0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξερουν τι κανουν αυτοι... τι εχει αποτυπωθει στην κοινη γνωμη και στο υπουργειο??? Οτι αυτοι οι καημενοι δεν εχουν στον ηλιο μοιρα και μεις ειμαστε βολεμενοι... Καλα κανουν! Ακομα και στο facebook πρηζουν τη Διαμαντοπουλου! Εμεις μονο ευχαριστω δεν ειπαμε που γεμισε ο τοπος ΑΜΩ! Ειναι τυχαιο που τους πηραν ολους ΑΚΩ? οχι βεβαια...
Παράθεση από: SOPHIA στις Νοέμβριος 08, 2010, 09:07:30 μμΞερουν τι κανουν αυτοι... τι εχει αποτυπωθει στην κοινη γνωμη και στο υπουργειο??? Οτι αυτοι οι καημενοι δεν εχουν στον ηλιο μοιρα και μεις ειμαστε βολεμενοι... Καλα κανουν! Ακομα και στο facebook πρηζουν τη Διαμαντοπουλου! Εμεις μονο ευχαριστω δεν ειπαμε που γεμισε ο τοπος ΑΜΩ! Ειναι τυχαιο που τους πηραν ολους ΑΚΩ? οχι βεβαια...Απο τη στιγμή που ένας αριθμός μαθητών έχει επιλέξει να κάνει Ιταλικά σαν Β' ξένη γλώσσα είναι προς όφελος των ΠΕ05 και ΠΕ07 να έρθουν γρήγορα καθηγητές Ιταλικών, γιατι διαφορετικά οι μαθητές αυτές τις ώρες των Ιταλικών έχουν κενό. Αυτό γίνεται γνωστό και ζηλευτό από όλους του μαθητές που κάνουν ή θα έκαναν Γαλλικά ή Γερμανικά και την επόμενη χρονιά θα επιλέξουν και αυτοί Ιταλικά για να έχουν και αυτοί τα κενά τους... Άκουσα μαθητές να επιχειρηματολογούν έτσι... Δεν ξέρω, μπορεί να σκέφτομαι και λάθος... Εύκολα όμως μπορεί έτσι να έχουμε την κυριαρχία των Ιταλικών μόνο και μόνο από την ανάγκη των παιδιών για κενά...
Παράθεση από: panos2 στις Νοέμβριος 08, 2010, 09:58:44 μμΠαράθεση από: SOPHIA στις Νοέμβριος 08, 2010, 09:07:30 μμΞερουν τι κανουν αυτοι... τι εχει αποτυπωθει στην κοινη γνωμη και στο υπουργειο??? Οτι αυτοι οι καημενοι δεν εχουν στον ηλιο μοιρα και μεις ειμαστε βολεμενοι... Καλα κανουν! Ακομα και στο facebook πρηζουν τη Διαμαντοπουλου! Εμεις μονο ευχαριστω δεν ειπαμε που γεμισε ο τοπος ΑΜΩ! Ειναι τυχαιο που τους πηραν ολους ΑΚΩ? οχι βεβαια...Απο τη στιγμή που ένας αριθμός μαθητών έχει επιλέξει να κάνει Ιταλικά σαν Β' ξένη γλώσσα είναι προς όφελος των ΠΕ05 και ΠΕ07 να έρθουν γρήγορα καθηγητές Ιταλικών, γιατι διαφορετικά οι μαθητές αυτές τις ώρες των Ιταλικών έχουν κενό. Αυτό γίνεται γνωστό και ζηλευτό από όλους του μαθητές που κάνουν ή θα έκαναν Γαλλικά ή Γερμανικά και την επόμενη χρονιά θα επιλέξουν και αυτοί Ιταλικά για να έχουν και αυτοί τα κενά τους... Άκουσα μαθητές να επιχειρηματολογούν έτσι... Δεν ξέρω, μπορεί να σκέφτομαι και λάθος... Εύκολα όμως μπορεί έτσι να έχουμε την κυριαρχία των Ιταλικών μόνο και μόνο από την ανάγκη των παιδιών για κενά... θα συμφωνησω μαζι σου....ειναι ενα απο τα κυρια επιχειρηματα των παιδιων οτι γλυτωνουν ωρες...το εχω ακουσει κι εγω απο αρκετους μαθητες.
Ούτε για τον ΑΣΕΠ πρόκειται να διαβάσω!Σήκωσα τα μάτια πάνω από τα βιβλία και συνειδητοποίησα οτι είμαι 30...
Παράθεση από: marapap στις Νοέμβριος 10, 2010, 11:32:55 μμΟύτε για τον ΑΣΕΠ πρόκειται να διαβάσω!Σήκωσα τα μάτια πάνω από τα βιβλία και συνειδητοποίησα οτι είμαι 30...Ποιός εγγυάται ότι στον επόμενο ΑΣΕΠ (όποτε γίνει) θα υπάρχουν και Γερμανικά;
Παράθεση από: marapap στις Νοέμβριος 10, 2010, 11:32:55 μμΟύτε για τον ΑΣΕΠ πρόκειται να διαβάσω!Σήκωσα τα μάτια πάνω από τα βιβλία και συνειδητοποίησα οτι είμαι 30...Παρακολουθώ τη συζητησή σας εδώ και καιρό. Μην απαγοητεύεσται! Das Leben ist voller Überraschungen! ;Ich bin noch von der *επιτηρίδα*-Generation. Plötzlich gab es sie nicht mehr???!!! ΑΣΕΠ 1998: Nein, Danke!!!!!! 2000: Ach ein Versuch kann ja nicht schaden (doch ohne ein Buch zu öffnen und mit einem 3 Monate altem Baby kann man die Didaktik nicht bestehen)! Da hab ich auch gedacht, Mist, ich bin über 30, ich mach jetzt was anderes. Das hab ich auch getan, bis Jahre später persönliche Schicksalsschläge mich wieder zu den Büchern geführt haben. Lange Rede, kurzer Sinn, ich glaube es heute noch nicht, dass ich die ΑΣΕΠ Prüfung als eine der ersten bestanden habe. Jetzt habe ich andere Probleme, πότε θα πάρω μετάθεση, απόσπαση.....2. ανάθεση κτλ.! Πάντως, όσοι δηλώσατε μόνο ΑΚΩ *ή ΑΜΩ στο τόπο κατοικία σας* πολύ καλά κάνατε, τους άλλους ειληκρινά δεν τους καταλαβαίνω και δεν βλέπω κανένα όφελος! PS: " Mit 66 Jahren da fängt das Leben an, mit 66 Jahren.........(Udo Lindenberg)