0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Thanks! λοιπον 2 κενα Ακω υπαρχουν λαρισα 2 χαλκιδικη 2 κοζανη 8 δωδεκανησα και αυτα τα ξερω εγω που καθομαι σπιτι μου... μιλαμε σιγουρα για πανω απο 30 Ακω... μα τι σκ.... περιμενουν τελοσπαντων???
Παράθεση από: SOPHIA στις Οκτώβριος 26, 2010, 08:50:19 πμThanks! λοιπον 2 κενα Ακω υπαρχουν λαρισα 2 χαλκιδικη 2 κοζανη 8 δωδεκανησα και αυτα τα ξερω εγω που καθομαι σπιτι μου... μιλαμε σιγουρα για πανω απο 30 Ακω... μα τι σκ.... περιμενουν τελοσπαντων???Ελα ντε!Διαβαζα σε αλλο τοπικ (αναπληρωτες ΠΕ06) οτι ο Καψαλακης ειπε οτι ισως κ σημερα καλεσουν γαλλικων, γερμανικων, πληροφορικης κ αγγλικων, αλλα μαλλον ΑΜΩ κ μαλλον πρωτοβαθμια!Με τη Β/θμια τι σκ... θα γινει;;;
Καλή τοποθέτηση εύχομαι στους συναδέλφους που προσλήφθηκαν σήμερα ως ΑΜΩ. Με Βθμια πώς μπορούμε να μάθουμε κάτι; Υπάρχουν ΣΙΓΟΥΡΑ κενά, τα οποία δεν θα καλυφθούν από τους νεοπροσληφθέντες ΑΜΩ, διότι ΚΑΙ αυτή η φάση προορίζεται για δημοτικά. Να περιμένουμε άραγε μετά τις τοποθετήσεις νεότερα ή να μην περιμένουμε άλλο πια; Έχω τόσο, μα τόσο κουραστεί φέτος!!