0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια από τα ίδια συναδελφε κ εγώ λίγο πιο πάνω είμαι κ κοντευω να τρελαθώ. Σήμερα έληξε κ η σύμβαση στον παιδικό κ δεν ξέρω τι να κάνω. Ηλπιζα να φύγω μέχρι τέλος Σεπτέμβρη τώρα δεν ξέρω που βρίσκομαι
δεν ξέρω τι να πω πλεον..το να με καλέσουν μου φένεται πολύ καλό για να ναι αληθινό..δεν αντέχω απλά αλλες ταχυκαρδίες..δε μπόρεσα να βρω σε ιδιωτικό δουλειά, ούτε σε εκπαιδυτήρια, αν δε με καλέσουν αναπληρώτρια δεν ξέρω τι θα κάνω..
Παράθεση από: Nanouka** στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 09:35:29 pmδεν ξέρω τι να πω πλεον..το να με καλέσουν μου φένεται πολύ καλό για να ναι αληθινό..δεν αντέχω απλά αλλες ταχυκαρδίες..δε μπόρεσα να βρω σε ιδιωτικό δουλειά, ούτε σε εκπαιδυτήρια, αν δε με καλέσουν αναπληρώτρια δεν ξέρω τι θα κάνω.. Θα σε καλέσουν. Πρόσεχε μην υπογράψεις καμιά σύμβαση με κάποιον εργοδότη, γιατί έχει το δικαίωμα να μη σ' αφήσει να φύγεις.
δεν ξέρω τι να πω πλεον..το να με καλέσουν μου φένεται πολύ καλό για να ναι αληθινό..δεν αντέχω απλά αλλες ταχυκαρδίες..δε μπόρεσα να βρω σε ιδιωτικό δουλειά, ούτε σε εκπαιδυτήρια, αν δε με καλέσουν αναπληρώτρια δεν ξέρω τι θα κάνω.. Nanuka τι θέση έχεις;
Μια από τα ίδια συναδελφε κ εγώ λίγο πιο πάνω είμαι κ κοντευω να τρελαθώ. Σήμερα έληξε κ η σύμβαση στον παιδικό κ δεν ξέρω τι να κάνω. Ηλπιζα να φύγω μέχρι τέλος Σεπτέμβρη τώρα δεν ξέρω που βρίσκομαι [/quoteΧriskids τι θέση έχεις;
Παράθεση από: Nanouka** στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 09:35:29 pmδεν ξέρω τι να πω πλεον..το να με καλέσουν μου φένεται πολύ καλό για να ναι αληθινό..δεν αντέχω απλά αλλες ταχυκαρδίες..δε μπόρεσα να βρω σε ιδιωτικό δουλειά, ούτε σε εκπαιδυτήρια, αν δε με καλέσουν αναπληρώτρια δεν ξέρω τι θα κάνω.. Nanuka τι θέση έχεις;Παράθεση από: xriskids στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 09:24:51 pmΜια από τα ίδια συναδελφε κ εγώ λίγο πιο πάνω είμαι κ κοντευω να τρελαθώ. Σήμερα έληξε κ η σύμβαση στον παιδικό κ δεν ξέρω τι να κάνω. Ηλπιζα να φύγω μέχρι τέλος Σεπτέμβρη τώρα δεν ξέρω που βρίσκομαι [/quoteΧriskids τι θέση έχεις;Εχω θέση 1613..
Γεια σας ! Γιατι ο πινακας της try more ΠΕ60 μετα την α φαση, σταματαει στον αριθμο 2499 ? Οι υπολοιποι δεν υπαρχουν? Εχει καποια διαφορα απο τον πινακα αναπληρωτων?