*

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ 60 Γ' φάση  (Αναγνώστηκε 235077 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ath79

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ 60 Γ' φάση
« Απάντηση #434 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 04:32:20 pm »
λοιπόν παιδιά η φάση μάλλον θα κυμανθεί στα 250-300 άτομα γιατί έστειλα και εγώ μήνυμα στον καψαλάκη και με θέση 350 περίπου μου είπε οτι είμαι οριακά λόγω τριτέκνων.. :'( :'( :'( :'( :'( άστα βράστα....νιώθω οτι μου κόπηκε η αναπνοή..
εμπρός καλά μου στρουμφάκια...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:51:14 »

Αποσυνδεδεμένος JANELA

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #435 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 04:33:51 pm »
-Αν ξαναπείς πασόκο τον πρόεδρο θα σου βάλω πιπέρι στο στόμα.
-Θα προσλάβουμε όσους ακριβώς χρειαζόμαστε , καμιά υπερβολική σπατάλη για να πάτε εσείς στα σχολεία να παίζεται αμπεμπαμπλόμ με τα παιδάκια.
-Που το ακούσατε αυτό 10  και 15 παιδιά στην τάξη όπως ήταν μέχρι σήμερα ,στα 27 παιδιά μια νηπιαγωγός που θα αρχίζει 08.00 και θα εργάζεται έως 16.00, αν σας αρέσει αν δεν σας αρέσει μην δεχτείτε  την θέση όταν σας καλέσουμε.  
-Και αυτόν τον καψαλακη θα του κόψω τον αέρα εντός της ημέρας, που κάνει πολιτική σε βάρος του υπουργείου για να μαζέψει ψήφους.

Τουλάχιστον ο Καψαλάκης είναι αντικειμενικός και λέει τα πράγματα όπως έχουν είναι με μας και όχι με το υπουργείο σου κα κρουέλα.

Αποσυνδεδεμένος jiannoulaki

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #436 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 04:37:45 pm »
kalhspera,εγω ειμαι 239 3τεκνη μαζι με τισ ειδικησ αγωγης.να ετοιμαζομαι κι εγω

Αποσυνδεδεμένος TESY

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #437 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 04:41:46 pm »
λοιπόν παιδιά η φάση μάλλον θα κυμανθεί στα 250-300 άτομα γιατί έστειλα και εγώ μήνυμα στον καψαλάκη και με θέση 350 περίπου μου είπε οτι είμαι οριακά λόγω τριτέκνων.. :'( :'( :'( :'( :'( άστα βράστα....νιώθω οτι μου κόπηκε η αναπνοή..

Aυτός  έλεγε  για  500+ και  τωρα  μας  λέει  οτι  350  είσαι  οριακά...Τα  νεύρα  μου...και  γω  με  300  από  πανω  μου,δεν  την  παλεύω  αλλο..Εξακολουθώ  όμως  να  πιστευω  σε  μεγάλη  φαση ???

Ο  ίδιος  είχε  πει  για  α`φάση  900-1000 ατόμων  και  πηραν  1304,οπότε  ας  ελπίσουμε  να  πέσει  και  πάλι  εξω  προς  τα  πάνω  όμως..
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 04:45:25 pm από TESY »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 03:51:14 »

Triainoforos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #438 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 04:44:02 pm »
-Θα προσλάβουμε όσους ακριβώς χρειαζόμαστε , καμιά υπερβολική σπατάλη για να πάτε εσείς στα σχολεία να παίζεται αμπεμπαμπλόμ με τα παιδάκια.
-Που το ακούσατε αυτό 10  και 15 παιδιά στην τάξη όπως ήταν μέχρι σήμερα ,στα 27 παιδιά μια νηπιαγωγός που θα αρχίζει 08.00 και θα εργάζεται έως 16.00, αν σας αρέσει αν δεν σας αρέσει μην δεχτείτε  την θέση όταν σας καλέσουμε.  
-Και αυτόν τον καψαλακη θα του κόψω τον αέρα εντός της ημέρας, που κάνει πολιτική σε βάρος του υπουργείου για να μαζέψει ψήφους.

XO-XO-XO!
Ετσι ακριβως ειναι. Δεν υπαρχει αντιρρηση. Απλα θελουμε και 2 χιλιαρικακια το μηνα μισθο...(οπως συμβαινει και στην προηγμενη Ευρωπη που υπηρετησες πιστα προτου κατεβεις βουλευτινα...)
Και που 'σαι: στειλε τον γιο σου σε κανα ελληνικο σχολειο...Απο το Λουξεμβουργο κατευθειαν στο Γαλλικο κολλεγιο τον εχεις...
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 04:50:23 pm από Triainoforos »

Αποσυνδεδεμένος ath79

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #439 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 05:15:24 pm »
θέλω να πιστεύω οτι υπάρχει ελπίδα για μεγαλύτερη φάση γιατί ακόμα δεν έχει γίνει η συνάντηση για τις αποσπάσεις, η οποία γίνεται αύριο..
εμπρός καλά μου στρουμφάκια...

Αποσυνδεδεμένος L.C.

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #440 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 05:22:47 pm »

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #441 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 05:33:20 pm »
θέλω να πιστεύω οτι υπάρχει ελπίδα για μεγαλύτερη φάση γιατί ακόμα δεν έχει γίνει η συνάντηση για τις αποσπάσεις, η οποία γίνεται αύριο..

ας ελπίσουμε οτι θα ειναι μεγαλη η φάση. Μην ξεχνάτε ότι κακόμα και ο Καψαλάκης κρατάει μια "πισινή" δεν μπορει να ανακοινώσει ακριβή αριθμό κενών. Καλύτερα να πεσει εξω και να πάρουν περισσότερους παρά λιγότερους. Θυμηθείτε την πρώτη φάση...
Φιλιά

Αποσυνδεδεμένος julie9

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #442 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 05:34:46 pm »
Το εχω ξαναπει και παλιοτερα ο Καψαλακης πολιτικη κανει και εκμεταλευεται τη θεση του και την απογνωση μας για μια καλυτερη δουλεια.Μια ετσι τα λεει και μια αλλιως.
Το παιζει φιλολαικος και οτι ειναι δηθεν μαζι μας.Χρησιμοποιει και τo facebook και ολοι τον ρωτανε.Απο τον Αυγουστο εχει αλλαξει 10 φορες αριθμο αναπληρωτων για τους νηπ/γους.Ωστοσο καθε μερα που μπαινω στο φορουμ βλεπω συναδελφους να ρωτουν τι ειπε ο Καψαλακης.Κραξιμο θελέι και αυτος και οι πρασινοι συντροφοι του οι σοσιαλιστες του σαλονιου.

Αποσυνδεδεμένος Μαφαλντα

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #443 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 05:36:31 pm »
για ημερομηνια να περιμενουμε παρασκευη??????

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #444 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 05:38:08 pm »

Πάντως μετά την Τρίτη το μεσημέρι. Φαντάζομαι και λίγο νωρίτερα από την Παρασκευή...

Αποσυνδεδεμένος astralin

• Πλήρες μέλος
  • άντε και καλή τύχη μάγκες...
    • Προφίλ
« Απάντηση #445 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 05:51:43 pm »

Πάντως μετά την Τρίτη το μεσημέρι. Φαντάζομαι και λίγο νωρίτερα από την Παρασκευή...

Αυτό το έχεις ακούσει κάπου ή είναι εντελώς προσωπική σου εκτίμηση?

Αποσυνδεδεμένος pandwra

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #446 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 05:54:40 pm »

Αυτό το έχεις ακούσει κάπου ή είναι εντελώς προσωπική σου εκτίμηση?
Παρασκευή 24-9 εχει ακουστεί εδώ και καιρό. Η δική μου εκτίμηση είναι ότι σίγουρα θα ακουστεί κάτι μετά τις νέες αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ που θα γίνουν αύριο.

Triainoforos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #447 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 06:23:10 pm »
Το εχω ξαναπει και παλιοτερα ο Καψαλακης πολιτικη κανει και εκμεταλευεται τη θεση του και την απογνωση μας για μια καλυτερη δουλεια.Μια ετσι τα λεει και μια αλλιως.
Το παιζει φιλολαικος και οτι ειναι δηθεν μαζι μας.Χρησιμοποιει και τo facebook και ολοι τον ρωτανε.Απο τον Αυγουστο εχει αλλαξει 10 φορες αριθμο αναπληρωτων για τους νηπ/γους.Ωστοσο καθε μερα που μπαινω στο φορουμ βλεπω συναδελφους να ρωτουν τι ειπε ο Καψαλακης.Κραξιμο θελέι και αυτος και οι πρασινοι συντροφοι του οι σοσιαλιστες του σαλονιου.

Αντε ν' αγιασει το στομα σου, που εχουμε αποχαυνωθει ολοι με το αν θα παρει 500 ή 499. Δηλαδη για τα ψιχουλα
Το' χω πει και το ξαναλεω: οντως θα παρει ακομα αρκετα ατομα οχι γιατι θελουν αλλα γιατι δεν θα μπορουν να κανουν αλλιως
Αυτοι κανουν το καθηκον τους οντας πιστα σκυλακια των τραπεζιτων και του Τροσκαν
Ας κανουμε ομως συναδελφοι και εμεις το καθηκον μας μια φορα: μουντζα σε ολους στις εκλογες που ερχονται!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)