0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αληθεια ποσο πολυ εχεις μεγαλωσει physike 13 ; περισσοτερο απο μενα;
Παράθεση από: elefthe στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 05:32:32 pmαληθεια ποσο πολυ εχεις μεγαλωσει physike 13 ; περισσοτερο απο μενα;+ 7 ετη
Νομίζω είναι άλλη μία αθλιότητα του υπουργείου. Είναι ένα σχολείο όπως όλα τα άλλα. Στην προκήρυξη δεν έγραφε για καινούργιο πίνακα. Ενδεχομένως κάποιοι να είχαν εσωτερική πληροφόρηση και να το δήλωσαν
Παράθεση από: dlaf στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 02:04:31 pmΝομίζω είναι άλλη μία αθλιότητα του υπουργείου. Είναι ένα σχολείο όπως όλα τα άλλα. Στην προκήρυξη δεν έγραφε για καινούργιο πίνακα. Ενδεχομένως κάποιοι να είχαν εσωτερική πληροφόρηση και να το δήλωσανεγω εκανα τη δηλωση στον Πειραια ,δεν την ειχα δηλωσει ξεχωριστα γιατι υπεθετα οτι συμπεριλαμβανονταν στο ναι σε ολα , η υπαλληλος που περνουσε τη δηλωση μου λεει :-αφου εισαι φυσικος δηλωνεις πειραια και και εδω γυρω γιατι δε βαζεις σιβιτανιδειο που παιρνει πολλους τετοια ειδικοτητα ;λεω αφου εχω βαλει ναι σε ολα , μου λεει θελει ξεχωριστα μας το διευκρινησαν απο το υπουργειο λεω και να φτιαξω απο την αρχη δηλωση ;οχι μου λεει ,βγαλε μια επιλογη σου και βαλτη δεν θα εχουμε προβλημα με την μουτζουρα ;(υπηρχε διευκρινηση να μην υπαρχουν μουτρζουρες )οχι μου λεει μου δινει μπλανκο , την προσθετω , βαζω και μια υπογραφη διπλα και ετσι εγινε η δηλωση .αφου ομως το υπουργειο ειχε στειλει διευκρινηση επρεπε να ενημερωνουν τον κοσμο αλλά φανταζομαι αυτο εξαρταται απο τον υπαλληλο
Παράθεση από: mardz στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 10:05:59 pmΠαράθεση από: dlaf στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 02:04:31 pmΝομίζω είναι άλλη μία αθλιότητα του υπουργείου. Είναι ένα σχολείο όπως όλα τα άλλα. Στην προκήρυξη δεν έγραφε για καινούργιο πίνακα. Ενδεχομένως κάποιοι να είχαν εσωτερική πληροφόρηση και να το δήλωσανεγω εκανα τη δηλωση στον Πειραια ,δεν την ειχα δηλωσει ξεχωριστα γιατι υπεθετα οτι συμπεριλαμβανονταν στο ναι σε ολα , η υπαλληλος που περνουσε τη δηλωση μου λεει :-αφου εισαι φυσικος δηλωνεις πειραια και και εδω γυρω γιατι δε βαζεις σιβιτανιδειο που παιρνει πολλους τετοια ειδικοτητα ;λεω αφου εχω βαλει ναι σε ολα , μου λεει θελει ξεχωριστα μας το διευκρινησαν απο το υπουργειο λεω και να φτιαξω απο την αρχη δηλωση ;οχι μου λεει ,βγαλε μια επιλογη σου και βαλτη δεν θα εχουμε προβλημα με την μουτζουρα ;(υπηρχε διευκρινηση να μην υπαρχουν μουτρζουρες )οχι μου λεει μου δινει μπλανκο , την προσθετω , βαζω και μια υπογραφη διπλα και ετσι εγινε η δηλωση .αφου ομως το υπουργειο ειχε στειλει διευκρινηση επρεπε να ενημερωνουν τον κοσμο αλλά φανταζομαι αυτο εξαρταται απο τον υπαλληλο Κι εγώ στον Πειραιά έκανα αλλά κανείς δε με ενημέρωσε για κάτι τέτοιο...
Παιδιά πάμε για κατατακτήριες για Γεωλογικό! Το θέμα είναι πως κάποιοι δε προλαβαίνουμε...