0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κ εγώ εδώ.....αν συνεχίσουμε με τέτοιες φάσεις...παει...μόλις έστειλα κ τον νεο πινακα μετά απ αυτή τη τεράστια φάση..απλά να ξέρετε οτι έφτιαξα τον καινούριο με βάση τον πίνακα της α φάσης γενικής κ όχι τησειδικής γιατί δεν φάνηκε ακόμα πόσοι της ειδικής δεν θα δεχτούν..αν θέλετε να βρείτε τον αριθμό σας αφαιρέστε 31 άτομα όσοι είστε απ το 1454 κ μετά..φυσικά υπάρχει κ εδώ:http://www.4shared.com/file/XQJdiXIm/60____.html
Παράθεση από: vasouli στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 06:33:55 pmΝαι Demetroula τόσα περίπου θέλω, δεν το εξέφρασα καλά, 2170 κάτι θέση έχω και έχω μια κρυφή ελπίδα μήπως και τα καταφέρω φέτος.. Κι εγώ 2100 περίπου. Κι εμένα μου δημιουργήθηκε ελπίδα, αλλά...
Ναι Demetroula τόσα περίπου θέλω, δεν το εξέφρασα καλά, 2170 κάτι θέση έχω και έχω μια κρυφή ελπίδα μήπως και τα καταφέρω φέτος..
Εδώ είμαι κι εγω με...... 555 άτομα από πάνω... μάλλον πρέπει να πάω στην......(555 άτομα / 35 πες άτομα που παίρνει πλεον... στη 17 φάση λ? μ?)
Παράθεση από: xarikleia85 στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 06:39:21 pmΕδώ είμαι κι εγω με...... 555 άτομα από πάνω... μάλλον πρέπει να πάω στην......(555 άτομα / 35 πες άτομα που παίρνει πλεον... στη 17 φάση λ? μ?) Χαρίκλεια, εσύ θα είσαι ΙΖ'!
Ευχαριστουμε try more! να σε ρωτησω εχεις αφαιρεσει και οσους προσληφθηκαν ως αναπληρωτες ειδικης αγωγης?
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ Συνάδελφοι, λύσαμε το μυστήριο. Η Ανατολική Αττική έχει πολλά κενά εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, όπως πολλές περιοχές της πατρίδας μας. Υπάρχουν πολλές διαμαρτυρίες και σήμερα το μεσημέρι υπήρξε κατάληψη των γραφείων της Π. Ε. Ανατολικής Αττικής, διαμαρτυρόμενοι εμμέσως πλην σαφώς για τα κενά, αλλά και σε αυθαιρεσίες της Δ/ντριας Α/θμιας Εκπαίδευσης Αν. Αττικής στην τοποθέτηση των αναπληρωτών.το ανέβασε πριν λίγο!!
σωστα!ποιου έτους όμως??χαχαχα