία που έλεγα πριν)....αποφοίτησα από γερμανικό σχολείο και τα ελληνικά μόνο στο σπίτι....!!!!! τπ θέμα δεν είναι να διοριστώ εγώ αλλά όλοι μας να βρούμε μια λύση στο πρόβλημα που έχουν να μην βάζουμε τον εγωισμό μας πάνω απόλα....να βλέπουμε πιο σφαιρικά τα πράγματα και να υπολογίζουμε τους γύρω μας.....δεν υπάρχουν κατώτεροι άνθρωποι άλλα κατώτερα μυαλα.....

τι είπα πάλι...!!!!!!!   :P :P :P :P :P :P

Αποσυνδεδεμένος christa

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #415 στις: Οκτώβριος 01, 2010, 10:40:35 μμ »
Μπραβο!!  βρε Anastasia-07, εύχομαι  γρήψορο  διορισμό!!!!  Με  τέτοιες  απόψεις  σίγουρα  έχεις  να  προσφέρεις  πολλά  στην  εκπαίδευση!!!  κι  ας  γράφεις  το  δυστυχώς  το  -στυ  με  -η. Δεν  πειράζει.  Οι  μικροί  μαθητές  έχουν  έχουν  περισσότερη  ανάγκη  από  αξίες (μια  απ'αυτές  έδειξες  πως  έχεις  ) παρά  από  την  ορθογραφία!!!

Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο εξακολουθείς να ειρωνεύεσαι και να προσπαθείς να διευρύνεις τους ορίζοντες μας με τις δικές σου "αξίες" που πολύ χαίρομαι που δεν έχω...θα προτιμούσα να μας αφήσεις στην ησυχία μας, γιατί δυστυχώς απέχεις πολύ, απ' την ουσία των πραγματων όσο και να' σαι σίγουρος/ η για το αντίθετο...

Υ.Γ. έκανα κανένα ορθογραφικό κυρ- δάσκαλε??

Αποσυνδεδεμένος SOPHIA

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #416 στις: Οκτώβριος 01, 2010, 10:41:56 μμ »
ανακοινωσε αυτο ο συλλογος:

Συντονιστικό διοριστέων Γερμανικής - Ανακοίνωση (01.10.2010)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
01.10.2010 Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που έχουν συμπεριληφθεί στη λίστα για την προσφυγή και έχουν λάβει γραπτή απάντηση από το Υπουργείο Παιδείας στην αίτηση - ένσταση να στείλουν μια απλή φωτοτυπία της απάντησης ταχυδρομικά (όχι συστημένη επιστολή) στον δικηγόρο στη διεύθυνση:
Δικηγορικό Γραφείο
κ. Παλαιολόγου
Κάνιγγος 10
106 77 Αθήνα

Αποσυνδεδεμένος papia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #417 στις: Οκτώβριος 01, 2010, 10:48:07 μμ »
Δεν  είναι  δικές  μου  αξίες  αλλά  αξίες  που  υποχρεούται  ο  κάθε  εκπαιδευτικός  να  προσφέρει  στους  μαθητές. Γι  αυτό  ίσως  δεν  μπορείς  να  ενταχτείς  στον  εκπαιδευτικό  κόσμο.Αυτός  που  επιλέγει  αυτό  το  επάγγελμα  θα  πρέπει  να  τις  διαθέτει  (  δεν  το  λέω  εγώ  αλλά  η  παιδαγωγική  επιστήμη ).

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #418 στις: Οκτώβριος 01, 2010, 10:50:11 μμ »
όσο αφορά την ειρωνία christa μου θέλω να πιστεύω ότι ήταν απλά πείραγμα και τίποτα παραπάνω....!!!!

Αποσυνδεδεμένος SOPHIA

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #419 στις: Οκτώβριος 01, 2010, 10:53:02 μμ »
Δεν  είναι  δικές  μου  αξίες  αλλά  αξίες  που  υποχρεούται  ο  κάθε  εκπαιδευτικός  να  προσφέρει  στους  μαθητές. Γι  αυτό  ίσως  δεν  μπορείς  να  ενταχτείς  στον  εκπαιδευτικό  κόσμο.Αυτός  που  επιλέγει  αυτό  το  επάγγελμα  θα  πρέπει  να  τις  διαθέτει  (  δεν  το  λέω  εγώ  αλλά  η  παιδαγωγική  επιστήμη ).

τωρα θες να τα ακουσεις ομως.... Η δικη σας ένταξη στον εκπαιδευτικο κοσμο πως ακριβως γινεται? γιατι ξερω καλα οτι τα τελευταια χρονια μια βαση στον ΑΣΕΠ χρειαζοσασταν για να μπειτε να διδαξετε... πριν καλα καλα παρετε πτυχιο κανατε μαθημα....
 Και τελοσπαντων καλα κανατε γιατι σαυτη τη φαση σας ευνοησε το συστημα, ποιος εισαι ομως τωρα να κρινεις αξιες και το ποιοι απο δω ειναι καλοι εκπαιδευτικοι και ποιοι οχι?

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32750
  • Τελευταία: wwwwww
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1177498
  • Σύνολο θεμάτων: 19400
  • Σε σύνδεση σήμερα: 880
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αύγουστος 21, 2024, 05:10:38 μμ)