*

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ 60 Γ' φάση  (Αναγνώστηκε 235540 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος xriskids

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ 60 Γ' φάση
« Απάντηση #826 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2010, 08:07:09 pm »
Ειχε βγει ένα άρθρο στο αλφαβήτα για τα κενά στο Ηράκλειο εναντίον του Καψαλάκη.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:10:50 »

Αποσυνδεδεμένος xriskids

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #827 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2010, 08:09:25 pm »
- Απάντηση στην καταγγελία του αιρετού στο ΑΠΥΣΠΕ Κρήτης, Καψαλάκη Ζαχαρία, των αιρετών Κων. Παπαγρηγορίου και Θεοφ. Λαμπρογιαννάκη (22/09/2010)

σήμερα απάντησε αυτός αναλυτικά πάλι. Κάτι παίζει μ αυτούς. Πολιτικές αντιπαλότητες μου φαίνεται

Αποσυνδεδεμένος TESY

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #828 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2010, 08:21:57 pm »
Εχουν  βαλθεί  να  μας   αποτρελάνουν  έτσι..Εγώ  σήμερα  μίλησα  με  την  υπευθυνη  στην  ειδική  στο  υπουργείο  και  μου  πε  ότι  στη  γενική  υπεύθυνη  για  τα  κενά  είναι  μια  νηπιαγωγός ΜΙΑ και  επειδή  την  έχω  χιλιοπαρακαλέσει  να  την  ρωτησει,  μου  είπε  ότι  η  συγκεκριμένη  εχει  λαλήσει  στην  κυριολεξία  είναι  τελειως   μόνη  της,της  έρχονται  συνεχως  κενά  και  κάθε  βραδυ  φεύγει  μετά  τις  8..λίγο  καλύτερα  στην  ειδική, λίγο  όμως...Ηταν  κατηγορηματική  ότι  για  τα  κενά  δεν  έχουν  ξεκαθαρη  εικόνα  ακόμα.... Τί χες  Γιαννη  τί`χα  παντα...

Αποσυνδεδεμένος trikie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #829 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2010, 08:38:48 pm »
Ρε παιδιά λέτε να μην βγει η φάση αύριο; Δεν ξέρω, μπήκα και στο forum των δασκάλων και εκεί πολύ ησυχία έχουν, και αυτοί ρωτάνε αν θα βγει η φάση αύριο ή από βδομάδα. Πάντως και το esos και η alfavita δεν γράφoυν κάτι για αύριο. Tουλάχιστον στην πρώτη φάση κάτι έγραφαν και για το πότε και για τον αριθμό, έστω στο περίπου (άσχετα βέβαια που δεν έπεφταν μέσα), αλλά υπήρχε μια κινητικότητα. Από την άλλη βέβαια ο Καψαλάκης και στην πρώτη φάση επέμενε σε μια συγκεκριμένη μέρα, όταν οι άλλοι έλεγαν πως είχε περάσει η ώρα και ήταν αργά για να βγει φάση και όντως βγήκε. Αρά για να επιμένει πάλι και να λέει ότι κρατάμε την ημερομηνία στις 24 κάτι θα ξέρει. Πάντως τι πάει να πει μυστικότητα βρε παιδιά; Δεν είναι και μυστικό του κράτους. Ένας αριθμός είναι ας πουν κάτι έστω και ενδεικτικά. όχι μόνο ο Καψαλάκης αλλά και τα sites.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:10:50 »

Αποσυνδεδεμένος ath79

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #830 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2010, 08:41:02 pm »
ΕΕΕ!!το περίμενα οτι κάπως έτσι θα ήταν τα πράγματα..απλά πίστευα οτι δεν θα ήταν μία αλλα τουλάχιστον 3 άτομα..αλλιώς δεν θα κάναν τόσα λάθη..μιλάμε η διαμάντω έχει κάνει τρελές αποσπάσεις..γιατί δεν πήγαινε μόνη της βρε παιδί μου να βγάζει και τις φάσεις..θα γλύτωνε έναν εκπαιδευτικο!!!
εμπρός καλά μου στρουμφάκια...

Αποσυνδεδεμένος BLONDIE

• Πλήρες μέλος
  • "χαμογελω και προχωραω....!!!!"
    • Προφίλ
« Απάντηση #831 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2010, 08:47:10 pm »
ΕΕΕ!!το περίμενα οτι κάπως έτσι θα ήταν τα πράγματα..απλά πίστευα οτι δεν θα ήταν μία αλλα τουλάχιστον 3 άτομα..αλλιώς δεν θα κάναν τόσα λάθη..μιλάμε η διαμάντω έχει κάνει τρελές αποσπάσεις..γιατί δεν πήγαινε μόνη της βρε παιδί μου να βγάζει και τις φάσεις..θα γλύτωνε έναν εκπαιδευτικο!!!

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ε μα αδικο εχεις?!!! :P
Don't let go!Never give up!It's such a wonderfull life!!!!!!!! :-)

Αποσυνδεδεμένος TESY

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #832 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2010, 08:55:24 pm »

ΜΟΝΗ....και όσοι  το  σηκώνουν  όταν  τηλεφωνούμε  δεν  ξέρουν  την  τύφλα  τους..Από  κλητήρες ως  και  καθαρίστριες,εξού  και  οι  εγκυρες  πάντοτε  απαντήσεις...Ενόχλησε  κανείς  τον  Καψαλάκη σήμερα;Την  αλλη  φορά  μια  μέρα  πριν  ήταν  λαλίστατος..Τί στον  κόρακα  έπαθε;

Αποσυνδεδεμένος L.C.

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #833 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2010, 09:07:54 pm »
Εχουν  βαλθεί  να  μας   αποτρελάνουν  έτσι..Εγώ  σήμερα  μίλησα  με  την  υπευθυνη  στην  ειδική  στο  υπουργείο  και  μου  πε  ότι  στη  γενική  υπεύθυνη  για  τα  κενά  είναι  μια  νηπιαγωγός ΜΙΑ και  επειδή  την  έχω  χιλιοπαρακαλέσει  να  την  ρωτησει,  μου  είπε  ότι  η  συγκεκριμένη  εχει  λαλήσει  στην  κυριολεξία  είναι  τελειως   μόνη  της,της  έρχονται  συνεχως  κενά  και  κάθε  βραδυ  φεύγει  μετά  τις  8..λίγο  καλύτερα  στην  ειδική, λίγο  όμως...Ηταν  κατηγορηματική  ότι  για  τα  κενά  δεν  έχουν  ξεκαθαρη  εικόνα  ακόμα.... Τί χες  Γιαννη  τί`χα  παντα...

οτι ερχονται συνεχως κενα ειναι πολυ καλο!!!φαση απο βδομαδα κοριτσια...ας ελπισουμε σε μεγαλο αριθμο! TESY καταλαβαινεις οτι περιμενουμε κι αλλα νεα σου  ;)

Αποσυνδεδεμένος trikie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #834 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2010, 09:09:35 pm »
Πάντως αν η φάση δεν βγει αύριο φοβάμαι πως όχι μόνο πάμε για την άλλη βδομάδα, αλλά για το τέλος της δηλαδή καλές... άλλη Παρασκευή, αρχές Οκτώβρη. Τι να πω.... μακάρι να βγει αύριο γιατί ποιος κάθεται να περιμένει άλλη μια εβδομάδα ακόμη.

Αποσυνδεδεμένος trikie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #835 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2010, 09:11:41 pm »
οτι ερχονται συνεχως κενα ειναι πολυ καλο!!!φαση απο βδομαδα κοριτσια...ας ελπισουμε σε μεγαλο αριθμο! TESY καταλαβαινεις οτι περιμενουμε κι αλλα νεα σου  ;)
[/quote]

ChristMA που το ξέρεις ότι θα βγει η φάση την άλλη εβδομάδα;

Αποσυνδεδεμένος TESY

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #836 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2010, 09:33:51 pm »

Μακάρι  ναχω,μήπως  να  πιστεψουμε  και  μεις   αυτό  που`λενε  οι  Αγγλοι,no  news  are  good  news...?

Αποσυνδεδεμένος vatraxaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #837 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2010, 09:49:10 pm »

tesy μήπως τυχόν σου πε τι παίζει με τα κενά για την ειδική αγωγή;; αχ αυτό που έγραψες το αγγλικό ρητό ήταν πολύ ελπιδοφόρο..μακάρι...
Μακάρι  ναχω,μήπως  να  πιστεψουμε  και  μεις   αυτό  που`λενε  οι  Αγγλοι,no  news  are  good  news...?

Αποσυνδεδεμένος try more..

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #838 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2010, 09:51:01 pm »
μίλησε κανένας σήμερα με τον Καψαλάκη??τις προηγούμενες μέρες όλο κ σε κάποιον απαντούσε..
τώρα τιποτα???? :( :(

Αποσυνδεδεμένος vatraxaki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #839 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2010, 09:59:52 pm »
μίλησε κανένας σήμερα με τον Καψαλάκη??τις προηγούμενες μέρες όλο κ σε κάποιον απαντούσε..
τώρα τιποτα???? :( :(
τιποτα...έγραψε κάτι το μεσημέρι, του έστειλαν καμιά 15αριά άτομα αλλά απάντηση καμία...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182660
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)