0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
-Αν ξαναπείς πασόκο τον πρόεδρο θα σου βάλω πιπέρι στο στόμα.-Θα προσλάβουμε όσους ακριβώς χρειαζόμαστε , καμιά υπερβολική σπατάλη για να πάτε εσείς στα σχολεία να παίζεται αμπεμπαμπλόμ με τα παιδάκια.-Που το ακούσατε αυτό 10 και 15 παιδιά στην τάξη όπως ήταν μέχρι σήμερα ,στα 27 παιδιά μια νηπιαγωγός που θα αρχίζει 08.00 και θα εργάζεται έως 16.00, αν σας αρέσει αν δεν σας αρέσει μην δεχτείτε την θέση όταν σας καλέσουμε. -Και αυτόν τον καψαλακη θα του κόψω τον αέρα εντός της ημέρας, που κάνει πολιτική σε βάρος του υπουργείου για να μαζέψει ψήφους.
λοιπόν παιδιά η φάση μάλλον θα κυμανθεί στα 250-300 άτομα γιατί έστειλα και εγώ μήνυμα στον καψαλάκη και με θέση 350 περίπου μου είπε οτι είμαι οριακά λόγω τριτέκνων.. άστα βράστα....νιώθω οτι μου κόπηκε η αναπνοή..
θέλω να πιστεύω οτι υπάρχει ελπίδα για μεγαλύτερη φάση γιατί ακόμα δεν έχει γίνει η συνάντηση για τις αποσπάσεις, η οποία γίνεται αύριο..
για ημερομηνια να περιμενουμε παρασκευη???
Παράθεση από: Μαφαλντα στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 05:36:31 pmγια ημερομηνια να περιμενουμε παρασκευη???Πάντως μετά την Τρίτη το μεσημέρι. Φαντάζομαι και λίγο νωρίτερα από την Παρασκευή...
Παράθεση από: pandwra στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 05:38:08 pmΠαράθεση από: Μαφαλντα στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 05:36:31 pmγια ημερομηνια να περιμενουμε παρασκευη???Πάντως μετά την Τρίτη το μεσημέρι. Φαντάζομαι και λίγο νωρίτερα από την Παρασκευή...Αυτό το έχεις ακούσει κάπου ή είναι εντελώς προσωπική σου εκτίμηση?
Το εχω ξαναπει και παλιοτερα ο Καψαλακης πολιτικη κανει και εκμεταλευεται τη θεση του και την απογνωση μας για μια καλυτερη δουλεια.Μια ετσι τα λεει και μια αλλιως.Το παιζει φιλολαικος και οτι ειναι δηθεν μαζι μας.Χρησιμοποιει και τo facebook και ολοι τον ρωτανε.Απο τον Αυγουστο εχει αλλαξει 10 φορες αριθμο αναπληρωτων για τους νηπ/γους.Ωστοσο καθε μερα που μπαινω στο φορουμ βλεπω συναδελφους να ρωτουν τι ειπε ο Καψαλακης.Κραξιμο θελέι και αυτος και οι πρασινοι συντροφοι του οι σοσιαλιστες του σαλονιου.