0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα και από μένα.lefa είμαστε πολύ κοντά στον πίνακα και σε νοιώθω απόλυτα.στην Κέρκυρα καταγεγραμμένα 11 κενά.έχω δηλώσει μόνο Κέρκυρα και καίγομαι.....
καλησπέρα σε όλες... εχθες δεν μπήκα και μόλις πριν λίγο έιδα το πινακάκι ''μετά τη β' φάση'' κόντεψε να λυποθυμήσω γιατί νόμιζα ότι με καλέσανε και δεν το είδα αλλά τελικά η λυποθύμησα για άλλο λόγο.. 31άτομα??? έλεος. έχω όμως μια απορία...στο πινακάκι ''πε60 μετά της ειδικής'' έχω 313 σειρά ενώ στο καινούριο 324 πως έγινε αυτό?
Παράθεση από: gogapina στις Σεπτεμβρίου 15, 2010, 03:55:27 pmκαλησπέρα σε όλες... εχθες δεν μπήκα και μόλις πριν λίγο έιδα το πινακάκι ''μετά τη β' φάση'' κόντεψε να λυποθυμήσω γιατί νόμιζα ότι με καλέσανε και δεν το είδα αλλά τελικά η λυποθύμησα για άλλο λόγο.. 31άτομα??? έλεος. έχω όμως μια απορία...στο πινακάκι ''πε60 μετά της ειδικής'' έχω 313 σειρά ενώ στο καινούριο 324 πως έγινε αυτό? Δεν έχουν αφαιρεθεί τα άτομα που πήραν στην α φαση ειδικής μαλλον.
Η γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει να αφαιρέσουμε όσες ήταν στην φάση της ειδικής γιατί όταν θα φτάσει η σειρά τους θα τις καλέσουν και στην γενική.