0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα Καλημέρα καλημέρα καλημέρα καλημέρα καλημέρα καλημεράααααααααααααααααααααα
καλησπέρα και από μένα! χαίρομαι για το ανεβασμένο ηθικό, μπράβο είναι μεταδοτικό!!! μόλις μίλησα με πρωτοβάθμια δυτικής θεσσαλονίκης, σήμερα συνεδριάζουν, οι τοποθετήσεις της β' φάσης θα γίνουν τη δευτέρα, το αργότερο να μάθουμε που δουλεύουμε την τρίτη (είχε γέλιο η τύπισσα: "θα ενημερωθείτε από το ιντερνετ σίγουρα, θα ανέβουν οι πληροφορίες, και κάποια στιγμή θα σας πάρουμε τηλέφωνο" εν τω μεταξύ στη σελίδα της διεύθυνσης ούτε καν οι προσλήψεις της 4/10 δεν αναφέρονται.. )οπότε αφού τελειώνει τόσο γρήγορα η β' φάση παίρνετε γρήγορα σειρά για την γ΄- α΄θμιας ή α' - β'θμιας (μιας και είναι αλληλένδετα αυτά..)
Παράθεση από: marigen στις Οκτώβριος 08, 2010, 02:37:20 μμκαλησπέρα και από μένα! χαίρομαι για το ανεβασμένο ηθικό, μπράβο είναι μεταδοτικό!!! μόλις μίλησα με πρωτοβάθμια δυτικής θεσσαλονίκης, σήμερα συνεδριάζουν, οι τοποθετήσεις της β' φάσης θα γίνουν τη δευτέρα, το αργότερο να μάθουμε που δουλεύουμε την τρίτη (είχε γέλιο η τύπισσα: "θα ενημερωθείτε από το ιντερνετ σίγουρα, θα ανέβουν οι πληροφορίες, και κάποια στιγμή θα σας πάρουμε τηλέφωνο" εν τω μεταξύ στη σελίδα της διεύθυνσης ούτε καν οι προσλήψεις της 4/10 δεν αναφέρονται.. )οπότε αφού τελειώνει τόσο γρήγορα η β' φάση παίρνετε γρήγορα σειρά για την γ΄- α΄θμιας ή α' - β'θμιας (μιας και είναι αλληλένδετα αυτά..)marigen μήπως ξέρεις τί παίζει με ένσυμα και χρήματα...να προσπαθήσουμε για 5 ήμερο ή θα μας πουν, ότι και τα ενσυμα πάνε αναλογικά με τους ΑΚΩ και θα τρέχουμε τζάμπα πάνω κάτω όλη τη βδομάδα?
Παράθεση από: christa στις Οκτώβριος 08, 2010, 02:43:10 μμΠαράθεση από: marigen στις Οκτώβριος 08, 2010, 02:37:20 μμκαλησπέρα και από μένα! χαίρομαι για το ανεβασμένο ηθικό, μπράβο είναι μεταδοτικό!!! μόλις μίλησα με πρωτοβάθμια δυτικής θεσσαλονίκης, σήμερα συνεδριάζουν, οι τοποθετήσεις της β' φάσης θα γίνουν τη δευτέρα, το αργότερο να μάθουμε που δουλεύουμε την τρίτη (είχε γέλιο η τύπισσα: "θα ενημερωθείτε από το ιντερνετ σίγουρα, θα ανέβουν οι πληροφορίες, και κάποια στιγμή θα σας πάρουμε τηλέφωνο" εν τω μεταξύ στη σελίδα της διεύθυνσης ούτε καν οι προσλήψεις της 4/10 δεν αναφέρονται.. )οπότε αφού τελειώνει τόσο γρήγορα η β' φάση παίρνετε γρήγορα σειρά για την γ΄- α΄θμιας ή α' - β'θμιας (μιας και είναι αλληλένδετα αυτά..)marigen μήπως ξέρεις τί παίζει με ένσυμα και χρήματα...να προσπαθήσουμε για 5 ήμερο ή θα μας πουν, ότι και τα ενσυμα πάνε αναλογικά με τους ΑΚΩ και θα τρέχουμε τζάμπα πάνω κάτω όλη τη βδομάδα?ειλικρινά δεν έχω ιδέα. αυτό θα εξαρτηθεί και από τους διευθυντές και τους συναδέλφους των γαλλικών, τι πρόγραμμα θα μας αφήσουν/θα θελήσουν να βγάλουμε. εγώ θα το παλέψω να έχω κάθε μέρα έστω και 2 ώρες - είναι λίγο απίθανο να είναι μονός αριθμός ωρών (ελπίζω δηλαδή). θα ρωτήσω από δευτέρα πάντως για σίγουρα! για τα χρήματα ξέρω οτι υπολογίζονται από την ημέρα ανάληψης και αναλογικά με το μισθό του αναπληρωτή και τις ώρες του νεοδιόριστου για α'θμια δηλαδή διαιρείς με 21 ώρες. σε άλλο τόπικ για τις πληρωμές αναπληρωτών άκουσα οτι ίσως αργήσουν και μέχρι νοέμβρη και για αυτούς των α' φάσεων. αλλά εμείς ως εσπα μάλλον έχουμε άλλες συνθήκες.. για ότι νεότερο θα ενημερώσω!πάντως να έχετε υπόψη σας οτι οι ώρες μας μετράνε σας των αναπληρωτών όχι των ωρομισθίων - ξεκινούν από την ανάληψη υπηρεσίες και υπολογίζονται και οι γιορτές και αργίες!
Παράθεση από: marigen στις Οκτώβριος 08, 2010, 03:01:51 μμΠαράθεση από: christa στις Οκτώβριος 08, 2010, 02:43:10 μμΠαράθεση από: marigen στις Οκτώβριος 08, 2010, 02:37:20 μμκαλησπέρα και από μένα! χαίρομαι για το ανεβασμένο ηθικό, μπράβο είναι μεταδοτικό!!! μόλις μίλησα με πρωτοβάθμια δυτικής θεσσαλονίκης, σήμερα συνεδριάζουν, οι τοποθετήσεις της β' φάσης θα γίνουν τη δευτέρα, το αργότερο να μάθουμε που δουλεύουμε την τρίτη (είχε γέλιο η τύπισσα: "θα ενημερωθείτε από το ιντερνετ σίγουρα, θα ανέβουν οι πληροφορίες, και κάποια στιγμή θα σας πάρουμε τηλέφωνο" εν τω μεταξύ στη σελίδα της διεύθυνσης ούτε καν οι προσλήψεις της 4/10 δεν αναφέρονται.. )οπότε αφού τελειώνει τόσο γρήγορα η β' φάση παίρνετε γρήγορα σειρά για την γ΄- α΄θμιας ή α' - β'θμιας (μιας και είναι αλληλένδετα αυτά..)marigen μήπως ξέρεις τί παίζει με ένσυμα και χρήματα...να προσπαθήσουμε για 5 ήμερο ή θα μας πουν, ότι και τα ενσυμα πάνε αναλογικά με τους ΑΚΩ και θα τρέχουμε τζάμπα πάνω κάτω όλη τη βδομάδα?ειλικρινά δεν έχω ιδέα. αυτό θα εξαρτηθεί και από τους διευθυντές και τους συναδέλφους των γαλλικών, τι πρόγραμμα θα μας αφήσουν/θα θελήσουν να βγάλουμε. εγώ θα το παλέψω να έχω κάθε μέρα έστω και 2 ώρες - είναι λίγο απίθανο να είναι μονός αριθμός ωρών (ελπίζω δηλαδή). θα ρωτήσω από δευτέρα πάντως για σίγουρα! για τα χρήματα ξέρω οτι υπολογίζονται από την ημέρα ανάληψης και αναλογικά με το μισθό του αναπληρωτή και τις ώρες του νεοδιόριστου για α'θμια δηλαδή διαιρείς με 21 ώρες. σε άλλο τόπικ για τις πληρωμές αναπληρωτών άκουσα οτι ίσως αργήσουν και μέχρι νοέμβρη και για αυτούς των α' φάσεων. αλλά εμείς ως εσπα μάλλον έχουμε άλλες συνθήκες.. για ότι νεότερο θα ενημερώσω!πάντως να έχετε υπόψη σας οτι οι ώρες μας μετράνε σας των αναπληρωτών όχι των ωρομισθίων - ξεκινούν από την ανάληψη υπηρεσίες και υπολογίζονται και οι γιορτές και αργίες!dankeeeeeeeee...αν και νομίζω, οτι στην πρωτοβάθμια το διαιρούμε δια του 24...και δεν ειμαι σίγουρη για το μισθό του αναπληρωτή ( 1200 ή έχουν γίνει αρκετές μειώσεις? ) ρώτησα πάντως απο πότε πληρωνόμαστε και κλασσικα δεν ήξεραν, αν είναι απ τη μέρα ανάληψης...είδομεν
1100? διαιρούμε με το 24 στην Αβαθμια 2+4=6 1+1=2 6+2=8 και από το 1100 το 11 όλο μαζί 11888 ΤΥΧΑΙο?δεν νομιζωωωωωωωωωωωωωωωωω χαχχαχχααχχαχαχααχαχχαχα
να ρωτήσω κάτι....βρήκα μια εικόνα και θέλω να την βάλω εδώ που γράφω να την δείτε πως γίνεται?
Υπάρχουν όμως περιπτώσεις, όπου το πρόγραμμα της εβδομάδας βγαίνει σε 3 ή 4 μέρες (παράδειγμα ένας που έχει 10 ή 12 ώρες αντίστοιχα), εκεί τι γίνεται??? παίρνεις 3 ένσημα ή 4 (γιατί για να παίρνεις 5 όπως ο ΑΚΩ, ο οποίος έχοντας περισσότερες ώρες αναγκαστικά δουλεύει 5 μέρες, μου φαίνεται απίθανο, εκτός κι αν κάνω λάθος) Αν γνωρίζετε κάτι ενημερώστε.Αυτή τη στιγμή βέβαια τα προγράμματα των ΑΜΩ της α΄φάσης έχουν βγει και δεν αλλάζουν και πολλοί συνάδελφοι διανύουν μεγάλες αποστάσεις οπότε καλύπτουν το προγραμμα τους σε 3 ή και 4 μέρες. Σίγουρα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις με τα ενσημα.