0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τελικα ποιος εχει καλυτερη ενημερωση, το alfavita που λεει απο βδομαδα για τη ββαθμια η εγω που ελεγα εδω και μερες για αυριο;θα πιστεψω εμενα
Αν δεν εχουν εγκριθει στην πραγματικοτητα οι πιστωσεις για αναπληρωτες , πως θα κανουν β φαση αναπληρωτων??
Παράθεση από: physikos13 στις Σεπτεμβρίου 30, 2010, 03:53:07 pmτελικα ποιος εχει καλυτερη ενημερωση, το alfavita που λεει απο βδομαδα για τη ββαθμια η εγω που ελεγα εδω και μερες για αυριο;θα πιστεψω εμενα Μάλλον έχετε και οι δύο την ίδια πηγή ενημέρωσης...
Παράθεση από: panos2 στις Σεπτεμβρίου 30, 2010, 03:58:46 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Σεπτεμβρίου 30, 2010, 03:53:07 pmτελικα ποιος εχει καλυτερη ενημερωση, το alfavita που λεει απο βδομαδα για τη ββαθμια η εγω που ελεγα εδω και μερες για αυριο;θα πιστεψω εμενα Μάλλον έχετε και οι δύο την ίδια πηγή ενημέρωσης... - alfavita.gr: Αναμένονται μέχρι 1/10 νέες προσλήψεις εκπαιδευτικών ειδικοτήτων για την Α/βάθμια Εκπαίδευση και νέες προσλήψεις εκπαιδευτικών
αν δουμε 60 ακω φυσικους στη β φαση θα πρεπει να κανουμε κωλοτουμπες
Παράθεση από: physikos13 στις Σεπτεμβρίου 30, 2010, 05:44:58 pmαν δουμε 60 ακω φυσικους στη β φαση θα πρεπει να κανουμε κωλοτουμπεςομιλεί ο υιός του πατέρα;