0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια το οτι κάλεσαν κάπου για 4 ώρες ωρομίσθιους δεν σημαίνει οτι δεν θα υπάρξει άλλη φάση αμω. αν τα κενά ήταν μεμονωμένα και μέχρι 4 ωρών δε θα μπορούσαν να καλέσουν αμω. υπάρχουν διευθύνσεις που δεν έχουν καλέσει καθόλου, και δεν μπορεί να καλύπτονται από τους μόνιμους της δευτεροβάθμιας.
Ακρα του ταφου σιωπη αυτες τις μερες το υπουργειο...καλο η κακο τωρα αυτο?[/quotΕλα ντε...Η νηνεμια πριν την καταιγιδα ή τιποτα αλλο;;;
"ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΜετά από τις φιλόδοξες εξαγγελίες του τύπου «φέτος ο εκπαιδευτικός θα περιμένει τους μαθητές και όχι οι μαθητές τον εκπαιδευτικό», το πρώτο χτύπημα του κουδουνιού βρήκε και πάλι φέτος χιλιάδες μαθητές να περιμένουν στο προαύλιο να διδαχθούν την ξένη γλώσσα που επέλεξαν. Με δεδομένο αυτή την απαράδεκτη κατάσταση που διαδραματίζεται στη δημόσια εκπαίδευση, οι σύλλογοι των καθηγητών ιταλικής και ισπανικής γλώσσας αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου και ώρα 12:00 με αίτημα να καλυφθούν άμεσα τα κενά της ιταλικής και ισπανικής γλώσσας.ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ."Οριστε! Εμεις των γερμανικων- γαλλικων προβατα.... ΑΜΩ μας λενε-ΑΜΩ εμεις, δε θα διοριστειτε μας λενε- δε θα διριστουμε λεμε, δεν εχει κενα- δεν εχει εμεις... ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ!!!! και δε θαχουμε καλη καταληξη....Να δειτε που μες στη βδομαδα θα παρουν ΑΚΩ ισπανικα ιταλικα....και καλα θα κανουν δηλ. οχι οτι εχω κατι με τους συναδελφους ισα ισα του βγαζω το καπελο...
σήμερα που μίλησα με υπουργείο, το τμήμα που είναι υπεύθυνο για β' ξένη γλώσσα-αναπληρωτές-σύμβασεις κλπ. μου είπαν οτι οι αμω θα πληρωθούν σε τρεις δόσεις μέσα στη χρονιά. η γυναίκα μου μιλούσε περισσότερο ως προκλητικός πολιτικός παρά σαν διοικητική υπάλληλος, η συνομιλία μας ήταν τόσο εποικοδομητική που της έκλεισα το τηλέφωνο στα μούτρα. όπως οι ωρομίσθιοι λοιπόν όσοι αμω προσληφθήκαμε και συλληπητήριά μας!