0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά πάμε για κατατακτήριες για Γεωλογικό! Το θέμα είναι πως κάποιοι δε προλαβαίνουμε...
Παράθεση από: Alkyoni στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 10:13:13 pmΠαράθεση από: mardz στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 10:05:59 pmΠαράθεση από: dlaf στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 02:04:31 pmΝομίζω είναι άλλη μία αθλιότητα του υπουργείου. Είναι ένα σχολείο όπως όλα τα άλλα. Στην προκήρυξη δεν έγραφε για καινούργιο πίνακα. Ενδεχομένως κάποιοι να είχαν εσωτερική πληροφόρηση και να το δήλωσανεγω εκανα τη δηλωση στον Πειραια ,δεν την ειχα δηλωσει ξεχωριστα γιατι υπεθετα οτι συμπεριλαμβανονταν στο ναι σε ολα , η υπαλληλος που περνουσε τη δηλωση μου λεει :-αφου εισαι φυσικος δηλωνεις πειραια και και εδω γυρω γιατι δε βαζεις σιβιτανιδειο που παιρνει πολλους τετοια ειδικοτητα ;λεω αφου εχω βαλει ναι σε ολα , μου λεει θελει ξεχωριστα μας το διευκρινησαν απο το υπουργειο λεω και να φτιαξω απο την αρχη δηλωση ;οχι μου λεει ,βγαλε μια επιλογη σου και βαλτη δεν θα εχουμε προβλημα με την μουτζουρα ;(υπηρχε διευκρινηση να μην υπαρχουν μουτρζουρες )οχι μου λεει μου δινει μπλανκο , την προσθετω , βαζω και μια υπογραφη διπλα και ετσι εγινε η δηλωση .αφου ομως το υπουργειο ειχε στειλει διευκρινηση επρεπε να ενημερωνουν τον κοσμο αλλά φανταζομαι αυτο εξαρταται απο τον υπαλληλο Κι εγώ στον Πειραιά έκανα αλλά κανείς δε με ενημέρωσε για κάτι τέτοιο... α)υπηρχαν δυο γραφεια που γινονταν οι αιτησεις και β) νομιζω την εκανα την προτελευταια μερα ισως καποια απο αυτες τις παραμετρους να επαιξε ρολο τι να πω ;παντως και εγω πιστευα οτι περιεχεται με τα αλλα σχολεια της περιοχης
Παράθεση από: mardz στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 10:05:59 pmΠαράθεση από: dlaf στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 02:04:31 pmΝομίζω είναι άλλη μία αθλιότητα του υπουργείου. Είναι ένα σχολείο όπως όλα τα άλλα. Στην προκήρυξη δεν έγραφε για καινούργιο πίνακα. Ενδεχομένως κάποιοι να είχαν εσωτερική πληροφόρηση και να το δήλωσανεγω εκανα τη δηλωση στον Πειραια ,δεν την ειχα δηλωσει ξεχωριστα γιατι υπεθετα οτι συμπεριλαμβανονταν στο ναι σε ολα , η υπαλληλος που περνουσε τη δηλωση μου λεει :-αφου εισαι φυσικος δηλωνεις πειραια και και εδω γυρω γιατι δε βαζεις σιβιτανιδειο που παιρνει πολλους τετοια ειδικοτητα ;λεω αφου εχω βαλει ναι σε ολα , μου λεει θελει ξεχωριστα μας το διευκρινησαν απο το υπουργειο λεω και να φτιαξω απο την αρχη δηλωση ;οχι μου λεει ,βγαλε μια επιλογη σου και βαλτη δεν θα εχουμε προβλημα με την μουτζουρα ;(υπηρχε διευκρινηση να μην υπαρχουν μουτρζουρες )οχι μου λεει μου δινει μπλανκο , την προσθετω , βαζω και μια υπογραφη διπλα και ετσι εγινε η δηλωση .αφου ομως το υπουργειο ειχε στειλει διευκρινηση επρεπε να ενημερωνουν τον κοσμο αλλά φανταζομαι αυτο εξαρταται απο τον υπαλληλο Κι εγώ στον Πειραιά έκανα αλλά κανείς δε με ενημέρωσε για κάτι τέτοιο...
Παράθεση από: dlaf στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 02:04:31 pmΝομίζω είναι άλλη μία αθλιότητα του υπουργείου. Είναι ένα σχολείο όπως όλα τα άλλα. Στην προκήρυξη δεν έγραφε για καινούργιο πίνακα. Ενδεχομένως κάποιοι να είχαν εσωτερική πληροφόρηση και να το δήλωσανεγω εκανα τη δηλωση στον Πειραια ,δεν την ειχα δηλωσει ξεχωριστα γιατι υπεθετα οτι συμπεριλαμβανονταν στο ναι σε ολα , η υπαλληλος που περνουσε τη δηλωση μου λεει :-αφου εισαι φυσικος δηλωνεις πειραια και και εδω γυρω γιατι δε βαζεις σιβιτανιδειο που παιρνει πολλους τετοια ειδικοτητα ;λεω αφου εχω βαλει ναι σε ολα , μου λεει θελει ξεχωριστα μας το διευκρινησαν απο το υπουργειο λεω και να φτιαξω απο την αρχη δηλωση ;οχι μου λεει ,βγαλε μια επιλογη σου και βαλτη δεν θα εχουμε προβλημα με την μουτζουρα ;(υπηρχε διευκρινηση να μην υπαρχουν μουτρζουρες )οχι μου λεει μου δινει μπλανκο , την προσθετω , βαζω και μια υπογραφη διπλα και ετσι εγινε η δηλωση .αφου ομως το υπουργειο ειχε στειλει διευκρινηση επρεπε να ενημερωνουν τον κοσμο αλλά φανταζομαι αυτο εξαρταται απο τον υπαλληλο
Νομίζω είναι άλλη μία αθλιότητα του υπουργείου. Είναι ένα σχολείο όπως όλα τα άλλα. Στην προκήρυξη δεν έγραφε για καινούργιο πίνακα. Ενδεχομένως κάποιοι να είχαν εσωτερική πληροφόρηση και να το δήλωσαν
καλησπέρα σε όλους τους πικραμένους συναδέλφους !Εγώ να δείτε τι πίκρα πέρασα!Ασχετο όμως με την ερωτησή μου!........Αν κάποιος αρνηθεί να πάει αναπληρωτής μια φορά γνωρίζουμε ότι δεν τον καλούν για φέτος.υπάρχουν κάποιες άλλες κυρώσεις;Μια φιλη το σκέφτεται να μην πάει !.....Η σειρα της είναι παρα πολή καλή.Τι γίνεται του χρόνου:
Παράθεση από: mardz στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 10:41:01 pmΠαράθεση από: Alkyoni στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 10:13:13 pmΠαράθεση από: mardz στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 10:05:59 pmΠαράθεση από: dlaf στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 02:04:31 pmΝομίζω είναι άλλη μία αθλιότητα του υπουργείου. Είναι ένα σχολείο όπως όλα τα άλλα. Στην προκήρυξη δεν έγραφε για καινούργιο πίνακα. Ενδεχομένως κάποιοι να είχαν εσωτερική πληροφόρηση και να το δήλωσανεγω εκανα τη δηλωση στον Πειραια ,δεν την ειχα δηλωσει ξεχωριστα γιατι υπεθετα οτι συμπεριλαμβανονταν στο ναι σε ολα , η υπαλληλος που περνουσε τη δηλωση μου λεει :-αφου εισαι φυσικος δηλωνεις πειραια και και εδω γυρω γιατι δε βαζεις σιβιτανιδειο που παιρνει πολλους τετοια ειδικοτητα ;λεω αφου εχω βαλει ναι σε ολα , μου λεει θελει ξεχωριστα μας το διευκρινησαν απο το υπουργειο λεω και να φτιαξω απο την αρχη δηλωση ;οχι μου λεει ,βγαλε μια επιλογη σου και βαλτη δεν θα εχουμε προβλημα με την μουτζουρα ;(υπηρχε διευκρινηση να μην υπαρχουν μουτρζουρες )οχι μου λεει μου δινει μπλανκο , την προσθετω , βαζω και μια υπογραφη διπλα και ετσι εγινε η δηλωση .αφου ομως το υπουργειο ειχε στειλει διευκρινηση επρεπε να ενημερωνουν τον κοσμο αλλά φανταζομαι αυτο εξαρταται απο τον υπαλληλο Κι εγώ στον Πειραιά έκανα αλλά κανείς δε με ενημέρωσε για κάτι τέτοιο... α)υπηρχαν δυο γραφεια που γινονταν οι αιτησεις και β) νομιζω την εκανα την προτελευταια μερα ισως καποια απο αυτες τις παραμετρους να επαιξε ρολο τι να πω ;παντως και εγω πιστευα οτι περιεχεται με τα αλλα σχολεια της περιοχης παντως τωρα ηρεμησα, φιου,δεν ημουν ο μονος που πιαστηκα μ@λ@κ@ς και δεν το δηλωσε, ειναι και αλλοι 3
Παράθεση από: THIROS στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 10:46:01 pmκαλησπέρα σε όλους τους πικραμένους συναδέλφους !Εγώ να δείτε τι πίκρα πέρασα!Ασχετο όμως με την ερωτησή μου!........Αν κάποιος αρνηθεί να πάει αναπληρωτής μια φορά γνωρίζουμε ότι δεν τον καλούν για φέτος.υπάρχουν κάποιες άλλες κυρώσεις;Μια φιλη το σκέφτεται να μην πάει !.....Η σειρα της είναι παρα πολή καλή.Τι γίνεται του χρόνου:να μας κανει την χαρη να μην παρουσιαστει ουτε του χρονου ,αμα εχεις και αλλες φιλες φυσικες να πεις και σε αυτες να κανουν το ιδιο
Παράθεση από: antonisl στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 10:37:19 pmΠαιδιά πάμε για κατατακτήριες για Γεωλογικό! Το θέμα είναι πως κάποιοι δε προλαβαίνουμε...ειμαι σχεδον ετοιμος, ολο το καλοκαιρι με τα ...βοτσαλακια ασχολουμουν
Τώρα θά πω και ένα ανέκδοτο:... Θα μπορούσε η ΕΕΦ να κάνει κάτι για το κλάδο μας? Οκ πλάκα έκανα μη βαράτε!
Παράθεση από: mardz στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 10:49:55 pmΠαράθεση από: THIROS στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 10:46:01 pmκαλησπέρα σε όλους τους πικραμένους συναδέλφους !Εγώ να δείτε τι πίκρα πέρασα!Ασχετο όμως με την ερωτησή μου!........Αν κάποιος αρνηθεί να πάει αναπληρωτής μια φορά γνωρίζουμε ότι δεν τον καλούν για φέτος.υπάρχουν κάποιες άλλες κυρώσεις;Μια φιλη το σκέφτεται να μην πάει !.....Η σειρα της είναι παρα πολή καλή.Τι γίνεται του χρόνου:να μας κανει την χαρη να μην παρουσιαστει ουτε του χρονου ,αμα εχεις και αλλες φιλες φυσικες να πεις και σε αυτες να κανουν το ιδιο εχω σκεφτει κατι καλυτερο, να καλεσω σε επιστημονικο συνεδριο μεσα σε κρουαζιεροπλοιο αυτους που εχω απο πανω στους πινακες και μετα να το ανατιναξω, το βρισκετε αντισυναδελφικο;τι;ειστε οι απο πανω; oυπς
Παράθεση από: antonisl στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 10:56:25 pmΤώρα θά πω και ένα ανέκδοτο:... Θα μπορούσε η ΕΕΦ να κάνει κάτι για το κλάδο μας? Οκ πλάκα έκανα μη βαράτε!φυσικα, να οργανωσει συνεδρια