*

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ 60 Γ' φάση  (Αναγνώστηκε 235624 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος trikie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ 60 Γ' φάση
« Απάντηση #476 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 09:34:57 pm »
απο αυτους που πήραν ορισμένοι ήταν και στους πίνακες της ειδικής....ποτε θα ξεκαθαρίσουν αυτοί οι τρελοπίνακες! Μα τα 1000 happy hippo θα τρελαθώ !Πότε θα ανανεωθούν οι πίνακες???Πως μπορω να ξέρω τι σειρά έχω τώρα???????
ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ????

Οι πίνακες συνήθως μέσα στην χρονιά δεν ανανεώνονται Θα ανανεωθούν του χρόνου που θα αφαιρεθούν οι μόνιμοι της επόμενης χρονιάς. Δες τη σειρά σου από τον πίνακα ΠΕ60 μετά τη β φάση εδώ στο pde στην αριστερή στήλη

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:17:34 »

Αποσυνδεδεμένος JANELA

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #477 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 09:35:15 pm »
απο αυτους που πήραν ορισμένοι ήταν και στους πίνακες της ειδικής....ποτε θα ξεκαθαρίσουν αυτοί οι τρελοπίνακες! Μα τα 1000 happy hippo θα τρελαθώ !Πότε θα ανανεωθούν οι πίνακες???Πως μπορω να ξέρω τι σειρά έχω τώρα???????

Οι πίνακες τό' παμε δεν ανανεώνονται άλλο και αν από καμία ένσταση που μπορείς να πας καμία θέση επάνω  ή κάτω ανανεώνονται κανονικά κάθε χρόνο μετά τους μόνιμους διορισμούς.

Αποσυνδεδεμένος vatraxaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #478 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 09:35:44 pm »
Να ρωτήσω κάτι άλλο; υπάρχει περίπτωση λόγω εκλογών πάλι να παγώσουν τα πράγματα πριν και να μην έχουμε καθόλου φάσεις;
φυσικά και μπορεί..ένα μηνα πριν σταματούν όλα αυτό λέει ο νόμος..οπότε ό,τι είναι να γίνει πρέπει να γίνει πριν τις 7 Οκτώβρη και μετά τις 10 Νοέμβρη...

Αποσυνδεδεμένος JANELA

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #479 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 09:37:35 pm »
Να ρωτήσω κάτι άλλο; υπάρχει περίπτωση λόγω εκλογών πάλι να παγώσουν τα πράγματα πριν και να μην έχουμε καθόλου φάσεις;
φυσικά και μπορεί..ένα μηνα πριν σταματούν όλα αυτό λέει ο νόμος..οπότε ό,τι είναι να γίνει πρέπει να γίνει πριν τις 7 Οκτώβρη και μετά τις 10 Νοέμβρη...

Ε ρε γλέντια για τη μεθεπώμενη φάση μετά από εμάς.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:17:34 »

Αποσυνδεδεμένος papachri

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #480 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 09:44:18 pm »
Το εχω ξαναπει και παλιοτερα ο Καψαλακης πολιτικη κανει και εκμεταλευεται τη θεση του και την απογνωση μας για μια καλυτερη δουλεια.Μια ετσι τα λεει και μια αλλιως.
Το παιζει φιλολαικος και οτι ειναι δηθεν μαζι μας.Χρησιμοποιει και τo facebook και ολοι τον ρωτανε.Απο τον Αυγουστο εχει αλλαξει 10 φορες αριθμο αναπληρωτων για τους νηπ/γους.Ωστοσο καθε μερα που μπαινω στο φορουμ βλεπω συναδελφους να ρωτουν τι ειπε ο Καψαλακης.Κραξιμο θελέι και αυτος και οι πρασινοι συντροφοι του οι σοσιαλιστες του σαλονιου.
πόσο πολύ συμφωνώ μαζί σου.. απεριόριστα και αβίαστα..

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #481 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 09:46:33 pm »
συνάδελφοι μήπως να πάμε να συμπορευθούμε με τους οδηγούς των φορτηγών;; θα τους εξηγήσουμε τα πράγματα, αυτοί είναι που είναι φορτισμένοι με τα δικά τους θα πάνε στην κρουέλα και θα της κάνουν καλοκαιρινό το υπουργείο..τότε θα σου πω εγώ αν θα κάνει διορισμούς...

Αποσυνδεδεμένος JANELA

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #482 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 09:48:01 pm »
+++++++++++++ τόοοοσο πολύ η κα Κρουέλα θα τα βρει μπαστούνια.

Αποσυνδεδεμένος xriskids

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #483 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 09:51:27 pm »
Συμφωνώ ότι χρειάζ δραστικά μέτρα. Μου τη σπάει να βλέπω την Διαμ. μ αυτό το ύφος το παγερό της εξουσίας. Πρέπει  να τους δείξουμε οτι εμείς είμαστε η εξουσία.

Αποσυνδεδεμένος Rinaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #484 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 09:53:41 pm »
συνάδελφοι μήπως να πάμε να συμπορευθούμε με τους οδηγούς των φορτηγών;; θα τους εξηγήσουμε τα πράγματα, αυτοί είναι που είναι φορτισμένοι με τα δικά τους θα πάνε στην κρουέλα και θα της κάνουν καλοκαιρινό το υπουργείο..τότε θα σου πω εγώ αν θα κάνει διορισμούς...
++++φωνωωωωω!!!!  :) μεσα!!!

Αποσυνδεδεμένος Μαφαλντα

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #485 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 09:55:30 pm »
ποτε ξεκιναμε???????????????????????? ???

Αποσυνδεδεμένος TESY

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #486 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 09:56:13 pm »
το υπουργειο μιλησε για 330 περίπου ατομα και τώρα ο Καψαλάκης λεει για 350?
ελεος
και που ειναι τα τοσα κενα που ακούγονται?
θα παρει δηλ.ότι και περυσι? με τοσες συνταξιοδοτησεις και ολοημερα και χωρίς διορισμους?

Πότε μίλησε  βρε  παιδιά  το υπουργείο  για  330  κενά;Αφού  αυτοί  δεν  ξέρουν  τί  τους  γίνεται...Πώς  γνωρίζουν  ακριβή  αριθμό , αφού    από  αύριο  θα  αρχίσουν  να  τα συγκεντρώνουν; Ας  είμαστε  ήρεμοι  και  ψύχραιμοι , όσο  μπορούμε  και  θέλω  να  πιστεύω  ότι  σύντομα  θα  τελειώσει  αυτό  το  μαρτύριο....Η φάση  πρέπει  να` ναι  Μ Ε Γ Α Λ Η .....Δε  γίνεται  διαφορετικά...

Αποσυνδεδεμένος TESY

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #487 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 10:02:19 pm »
ποτε ξεκιναμε???????????????????????? ???

Ας  περιμένουμε  λιγάκι , μήπως  τα  διαβάσει  και σκιαχτεί....... ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος trikie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #488 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 10:02:43 pm »
Ότι θα γίνει μία φάση τέλη Σεπτέμβρη θα γίνει, απλά δεν ξέρουμε το πόσα άτομα θα πάρει. Γιατί τριψήφιο είναι το 300 και το 500, αλλά τριψήφιο είναι και το 100 και το 200. Με αυτά τα άτομα θα καλύψει προφανώς τα κενά από τις συνταξιοδοτήσεις. Αν προσέξατε στην ανακοίνωση του esos ο Κουλαϊδής είπε ότι δεν θα υπάρχει κανένα κενό στα σχολεία μέχρι τέλη Σεπτέμβρη, παρά μόνο κάποια ελάχιστα σε κάποιες ειδικότητες. Αυτό θα πρέπει να προβληματίζει πολλούς που ενδιαφέρονται να φύγουν αναπληρωτές. Γνώμη μου ότι μπορεί να μην υπάρξει άλλη φάση. Αλλά ακόμα και αν υπάρξει άλλη φάση, πάλι γνώμη μου είναι ότι θα καθυστερήσει πολύ και ίσως πάει και από Γενάρη. Και εξηγώ γιατί το λέω αυτό. Τον Οκτώβρη θα έχει καλύψει χοντρικά τα κενά από τις συνταξιοδοτήσεις με αυτούς της γ φάσης, βάλτε τώρα τις αργίες του Οκτώβρη και του Νοέμβρη που δεν γίνεται μάθημα, βάλτε τις εκλογές των αιρετών και τις δημοτικές τον Νοέμβρη που πάλι δεν γίνεται μάθημα και παγώνουν όλα, τον Δεκέμβρη έχουμε τις διακοπές των Χριστουγέννων , οπότε πότε πάμε; Καλές Γενάρη και αν.....

Και βρε παιδιά μην ξαναγράφουμε τα ίδια για το που πήγαν όλα τα κενά. Τα έχουμε γράψει χιλιάδες φορές. Πάρτε το χαμπάρι.  Συγχωνεύσεις ,αποσπάσεις, ολοήμερα που υπολειτουργούν, σύμπτυξη τμημάτων, αύξηση του αριθμού των μαθητών στα τμήματα κλπ

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #489 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 10:07:38 pm »
Ότι θα γίνει μία φάση τέλη Σεπτέμβρη θα γίνει, απλά δεν ξέρουμε το πόσα άτομα θα πάρει. Γιατί τριψήφιο είναι το 300 και το 500, αλλά τριψήφιο είναι και το 100 και το 200. Με αυτά τα άτομα θα καλύψει προφανώς τα κενά από τις συνταξιοδοτήσεις. Αν προσέξατε στην ανακοίνωση του esos ο Κουλαϊδής είπε ότι δεν θα υπάρχει κανένα κενό στα σχολεία μέχρι τέλη Σεπτέμβρη, παρά μόνο κάποια ελάχιστα σε κάποιες ειδικότητες. Αυτό θα πρέπει να προβληματίζει πολλούς που ενδιαφέρονται να φύγουν αναπληρωτές. Γνώμη μου ότι μπορεί να μην υπάρξει άλλη φάση. Αλλά ακόμα και αν υπάρξει άλλη φάση, πάλι γνώμη μου είναι ότι θα καθυστερήσει πολύ και ίσως πάει και από Γενάρη. Και εξηγώ γιατί το λέω αυτό. Τον Οκτώβρη θα έχει καλύψει χοντρικά τα κενά από τις συνταξιοδοτήσεις με αυτούς της γ φάσης, βάλτε τώρα τις αργίες του Οκτώβρη και του Νοέμβρη που δεν γίνεται μάθημα, βάλτε τις εκλογές των αιρετών και τις δημοτικές τον Νοέμβρη που πάλι δεν γίνεται μάθημα και παγώνουν όλα, τον Δεκέμβρη έχουμε τις διακοπές των Χριστουγέννων , οπότε πότε πάμε; Καλές Γενάρη και αν.....

Και βρε παιδιά μην ξαναγράφουμε τα ίδια για το που πήγαν όλα τα κενά. Τα έχουμε γράψει χιλιάδες φορές. Πάρτε το χαμπάρι.  Συγχωνεύσεις ,αποσπάσεις, ολοήμερα που υπολειτουργούν, σύμπτυξη τμημάτων, αύξηση του αριθμού των μαθητών στα τμήματα κλπ
οκ με όλα αυτά που λες..δλδ η δική σου γνώμη για αυτή τη μία φάση που θα γίνει τώρα ποια είναι; θα πάρει πολλούς ή λίγους;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182661
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)