0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωραία ιδέα Marigen! Μήπως ως αρχαιότερη -ος στο φόρουμ θα ήθελες να το αναλάβεις? Η σχέση μου με το δίκτυο θα έλεγα οτι μάλλον περιορίζεται στα άκρως βασικά..
η μονη τυχερη περιπτωση θα ήταν να καλέσουν ακω στη πρωτοβαθμια γιατι με τα γερμανοφωνα-γαλλοφωνα βγαινουν πιο συγκεντρωμενες οι ωρες (π.χ. σε 2 σχολεια μπορει να βγαινει 16ωρο), αλλα και αυτο ειναι δικοπο μαχαιρι γιατι θα σημαινει οτι θα καλεσουν πολυ λιγοτερους, οχι κοντα 1000 αμω οπως περσυ.υπομονη..
Καμιά εκτίμηση για αριθμό??
Παράθεση από: marigen στις Σεπτέμβριος 09, 2011, 12:06:34 μμη μονη τυχερη περιπτωση θα ήταν να καλέσουν ακω στη πρωτοβαθμια γιατι με τα γερμανοφωνα-γαλλοφωνα βγαινουν πιο συγκεντρωμενες οι ωρες (π.χ. σε 2 σχολεια μπορει να βγαινει 16ωρο), αλλα και αυτο ειναι δικοπο μαχαιρι γιατι θα σημαινει οτι θα καλεσουν πολυ λιγοτερους, οχι κοντα 1000 αμω οπως περσυ.υπομονη..Μπορεί να καλέσου ΑΚΩ σε Αθμια; Αυτό δεν έχει γίνει ξανά... Αναρωτιέμαι αν τους συμφέρει οικονομικά να το κάνουν. Με ΑΜΩ γλιτώνουν περισσότερα χρήματα και φαίνεται ότι απασχολούν και περισσότερους... Προσωπική εκτίμηση...
Kompass κι εμένα μου φαίνεται δύσκολο. Αλλά αν σκεφτεί κανείς οτι φέτος πήραν πολλοί ΠΕ07 μόνιμοι με πληρες ωράριο απόσπαση σε ΠΥΣΠΕ (δηλ. δημοτικά σχολεία), γιατί να μην πάρει και ΑΚΩ με την ίδια λογική.. Καμιά εκτίμηση για αριθμό??
Μα είναι γεγονός οτι δεν μας υπολογίζουν!Εν μια νυκτί αποφάσισαν να μας εξοστρακίσουν απο τα λύκεια και κατα το ήμισυ και απο τα δημοτικά.Το να καθόμαστε να συζητάμε για θέσεις ΑΚΩ και όχι ΑΜΩ είναι αφελές.Και για να μην παρεξηγηθώ εννοείται οτι το θεωρώ άδικο.Μας θεωρούν δευτεράντζες και δεδομένου οτι ειμαστε μικρή σε αριθμό ειδικότητα ούτε καν δυστυχώς το πολιτικό κόστος δεν σκέφτονται.