0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχουμε και λέμεΗΡΑΚΛΕΙΟ = 20 ΚΕΝΑΡΕΘΥΜΝΟ = 15 ΚΕΝΑΚΕΡΚΥΡΑ = 11 ΚΕΝΑ Δ΄ΑΘΗΝΑΣ = 0Α' ΑΘΗΝΑΣ = αρκετά κενά δεν ξέρουμε ακριβή αριθμό ΛΑΚΩΝΙΑΣ = 0ΛΑΣΙΘΙ = 0EYBOIA = 0KABAΛΑ = υπάρχουν κενά δεν ξέρουμε αριθμόΛΑΡΙΣΑ = υπάρχουν κενά δεν ξέρουμε αριθμόΑ' ΠΕΙΡΑΙΑ = 10 ΚΕΝΑ με επιφύλαξηΧΑΝΙΑ = 10 ΚΕΝΑΣΕΡΡΕΣ = 5 ΚΕΝΑ
Παράθεση από: vickym στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 03:23:04 pmΈχουμε και λέμεΗΡΑΚΛΕΙΟ = 20 ΚΕΝΑΡΕΘΥΜΝΟ = 15 ΚΕΝΑΚΕΡΚΥΡΑ = 11 ΚΕΝΑ Δ΄ΑΘΗΝΑΣ = 0Α' ΑΘΗΝΑΣ = αρκετά κενά δεν ξέρουμε ακριβή αριθμό ΛΑΚΩΝΙΑΣ = 0ΛΑΣΙΘΙ = 0EYBOIA = 0ασ πούμε ότι έχουμε 100 κενά. Δηλαδή θα πάρει μόνο 100 άτομα; παρα πολύ ωραίαKABAΛΑ = υπάρχουν κενά δεν ξέρουμε αριθμόΛΑΡΙΣΑ = υπάρχουν κενά δεν ξέρουμε αριθμόΑ' ΠΕΙΡΑΙΑ = 10 ΚΕΝΑ με επιφύλαξηΧΑΝΙΑ = 10 ΚΕΝΑΣΕΡΡΕΣ = 5 ΚΕΝΑΜόλις τα συγκεντρώσεις προώθησέ τα στο Υπουργείο παρακαλώ πολύ.
Έχουμε και λέμεΗΡΑΚΛΕΙΟ = 20 ΚΕΝΑΡΕΘΥΜΝΟ = 15 ΚΕΝΑΚΕΡΚΥΡΑ = 11 ΚΕΝΑ Δ΄ΑΘΗΝΑΣ = 0Α' ΑΘΗΝΑΣ = αρκετά κενά δεν ξέρουμε ακριβή αριθμό ΛΑΚΩΝΙΑΣ = 0ΛΑΣΙΘΙ = 0EYBOIA = 0ασ πούμε ότι έχουμε 100 κενά. Δηλαδή θα πάρει μόνο 100 άτομα; παρα πολύ ωραίαKABAΛΑ = υπάρχουν κενά δεν ξέρουμε αριθμόΛΑΡΙΣΑ = υπάρχουν κενά δεν ξέρουμε αριθμόΑ' ΠΕΙΡΑΙΑ = 10 ΚΕΝΑ με επιφύλαξηΧΑΝΙΑ = 10 ΚΕΝΑΣΕΡΡΕΣ = 5 ΚΕΝΑ
Παράθεση από: vasouli στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 03:08:34 pmΚαλησπέρα κι από μένα!Θα ήθελα να εκφράσω μια απορία μου, η οποία δεν είναι απόλυτα σχετική με το θέμα αλλά για να μην ανοίξω θέμα για μια ερώτηση τη γράφω εδώ.Όσους από εμάς μας καλούν γ', δ' και ούτω καθεξής φάση, αναλαμβάνουμε ένα τμήμα που ήδη υπάρχει ή ένα τμήμα που ξεκινά τώρα μαζί με μας?Ρωτάω γιατί όπως είναι φανερό δεν έχω ξαναπάει αναπληρώτρια κι είναι λίγο αγχωτικό να μη ξεκινάς απτην αρχή της χρονιάς και να μη ξέρεις τι θα βρεις..κοιτα απ τη στιγμη που μιλας για γ', δ΄ φαση κ πιο μετα, 2 ειναι τα ενδεχομενα. ή που φευγει καποια με αναρρωτικη, συνταξιοδότηση, αδεια κτλ οποτε μπαινεις στο τμημα που είχε αυτη... ή μπορεί το τμήμα να λειτουργεί σαν κλασικο(ενω είναι ολοημερο, απ τη στιγμή που λειπουν εκπαιδευτικοι) και μολις παρουν φαση ανοιγουν το ολοημερο... αλλα το πιο πιθανο θεωρω πως είναι να μπεις σε ετοιμη ταξη... ελπιζω να μην κανω λαθος κ να βοηθησα
Καλησπέρα κι από μένα!Θα ήθελα να εκφράσω μια απορία μου, η οποία δεν είναι απόλυτα σχετική με το θέμα αλλά για να μην ανοίξω θέμα για μια ερώτηση τη γράφω εδώ.Όσους από εμάς μας καλούν γ', δ' και ούτω καθεξής φάση, αναλαμβάνουμε ένα τμήμα που ήδη υπάρχει ή ένα τμήμα που ξεκινά τώρα μαζί με μας?Ρωτάω γιατί όπως είναι φανερό δεν έχω ξαναπάει αναπληρώτρια κι είναι λίγο αγχωτικό να μη ξεκινάς απτην αρχή της χρονιάς και να μη ξέρεις τι θα βρεις..
Ρε παιδιά μπορούμε να συγκεντρώσουμε εδώ τα κένα που ξέρουμε από κάθε περιοχή ή νομό, για να δούμε τελικά πόσα είναι ακόμα τα κενά στους νηπιαγωγούς;Έχουμε και λέμεΗΡΑΚΛΕΙΟ = 20 ΚΕΝΑΡΕΘΥΜΝΟ = 15 ΚΕΝΑΚΕΡΚΥΡΑ = 11 ΚΕΝΑ Δ΄ΑΘΗΝΑΣ = 0Α' ΑΘΗΝΑΣ = αρκετά κενά δεν ξέρουμε ακριβή αριθμόΌποιος άλλος ξέρει για άλλη περιοχή ή νομό ας το γράψει εδώ
πάντως εγώ ούτε αυτούς της κάθε αβάθμιας πιστεύω..όσα κενά τους επιτρέπουν λένε κ αυτοί..στην δική μου περιοχή ο διευθυντής της α βάθμιας βγήκε πριν λίγο καιρό στην τηλ κ είπε ότι δεν υπάρχουν κενάκ στην α φάση απ οτι είδα πήρε μόλις 1!!!!!γίνεται αυτό??δεν τους πιστεύω..
Παράθεση από: try more.. στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 04:05:45 pmπάντως εγώ ούτε αυτούς της κάθε αβάθμιας πιστεύω..όσα κενά τους επιτρέπουν λένε κ αυτοί..στην δική μου περιοχή ο διευθυντής της α βάθμιας βγήκε πριν λίγο καιρό στην τηλ κ είπε ότι δεν υπάρχουν κενάκ στην α φάση απ οτι είδα πήρε μόλις 1!!!!!γίνεται αυτό??δεν τους πιστεύω..Κάτι δεν κατάλαβα είπε ότί έχει κενά στην τηλ ή όχι?