0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Demetroula στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 04:29:21 pmΠαράθεση από: TESY στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 04:25:03 pmΔε μου είπε τίποτα για την ημερομηνία.Εγώ πιστεύω από βδομάδα θα βγει φάση...Μ Ε Γ Α Λ Η.Έτσι............... Τέτοια ν' ακούω! KI εγω Μου φτιαχνετε τη μερα
Παράθεση από: TESY στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 04:25:03 pmΔε μου είπε τίποτα για την ημερομηνία.Εγώ πιστεύω από βδομάδα θα βγει φάση...Μ Ε Γ Α Λ Η.Έτσι............... Τέτοια ν' ακούω!
Δε μου είπε τίποτα για την ημερομηνία.Εγώ πιστεύω από βδομάδα θα βγει φάση...Μ Ε Γ Α Λ Η.
Παράθεση από: Rinaki στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 10:06:21 pmΣτον τελευταιο πινακα μετα τη β φαση ειμαι 20 θεσεις περιπου χειροτερα αποτι ημουν στον πινακα μετα την φαση της ειδικης ποιο απο τα δυο ισχυει μαλλον το τελευταιο ε?? γιατι γινεται αυτο??Rinaki όλοι είμαστε σε χειρότερη θέση γιατί στο πίνακα μετά την β φάση δεν έχω αφαιρέσει κανέναν απο όσους πηραν στην ειδική..θέλω να πιστεύω οτι θα επιλέξουν αρκετοί την θέση τους στην ειδική κ ετσι θα είμαστε σε καλύτερη σειρα..απλά ακόμα δεν μπορουμε να ξέρουμε σίγουρα..
Στον τελευταιο πινακα μετα τη β φαση ειμαι 20 θεσεις περιπου χειροτερα αποτι ημουν στον πινακα μετα την φαση της ειδικης ποιο απο τα δυο ισχυει μαλλον το τελευταιο ε?? γιατι γινεται αυτο??
Παράθεση από: xarikleia85 στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 04:14:36 pm500 ε? αντε να δουμε ρε παιδι μου... δεν περνανε και οι μερες!!!Υπομονή... που λέει κι ο Καψαλάκης!
500 ε? αντε να δουμε ρε παιδι μου... δεν περνανε και οι μερες!!!
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Δεν πιστεύω ότι το υπουργείο θα ξαναπάρει άλλη φάση μαζεμένη και μεγάλη της τάξης των 500 - 600 ή 700 ατόμων. Και να εξηγήσω τι εννοώ με αυτό. Πιστεύω ότι το υπουργείο θα προσπαθήσει να "μπαλώσει" κενά σταδιακά όπου έχει πιο μεγάλη ανάγκη, τεμαχίζοντας τις φάσεις σε μικρό αριθμό αναπληρωτών, αφήνοντας να χαθούν διδακτικές ώρες και κερδίζοντας έτσι χρόνο ώστε να περνάει η σχολική χρονιά. Δεν το βρίσκω καθόλου απίθανο να ξαναδούμε φάσεις σαν αυτή της β και δεν εννοώ τόσο στον αριθμό, αλλά στις περιοχές. Πιστεύω δηλαδή ότι θα βγάζει φάσεις που θα αφορούν μικρό σχετικά αριθμό αναπληρωτών (δεν μπορώ να ξέρω φυσικά πόσο), αλλά θα τους στέλνει μαζικά σε συγκεκριμένες περιοχές που έχει ανάγκη. Θα εξαρτηθεί βέβαια και κατά πόσο οι διευθύνσεις και τα γραφεία θα πιέσουν για αναπληρωτές, και κατά πόσο θα κάνουν το ίδιο από τη μεριά τους και οι γονείς. Το υπουργείο με αυτό τον τρόπο κερδίζει και οικονομικά γιατί όλοι καταλαβαίνουμε πως διαφορετικό είναι να προσληφθεί ένας αναπληρωτής τον Σεπτέμβριο, διαφορετικό τον Οκτώβριο και διαφορετικό τον Δεκέμβρη. Άρα απίθανο είναι τελικά να ισχύσει και το σενάριο που έλεγε η Χριστοφιλοπούλου για 2 με 4 φάσεις συνολικά μέσα στο Σεπτέμβριο - Οκτώβριο. Καλύτερα λοιπόν να είμαστε συγκρατημένες και μακάρι τα καλύτερα να έρθουν για όλες μας
Παράθεση από: Demetroula στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 04:18:54 pmΠαράθεση από: xarikleia85 στις Σεπτεμβρίου 17, 2010, 04:14:36 pm500 ε? αντε να δουμε ρε παιδι μου... δεν περνανε και οι μερες!!!Υπομονή... που λέει κι ο Καψαλάκης!πως εχεις καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα?