0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να σας κανω μια ερωτηση? οσους σας καλεσαν τώρα, έχετε μορια ή ειστε απο τον πίνακα με μηδενική προυπηρεσία?πανω κατω ποσα μορια εχετε?
Προσωπικά και ΑΚΩ να με καλούσαν στην Ικαρία,δεν θα πήγαινα.Για ποιό λόγο να ξεσπιτωθώ πλέον?Για την προϋπηρεσία που δεν παίρνεις?Για τα χρήματα που δεν θα σου φτάνουν,γιατί θα χρειαστεί να νοικιάσεις και θα έχεις και άλλα πάγια έξοδα συν τα μεταφορικά,γιατί σε κάποια φάση όλο και θα θελήσεις να πας στην πόλη σου να δεις τους δικούς σου..Για την εμπερία?Είμαι πλήρης εμπειριών ...Έχω δουλέψει από Μεσήμβρια,Εύοσμο,Ρετζίκι,Κέντρο,Θέρμη,Τούμπα,Χαριλάου,Καλαμαριά...Η Νεάπολη μου λείπει και γίνομαι οδηγός ταξί χωρίς GPS!
Παιδιά μόλις πήραν ΑΜΩ ΚΑΙ στη Βθμια! Να νιώσω ανακούφιση γιατί πλέον δεν νομίζω ότι πρέπει να περιμένω άλλο, και απογοήτευση για το αποτέλεσμα!! Συγχαρητήρια για όσους κάλεσαν!! Καλή τοποθέτηση!!
Παιδιά ίσως καλέσουν και δεύτερο κύμα ΑΜΩ για Βθμια, φαντάζομαι άμεσα (προ εκλογών). Το θέμα είναι όσοι κλήθηκαν σήμερα θα παρουσιαστούν ή θα μείνουν πάλι κενά; Αν δείτε πάντως τη σειρά των σημερινών ΑΜΩ είναι να μας κλαίνε οι ρέγγες όσοι είμαστε ψηλά στον πίνακα. Δεν νομίζω πάντως να περιμένει κανείς πλέον κλήση ΑΚΩ. Περαστικά μας!