0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: marigen στις Ιανουάριος 25, 2011, 03:38:22 μμΠαράθεση από: Yorgos στις Ιανουάριος 24, 2011, 10:45:31 μμΣυγνωμη αλλα θελω να ρωτησω κατι γιατι συγχιζομαι με αυτα που συμβαινουν και αναρωτιεμαι αν ειμαι εγω τρελος....Ειδα προσφατα οτι στα ξενογλωσσα πηρε προσφατα και παλι καποιους μειωμενου ωραριου....Ειναι δυνατον να προσλαμβανει κοσμο το γεναρη? Ποτε υποτιθεται οτι θα βγει η υλη και πως να κανεις τα ιδια τα παιδια να καταλαβουν οτι προκειται για σοβαρο μαθημα αν το ιδιο το υπουργειο αποφασιζει οτι σε καποια σχολεια θα ξεκινισει στα μεσα της χρονιας(αφου δε φροντιζει να στελνει εγκαιρως τους εκπαιδευτικους---μονο να λεει οτι τα σχολεια θα λειτουργησουν κανονικα χωρις προβλημα ηξεραν να λενε το σεπτεμβρη). Ειμαι σιγουρος οτι τα ιδια τα παιδια θα το δουν σαν ωρα διαλλειματος. Ειδικα τωρα που πλησιαζουν και παλι αποκριες και μετα πασχα σθγα μην εχουν το νου τους στα γαλλικα η τα γερμανικα...Ας πει καποιος τη γνωμη του να δω οτι δεν ειμαι εγω ο παρανοικοςδεν έχεις άδικο, είναι όπως ακριβώς τα λες. αλλά δεν είναι νέο φαινόμενο, κάθε χρόνο αυτό γίνεται, ειδικά με τους ωροσμίσθιους. και δεν πιστεύω οτι είναι νέα κενά, αλλά υπάρχουν από την αρχή της χρονιάς. ούτε πιστεύω οτι έχουν καλυφθεί όλα σε όλες τις διευθύνσεις.Που βασίζεις την πίστη σου αυτή; Σε στοιχεία ή απλά να λέμε κάτι;Το πιθανότερο (και λογικότερο) είναι ότι τα περισσότερα κενά προέκυψαν στην πορεία.
Παράθεση από: Yorgos στις Ιανουάριος 24, 2011, 10:45:31 μμΣυγνωμη αλλα θελω να ρωτησω κατι γιατι συγχιζομαι με αυτα που συμβαινουν και αναρωτιεμαι αν ειμαι εγω τρελος....Ειδα προσφατα οτι στα ξενογλωσσα πηρε προσφατα και παλι καποιους μειωμενου ωραριου....Ειναι δυνατον να προσλαμβανει κοσμο το γεναρη? Ποτε υποτιθεται οτι θα βγει η υλη και πως να κανεις τα ιδια τα παιδια να καταλαβουν οτι προκειται για σοβαρο μαθημα αν το ιδιο το υπουργειο αποφασιζει οτι σε καποια σχολεια θα ξεκινισει στα μεσα της χρονιας(αφου δε φροντιζει να στελνει εγκαιρως τους εκπαιδευτικους---μονο να λεει οτι τα σχολεια θα λειτουργησουν κανονικα χωρις προβλημα ηξεραν να λενε το σεπτεμβρη). Ειμαι σιγουρος οτι τα ιδια τα παιδια θα το δουν σαν ωρα διαλλειματος. Ειδικα τωρα που πλησιαζουν και παλι αποκριες και μετα πασχα σθγα μην εχουν το νου τους στα γαλλικα η τα γερμανικα...Ας πει καποιος τη γνωμη του να δω οτι δεν ειμαι εγω ο παρανοικοςδεν έχεις άδικο, είναι όπως ακριβώς τα λες. αλλά δεν είναι νέο φαινόμενο, κάθε χρόνο αυτό γίνεται, ειδικά με τους ωροσμίσθιους. και δεν πιστεύω οτι είναι νέα κενά, αλλά υπάρχουν από την αρχή της χρονιάς. ούτε πιστεύω οτι έχουν καλυφθεί όλα σε όλες τις διευθύνσεις.
Συγνωμη αλλα θελω να ρωτησω κατι γιατι συγχιζομαι με αυτα που συμβαινουν και αναρωτιεμαι αν ειμαι εγω τρελος....Ειδα προσφατα οτι στα ξενογλωσσα πηρε προσφατα και παλι καποιους μειωμενου ωραριου....Ειναι δυνατον να προσλαμβανει κοσμο το γεναρη? Ποτε υποτιθεται οτι θα βγει η υλη και πως να κανεις τα ιδια τα παιδια να καταλαβουν οτι προκειται για σοβαρο μαθημα αν το ιδιο το υπουργειο αποφασιζει οτι σε καποια σχολεια θα ξεκινισει στα μεσα της χρονιας(αφου δε φροντιζει να στελνει εγκαιρως τους εκπαιδευτικους---μονο να λεει οτι τα σχολεια θα λειτουργησουν κανονικα χωρις προβλημα ηξεραν να λενε το σεπτεμβρη). Ειμαι σιγουρος οτι τα ιδια τα παιδια θα το δουν σαν ωρα διαλλειματος. Ειδικα τωρα που πλησιαζουν και παλι αποκριες και μετα πασχα σθγα μην εχουν το νου τους στα γαλλικα η τα γερμανικα...Ας πει καποιος τη γνωμη του να δω οτι δεν ειμαι εγω ο παρανοικος
εδω στον εβρο απο δω και περα θα απευθυνομαστε μαλλον στον Ερντογαν ...Εχω βαρεθει να μου ανεβαινει η πιεση στα κοκκινα καθε φορα με τα ξοαναπου βαλανε στο Υπουργειο δια βιου μ****** και δεν εχω καμια ορεξη να κραταω τα προσχηματα...Πηραμε κοπελιες δωρο Χριστουγεννων αλλα χωρις Δεκεμβρη - σημερα μάλιστα πηρα και βεβαιωση αποδοχων .....τελειωσαν τα λεφτα λεει και ετσι δυστυχως δεν μπορεσαμε εμεις των Γαλλογερμανικων να πληρωθουμε για Δεκεμβρη και το οτι το φαινομενο περιοριστηκε σε ενα δυο νομους λεει....που να της πει ο παπας στ'αυτι.......Και τωρα αρχιζει και τα μασαει για τους διορισμους .....αμα δεν μπορεις να το οργανωσεις το μπουρδ***μη τ' ανοιγεις.Κλειστο οπως και τα σχολεια. ΥΓ ζητω συγνωμη για το υβρεολογιο μου....αλλα για την ηγεσια του Υπουργειου δεν διαθετω κατι καλυτερο. Μας καταστρεφουν την επαγγελματικη μας υποσταση, και ακομη αναφερομαστε με το σεις και με το σας?