0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εχω καταντησει γραφικη να μιλαω για τα κενα της β βαθμιας το ξερω... Αλλα υπαρχουν κενα το ξερω και απο φιλους σε β βαθμιες και απο παλιους μαθητες και διευθυντες που εχω συνεργαστει. Και μιλαμε για κενα 20ωρα. Μα και αλλιως να το δεις κανεναν δε διαθεσαν φετος στη β βαθμια, ισα ισα που πηραν πολλους και τους πηγαν α βαθμια γιατι αυτην την υπουργο μας την εχει πιασει εμμονη με την α βαθμια. Πως καλυφτηκαν δηλ. τα περσυνα κενα? απο τα 15 ατομα που διορισαν? Αμα διαβασετε την καταγγελεια που εκανε το ΠΥΣΔΕ κοζανης τα ιδια λεει.Δεν ξερω τι θα παρουν αλλα το θεωρω απαραδεκτο να παρει ΑΜΩ για τον απλουστατο λογο οτι ειμαστε ενα σωρο ατομα που ξεμειναμε απο τους πινακες και οι περισσοτεροι και διοριστεοι σε αναμονη (τρομαρα μας...) Τα ειπα στο συλλογο και τωρα θα στειλω και ενα Mail στην Αννουλα. Κατι πρεπει να γινει με αυτο το χαλι!!!
Και αγγλικων ειναι πολυ που εχουν δηλωσει μονο β βαθμια και δεν εχουν καλεσει ουτε και κει... Δε μπορω να καταλαβω ομως γιατι αργουν τοσο συγκεκριμενα στις ξενες γλωσσες...
αυτοί των αγγλικών που πήραν σήμερα αναπληρωτές είναι; δεν αναφέρεται η λέξη πουθενά..
Πάντως ρε παιδιά, ειλικρινά πείτε μου, αξίζει όλο αυτό που τραβάμε; Να περιμένεις τόοοσο καιρό να σε καλέσουν, όταν σε καλούν να σε τοποθετούν όπου θέλουν, να μη γνωρίζεις το καθεστώς εργασίας σου και απο πάνω να λέμε και δόξα το Θεό που μας κάλεσαν; Να μη σχολιάσω τα χρήματα και τις πληρωμές... Δηλαδή, πρέπει να χουμε και μια δόση μαζοχισμού σε όλο αυτό το πανηγύρι με χορηγό το Υπουργείο. Ας αναρωτηθούμε αν μας αξίζει να διαιωνίζουμε την κατάσταση αυτή. Προσωπικά, έχω κουραστεί πολύ από την αναμονή και όλη αυτήν την ανασφάλεια. Και δεν είναι η πρώτη χρονιά που δεν μπορούμε να οργανώσουμε τη ζωή μας σε ένα τόπο, επειδή περιμένουμε τις αποφάσεις του Υπουργείου (τουλάχιστον για μένα). Πιστεύω πως όσο υπάρχουν ΑΜΩ, ωρομίσθιοι δεν θα αλλάξει τίποτα. Και διορισμοί, αν κρίνω από τα φετινά, όχι με σταγονόμετρο, αλλά με πτώση μετεωρίτη στη γη θα μπορούν να συγκριθούν...