0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
απο αυτους που πήραν ορισμένοι ήταν και στους πίνακες της ειδικής....ποτε θα ξεκαθαρίσουν αυτοί οι τρελοπίνακες! Μα τα 1000 happy hippo θα τρελαθώ !Πότε θα ανανεωθούν οι πίνακες???Πως μπορω να ξέρω τι σειρά έχω τώρα?
Παράθεση από: Ασπα στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 08:05:55 pmΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?Οι πίνακες συνήθως μέσα στην χρονιά δεν ανανεώνονται Θα ανανεωθούν του χρόνου που θα αφαιρεθούν οι μόνιμοι της επόμενης χρονιάς. Δες τη σειρά σου από τον πίνακα ΠΕ60 μετά τη β φάση εδώ στο pde στην αριστερή στήλη
ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
Να ρωτήσω κάτι άλλο; υπάρχει περίπτωση λόγω εκλογών πάλι να παγώσουν τα πράγματα πριν και να μην έχουμε καθόλου φάσεις;
Παράθεση από: JANELA στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 09:32:27 pmΝα ρωτήσω κάτι άλλο; υπάρχει περίπτωση λόγω εκλογών πάλι να παγώσουν τα πράγματα πριν και να μην έχουμε καθόλου φάσεις; φυσικά και μπορεί..ένα μηνα πριν σταματούν όλα αυτό λέει ο νόμος..οπότε ό,τι είναι να γίνει πρέπει να γίνει πριν τις 7 Οκτώβρη και μετά τις 10 Νοέμβρη...
Το εχω ξαναπει και παλιοτερα ο Καψαλακης πολιτικη κανει και εκμεταλευεται τη θεση του και την απογνωση μας για μια καλυτερη δουλεια.Μια ετσι τα λεει και μια αλλιως.Το παιζει φιλολαικος και οτι ειναι δηθεν μαζι μας.Χρησιμοποιει και τo facebook και ολοι τον ρωτανε.Απο τον Αυγουστο εχει αλλαξει 10 φορες αριθμο αναπληρωτων για τους νηπ/γους.Ωστοσο καθε μερα που μπαινω στο φορουμ βλεπω συναδελφους να ρωτουν τι ειπε ο Καψαλακης.Κραξιμο θελέι και αυτος και οι πρασινοι συντροφοι του οι σοσιαλιστες του σαλονιου.
συνάδελφοι μήπως να πάμε να συμπορευθούμε με τους οδηγούς των φορτηγών;; θα τους εξηγήσουμε τα πράγματα, αυτοί είναι που είναι φορτισμένοι με τα δικά τους θα πάνε στην κρουέλα και θα της κάνουν καλοκαιρινό το υπουργείο..τότε θα σου πω εγώ αν θα κάνει διορισμούς...
το υπουργειο μιλησε για 330 περίπου ατομα και τώρα ο Καψαλάκης λεει για 350?ελεοςκαι που ειναι τα τοσα κενα που ακούγονται?θα παρει δηλ.ότι και περυσι? με τοσες συνταξιοδοτησεις και ολοημερα και χωρίς διορισμους?
Παράθεση από: vatraxaki στις Σεπτεμβρίου 20, 2010, 09:46:33 pmσυνάδελφοι μήπως να πάμε να συμπορευθούμε με τους οδηγούς των φορτηγών;; θα τους εξηγήσουμε τα πράγματα, αυτοί είναι που είναι φορτισμένοι με τα δικά τους θα πάνε στην κρουέλα και θα της κάνουν καλοκαιρινό το υπουργείο..τότε θα σου πω εγώ αν θα κάνει διορισμούς...ποτε ξεκιναμε???
Ότι θα γίνει μία φάση τέλη Σεπτέμβρη θα γίνει, απλά δεν ξέρουμε το πόσα άτομα θα πάρει. Γιατί τριψήφιο είναι το 300 και το 500, αλλά τριψήφιο είναι και το 100 και το 200. Με αυτά τα άτομα θα καλύψει προφανώς τα κενά από τις συνταξιοδοτήσεις. Αν προσέξατε στην ανακοίνωση του esos ο Κουλαϊδής είπε ότι δεν θα υπάρχει κανένα κενό στα σχολεία μέχρι τέλη Σεπτέμβρη, παρά μόνο κάποια ελάχιστα σε κάποιες ειδικότητες. Αυτό θα πρέπει να προβληματίζει πολλούς που ενδιαφέρονται να φύγουν αναπληρωτές. Γνώμη μου ότι μπορεί να μην υπάρξει άλλη φάση. Αλλά ακόμα και αν υπάρξει άλλη φάση, πάλι γνώμη μου είναι ότι θα καθυστερήσει πολύ και ίσως πάει και από Γενάρη. Και εξηγώ γιατί το λέω αυτό. Τον Οκτώβρη θα έχει καλύψει χοντρικά τα κενά από τις συνταξιοδοτήσεις με αυτούς της γ φάσης, βάλτε τώρα τις αργίες του Οκτώβρη και του Νοέμβρη που δεν γίνεται μάθημα, βάλτε τις εκλογές των αιρετών και τις δημοτικές τον Νοέμβρη που πάλι δεν γίνεται μάθημα και παγώνουν όλα, τον Δεκέμβρη έχουμε τις διακοπές των Χριστουγέννων , οπότε πότε πάμε; Καλές Γενάρη και αν.....Και βρε παιδιά μην ξαναγράφουμε τα ίδια για το που πήγαν όλα τα κενά. Τα έχουμε γράψει χιλιάδες φορές. Πάρτε το χαμπάρι. Συγχωνεύσεις ,αποσπάσεις, ολοήμερα που υπολειτουργούν, σύμπτυξη τμημάτων, αύξηση του αριθμού των μαθητών στα τμήματα κλπ