0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτήσω και κάτι ακόμα επειδή είμαι καινούργια και προσπαθώ να καταλάβω πως έχουν τα πράγματα....σε περίπτωση που με πάρουν αναπληρώτρια ή ωρομίσθια τί πρέπει να κάνω?Απο χαρτιά και τέτοια?
Ξέρει κανείς τίποτα νεότερο για μας???Βαρέθηκα να περιμένω..!!!!
Παράθεση από: Anastasia-ΠΕ07 στις Οκτώβριος 04, 2010, 07:12:20 μμΝα ρωτήσω και κάτι ακόμα επειδή είμαι καινούργια και προσπαθώ να καταλάβω πως έχουν τα πράγματα....σε περίπτωση που με πάρουν αναπληρώτρια ή ωρομίσθια τί πρέπει να κάνω?Απο χαρτιά και τέτοια?http://www.alfavita.gr/artro.php?id=2824
Εγω τοβαλα το παλιοκουτακι. Περιπου πεντε ατομα πηραν αποσπαση απο μας δε νομιζω να καλυφτηκαν ιδιαιτερα κενα. Των Ιταλικων εχουν οργανωθει πολυ και πιεσαν πολυ το υπουργειο... Γιαυτο τους πηραν. Μπραβο τους και μαλιστα ΑΚΩ που μεταξυ μας σιγα μη συμπληρωνουν 21 ωρες ο καθενας τους...
Παράθεση από: SOPHIA στις Οκτώβριος 04, 2010, 08:15:04 μμΕγω τοβαλα το παλιοκουτακι. Περιπου πεντε ατομα πηραν αποσπαση απο μας δε νομιζω να καλυφτηκαν ιδιαιτερα κενα. Των Ιταλικων εχουν οργανωθει πολυ και πιεσαν πολυ το υπουργειο... Γιαυτο τους πηραν. Μπραβο τους και μαλιστα ΑΚΩ που μεταξυ μας σιγα μη συμπληρωνουν 21 ωρες ο καθενας τους...23 άτομα στα ιταλικά δεν είναι καθόλου άσχημα για νέα ειδικότητα στα σχολεία. Οι ΑΚΩ των ιταλικών είναι για αναπλήρωση συναδέλφων τους ή για στελέχωση θέσεων;Το θέμα είναι τι κενά αφήνουν πίσω τους αυτοί που αποσπώνται. να δούμε κι εμείς οι υποψήφιοι αναπληρωτές τι πιθανότητες έχουμε.(κι εγώ έχω βάλει το κουτάκι- δε δηλωσα ΑΜΩ αλλά για ΑΚΩ είπα ΝΑΙ σε όλα).
Καλα κανουν οι ανθρωποι... Οργανικες δεν εχουν ακομα... αλλα το οτι ξεκιναν με ΑΚΩ και οχι Ωρομισθιοι ή ΑΜΩ ειναι καλο σημαδι για αυτους. Χιλιοι καλη χωρανε και η ιδεα της πολυγλωσσιας στα σχολεια ειναι πολυ ωραια. Να κοιταξουμε να κανουμε σωστα τη δουλεια μας εμεις ομως για να διατηρησουμε και να καλυτερεψουμε τις θεσεις μας... αν βεβαια μας παρουν ποτε...χαχαχ!
Οποιος εχει ιδιαιτερο κερδιζει χρυσο ωρολογιον!!!Να δω τις προσφορες σας....εγω δεν εχω τιποτε και ουτε προβλεπεται.....αλλα δεν θα πεθανουμε κιολας!!!