0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: setherial στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 04:07:55 pmΠαράθεση από: try more.. στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 04:05:45 pmπάντως εγώ ούτε αυτούς της κάθε αβάθμιας πιστεύω..όσα κενά τους επιτρέπουν λένε κ αυτοί..στην δική μου περιοχή ο διευθυντής της α βάθμιας βγήκε πριν λίγο καιρό στην τηλ κ είπε ότι δεν υπάρχουν κενάκ στην α φάση απ οτι είδα πήρε μόλις 1!!!!!γίνεται αυτό??δεν τους πιστεύω..Κάτι δεν κατάλαβα είπε ότί έχει κενά στην τηλ ή όχι?βγήκε στην τηλ λίγο μετα την α φάση,αφου είχε πάρει μολις ενα άτομο, κ είπε οτι δεν έχει άλλα κενά..είναι δυνατον αρχές της χρονιάς κ να έχει μονο μια θέση κενή???
Παράθεση από: try more.. στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 04:05:45 pmπάντως εγώ ούτε αυτούς της κάθε αβάθμιας πιστεύω..όσα κενά τους επιτρέπουν λένε κ αυτοί..στην δική μου περιοχή ο διευθυντής της α βάθμιας βγήκε πριν λίγο καιρό στην τηλ κ είπε ότι δεν υπάρχουν κενάκ στην α φάση απ οτι είδα πήρε μόλις 1!!!!!γίνεται αυτό??δεν τους πιστεύω..Κάτι δεν κατάλαβα είπε ότί έχει κενά στην τηλ ή όχι?
πάντως εγώ ούτε αυτούς της κάθε αβάθμιας πιστεύω..όσα κενά τους επιτρέπουν λένε κ αυτοί..στην δική μου περιοχή ο διευθυντής της α βάθμιας βγήκε πριν λίγο καιρό στην τηλ κ είπε ότι δεν υπάρχουν κενάκ στην α φάση απ οτι είδα πήρε μόλις 1!!!!!γίνεται αυτό??δεν τους πιστεύω..
για βοιωτια γνωριζουμε τιποτα για κενα?
για θεσσαλονίκη λένε ότι θα ανοίξουν αλλά στην πρωτοβάθμια στο τηλέφωνο δεν μου απάντησαν σε τίποτα από ότι ρώτησα.