0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΕΕΕ!!το περίμενα οτι κάπως έτσι θα ήταν τα πράγματα..απλά πίστευα οτι δεν θα ήταν μία αλλα τουλάχιστον 3 άτομα..αλλιώς δεν θα κάναν τόσα λάθη..μιλάμε η διαμάντω έχει κάνει τρελές αποσπάσεις..γιατί δεν πήγαινε μόνη της βρε παιδί μου να βγάζει και τις φάσεις..θα γλύτωνε έναν εκπαιδευτικο!!!
Εχουν βαλθεί να μας αποτρελάνουν έτσι..Εγώ σήμερα μίλησα με την υπευθυνη στην ειδική στο υπουργείο και μου πε ότι στη γενική υπεύθυνη για τα κενά είναι μια νηπιαγωγός ΜΙΑ και επειδή την έχω χιλιοπαρακαλέσει να την ρωτησει, μου είπε ότι η συγκεκριμένη εχει λαλήσει στην κυριολεξία είναι τελειως μόνη της,της έρχονται συνεχως κενά και κάθε βραδυ φεύγει μετά τις 8..λίγο καλύτερα στην ειδική, λίγο όμως...Ηταν κατηγορηματική ότι για τα κενά δεν έχουν ξεκαθαρη εικόνα ακόμα.... Τί χες Γιαννη τί`χα παντα...
Παράθεση από: TESY στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 08:21:57 pmΕχουν βαλθεί να μας αποτρελάνουν έτσι..Εγώ σήμερα μίλησα με την υπευθυνη στην ειδική στο υπουργείο και μου πε ότι στη γενική υπεύθυνη για τα κενά είναι μια νηπιαγωγός ΜΙΑ και επειδή την έχω χιλιοπαρακαλέσει να την ρωτησει, μου είπε ότι η συγκεκριμένη εχει λαλήσει στην κυριολεξία είναι τελειως μόνη της,της έρχονται συνεχως κενά και κάθε βραδυ φεύγει μετά τις 8..λίγο καλύτερα στην ειδική, λίγο όμως...Ηταν κατηγορηματική ότι για τα κενά δεν έχουν ξεκαθαρη εικόνα ακόμα.... Τί χες Γιαννη τί`χα παντα...οτι ερχονται συνεχως κενα ειναι πολυ καλο!!!φαση απο βδομαδα κοριτσια...ας ελπισουμε σε μεγαλο αριθμο! TESY καταλαβαινεις οτι περιμενουμε κι αλλα νεα σου
Παράθεση από: christMA στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 09:07:54 pmΠαράθεση από: TESY στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 08:21:57 pmΕχουν βαλθεί να μας αποτρελάνουν έτσι..Εγώ σήμερα μίλησα με την υπευθυνη στην ειδική στο υπουργείο και μου πε ότι στη γενική υπεύθυνη για τα κενά είναι μια νηπιαγωγός ΜΙΑ και επειδή την έχω χιλιοπαρακαλέσει να την ρωτησει, μου είπε ότι η συγκεκριμένη εχει λαλήσει στην κυριολεξία είναι τελειως μόνη της,της έρχονται συνεχως κενά και κάθε βραδυ φεύγει μετά τις 8..λίγο καλύτερα στην ειδική, λίγο όμως...Ηταν κατηγορηματική ότι για τα κενά δεν έχουν ξεκαθαρη εικόνα ακόμα.... Τί χες Γιαννη τί`χα παντα...οτι ερχονται συνεχως κενα ειναι πολυ καλο!!!φαση απο βδομαδα κοριτσια...ας ελπισουμε σε μεγαλο αριθμο! TESY καταλαβαινεις οτι περιμενουμε κι αλλα νεα σου tesy μήπως τυχόν σου πε τι παίζει με τα κενά για την ειδική αγωγή;; αχ αυτό που έγραψες το αγγλικό ρητό ήταν πολύ ελπιδοφόρο..μακάρι...Μακάρι ναχω,μήπως να πιστεψουμε και μεις αυτό που`λενε οι Αγγλοι,no news are good news...?
μίλησε κανένας σήμερα με τον Καψαλάκη??τις προηγούμενες μέρες όλο κ σε κάποιον απαντούσε..τώρα τιποτα?