*

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ 60 Γ' φάση  (Αναγνώστηκε 236260 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ 60 Γ' φάση
« Απάντηση #336 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 04:38:34 pm »
Δε  μου  είπε   τίποτα  για  την  ημερομηνία.Εγώ πιστεύω   από  βδομάδα  θα  βγει φάση...Μ  Ε  Γ  Α  Λ  Η.
Έτσι............... Τέτοια ν' ακούω! ;D

KI εγω ;D ;D Μου φτιαχνετε τη μερα  ;D ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:00:17 »

Αποσυνδεδεμένος LiNta

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #337 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 05:21:27 pm »
tesy αυτο που γραφεις σου το ειπε ο καψαλακης?

Αποσυνδεδεμένος xriskids

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #338 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 05:30:21 pm »
Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση. Το έχω ανάγκη όπως όλοι. Μία είμαι καλά και πέντε χάλια  και χωρίς άλλη δουλειά. Εύχομαι τα καλύτερα στην συναδπου δεν αποδέχτηκε
Την αναπλήρωση και μας ενημ.

Αποσυνδεδεμένος Rinaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #339 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 05:37:45 pm »
Στον τελευταιο πινακα μετα τη β φαση ειμαι 20 θεσεις περιπου χειροτερα αποτι ημουν στον πινακα μετα την φαση της ειδικης  :-\ ποιο απο τα δυο ισχυει μαλλον το τελευταιο ε?? γιατι γινεται αυτο??

Rinaki όλοι είμαστε σε χειρότερη θέση γιατί στο πίνακα μετά την β φάση δεν έχω αφαιρέσει κανέναν απο όσους πηραν στην ειδική..θέλω να πιστεύω οτι θα επιλέξουν αρκετοί την θέση τους στην ειδική κ ετσι θα είμαστε σε καλύτερη σειρα..
απλά ακόμα δεν μπορουμε να ξέρουμε σίγουρα..
Αααα καταλαβα...σας ευχαριστω πολυ  :)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:00:17 »

Αποσυνδεδεμένος markira

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #340 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 05:56:25 pm »

Να τις ετοιμάζεις έτσι κι αλλιώς. Τώρα το που θα πας είναι άλλο... Πάντως κάνε τις απαραίτητες εξετάσεις για να μην τρέχεις τελευταία στιγμή.

μιασ που το εφερε η κουβέντα... ξερει κανείσ τι χαρτιά χρειαζόμαστε;

Αποσυνδεδεμένος vatraxaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #341 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 06:11:20 pm »
γεια σας και από μένα!! είχα απογητευτεί λίγο τις τελευταίες μέρες, αλλά μπήκα τώρα στο φόρουμ και ξαναανέβηκα..τι να πω συνάδελφοι και γω τον Καψαλάκη πιστεύω και τη Δημητρούλα εννοείται!!! επίσης το πρωί βρέθηκα με φίλη και συνάδελφο μόνιμη στην ά αθηνών και μου πε οτι στο δικό της σχολείο έχουν 2 κενά και γενικά απ ότι ακούει από Οκτώβρη θα σκάσουν κ άλλα!!!
όσο για τα δικαιολογητικά θέλεις αφμ, αμκα, αριθμό λογαριασμού αγροτικής, πτυχίο με ημερομηνία και βαθμό, πιστοποιητικό από γιατρό( παθολόγο, καρδιολόγο και ψυχίατρο) και δεν ξέρω αν χρειάζεται και η προυπηρεσία αν έχεις..αυτα νομίζω αν είναι και κάτι άλλο συμπληρώστε συνάδελφοι!!

Αποσυνδεδεμένος trikie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #342 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 06:40:20 pm »
ΔΟΕ: Τα δικαιολογητικά που πρέπει να καταθέσουν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί Π.Ε.

09/09/2010 - 07:37

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να καταθέσουν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί Π.Ε.

(35557/Δ2/ (ΦΕΚ 465/2003) Υπουργική Απόφαση)

1.                  Αίτηση – Δήλωση με περιοχές προτίμησης (χορηγείται από την Υπηρεσία ).

2.                  Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο τίτλου σπουδών στο οποίο να αναγράφεται η χρονολογία κτήσης και ο βαθμός πτυχίου.

3.                  Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86 (ότι δεν είναι συνταξιούχοι του δημοσίου ή άλλου ασφαλιστικού φορέα, ότι δεν ασκούν εμπορία κατ’ επάγγελμα και ότι δεν διώκονται ποινικά).

4.                  Φωτοτυπία δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου.

5.                  Οποιοδήποτε έγγραφο στο οποίο να αναγράφεται ο Α.Φ.Μ.

6.                  Αντίγραφο ποινικού μητρώου

7.                  Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για τους έγγαμους και τους έχοντες τέκνα. Για τους πολύτεκνους απαιτείται σχετική βεβαίωση από την ομοσπονδία πολυτέκνων. Για την καταβολή του σχετικού επιδόματος υποβάλλεται χωριστή αίτηση (στο Γραφείο Εκπ/σης που ανήκει το σχολείο που θα τοποθετηθούν).

8.                 

Αποσυνδεδεμένος Marinip

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #343 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 06:56:43 pm »
να στε καλά βρε κορίτσια!!μου φτιάξατε τη διάθεση!!!ξαναγεννήθηκαν οι ελπίδες μου και κάνω όνειρα για την τάξη μου,τα παιδιά μου....!!!με 434 έτομα μπροστά μου (χωρίς τρίτεκνους) ελπίζω πολύ!!!μακάρι να έρθουν για όλους καλά φέτος.

Αποσυνδεδεμένος trikie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #344 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 07:22:55 pm »
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Δεν πιστεύω ότι το υπουργείο θα ξαναπάρει άλλη φάση μαζεμένη και μεγάλη της τάξης των 500 - 600 ή 700 ατόμων. Και να εξηγήσω τι εννοώ με αυτό. Πιστεύω ότι το υπουργείο θα προσπαθήσει να "μπαλώσει" κενά  σταδιακά όπου έχει πιο μεγάλη ανάγκη, τεμαχίζοντας τις φάσεις σε μικρό αριθμό αναπληρωτών, αφήνοντας να χαθούν διδακτικές ώρες και  κερδίζοντας έτσι χρόνο ώστε να περνάει η σχολική χρονιά.  Δεν το βρίσκω καθόλου απίθανο να ξαναδούμε φάσεις σαν αυτή της β και δεν εννοώ τόσο στον αριθμό, αλλά στις περιοχές. Πιστεύω δηλαδή ότι θα βγάζει φάσεις που θα αφορούν μικρό σχετικά αριθμό αναπληρωτών (δεν μπορώ να ξέρω φυσικά πόσο), αλλά θα τους στέλνει μαζικά σε συγκεκριμένες περιοχές που έχει ανάγκη. Θα εξαρτηθεί βέβαια και  κατά πόσο οι διευθύνσεις και τα γραφεία θα πιέσουν για αναπληρωτές, και κατά πόσο θα κάνουν το ίδιο από τη μεριά τους και οι γονείς. Το υπουργείο με αυτό τον τρόπο κερδίζει και οικονομικά γιατί όλοι καταλαβαίνουμε πως διαφορετικό είναι να προσληφθεί ένας αναπληρωτής τον Σεπτέμβριο, διαφορετικό τον Οκτώβριο και διαφορετικό τον Δεκέμβρη. Άρα απίθανο είναι τελικά να ισχύσει και το σενάριο που έλεγε η Χριστοφιλοπούλου για 2 με 4 φάσεις συνολικά μέσα στο Σεπτέμβριο - Οκτώβριο. Καλύτερα λοιπόν να είμαστε συγκρατημένες και μακάρι τα καλύτερα να έρθουν για όλες μας

Αποσυνδεδεμένος LINX

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #345 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 07:27:56 pm »
500 ε? αντε να δουμε ρε παιδι μου...
δεν περνανε και οι μερες!!!
Υπομονή... που λέει κι ο Καψαλάκης!

πως εχεις καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα?

Αποσυνδεδεμένος trikie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #346 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 08:28:50 pm »
Kάτι νεότερο από Καψαλάκη έχουμε;

Αποσυνδεδεμένος Nanouka**

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #347 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 08:33:19 pm »
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Δεν πιστεύω ότι το υπουργείο θα ξαναπάρει άλλη φάση μαζεμένη και μεγάλη της τάξης των 500 - 600 ή 700 ατόμων. Και να εξηγήσω τι εννοώ με αυτό. Πιστεύω ότι το υπουργείο θα προσπαθήσει να "μπαλώσει" κενά  σταδιακά όπου έχει πιο μεγάλη ανάγκη, τεμαχίζοντας τις φάσεις σε μικρό αριθμό αναπληρωτών, αφήνοντας να χαθούν διδακτικές ώρες και  κερδίζοντας έτσι χρόνο ώστε να περνάει η σχολική χρονιά.  Δεν το βρίσκω καθόλου απίθανο να ξαναδούμε φάσεις σαν αυτή της β και δεν εννοώ τόσο στον αριθμό, αλλά στις περιοχές. Πιστεύω δηλαδή ότι θα βγάζει φάσεις που θα αφορούν μικρό σχετικά αριθμό αναπληρωτών (δεν μπορώ να ξέρω φυσικά πόσο), αλλά θα τους στέλνει μαζικά σε συγκεκριμένες περιοχές που έχει ανάγκη. Θα εξαρτηθεί βέβαια και  κατά πόσο οι διευθύνσεις και τα γραφεία θα πιέσουν για αναπληρωτές, και κατά πόσο θα κάνουν το ίδιο από τη μεριά τους και οι γονείς. Το υπουργείο με αυτό τον τρόπο κερδίζει και οικονομικά γιατί όλοι καταλαβαίνουμε πως διαφορετικό είναι να προσληφθεί ένας αναπληρωτής τον Σεπτέμβριο, διαφορετικό τον Οκτώβριο και διαφορετικό τον Δεκέμβρη. Άρα απίθανο είναι τελικά να ισχύσει και το σενάριο που έλεγε η Χριστοφιλοπούλου για 2 με 4 φάσεις συνολικά μέσα στο Σεπτέμβριο - Οκτώβριο. Καλύτερα λοιπόν να είμαστε συγκρατημένες και μακάρι τα καλύτερα να έρθουν για όλες μας

γιατί να το κανει αυτό από τη στιγμή που είχε ειπωθε'ι 'οτι ο μεγαλύτερος αριθμος θα φύγει από την αρχή..ότι κια να λέμε δε μπορεί να αφήνει τα κενά έτσι..

Αποσυνδεδεμένος valiam

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #348 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 08:36:38 pm »
μας εξαθλιωσαν πια 13 χρονια τυρρανια στους παιδικους σταθμους με συμβασεις και τους αγραμματους αιρετους πανω απο το κεφαλι μου. Τωρα ξεροσταλιαζω για τις επομενες φασεις. Συναδελφοι να δινουμε κουραγιο η μια στην αλλη τουλαχιστον

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #349 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 08:53:49 pm »
500 ε? αντε να δουμε ρε παιδι μου...
δεν περνανε και οι μερες!!!
Υπομονή... που λέει κι ο Καψαλάκης!

πως εχεις καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα?
Το έχει πει ο Καψαλάκης ήδη πριν μια βδομάδα κι επιμένει, κι εγώ όπως έχω ξαναπεί έχω εμπυστοσύνη στον Καψαλάκη. Επίσης, το έχει πει κι ένας "εκπαιδευτικός αναλυτής" στην Τσαπανίδου και τέλος η TESY μίλησε με γνωστή/ο της στο Υπουργείο στον τομέα που αφορά τους αναπληρωτές της ειδικής, και της είπε ότι υπάρχουν πολλά κενά και στης ειδικής και στης γενικής και ότι κάθε μέρα αυξάνεται. Το ίδιο έχει πει κι ο Καψαλάκης.
vickym δεν συμφωνώ με το σκεπτικό σου. Πιστεύω ότι η επόμενη φάση θα είναι 500+ και θα επιμένω μέχρι τέλους!!! ;D
ΠΕ60

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182673
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144