0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
να σασ πω την αληθεια με θεση κοντα στο 230 αρχιζω και απογοητευομαι...τοσα κενα και πουθενα κενα... [/quoteΜε θέση κοντά στο 300 καλά Χριστούγεννα εγώ Με
Bρε παιδιά, φέτος διόρισε τους μισούς ,αύξησε τα ολοήμερα,αυξηθηκαν οι συνταξιοδοτήσεις και εμείς είμαστε στην πρίζα και αμφιβάλλουμε αν θα πάρει 300 ή 400 άτομα ακόμα;Τόσους πολλούς πια αποσπασμένους είχαμε και τους γύρισε;Πήρε θα μου πείτε μεγάλο αριθμό στην α`φαση,αλλα αν κάνουμε τους υπολογισμούς μας είμαστε πιο πίσω σε σχέση με τις 2 προηγούμενες χρονιές..
Παράθεση από: lefa στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 06:53:14 pm να σασ πω την αληθεια με θεση κοντα στο 230 αρχιζω και απογοητευομαι...τοσα κενα και πουθενα κενα... [/quoteΜε θέση κοντά στο 300 καλά Χριστούγεννα εγώ ΜεΚαι γω κοντά στο 300 είμαι..Ηθικόν ακμαιότατον...Και πριν την α` φάση έτσι είμασταν.Θελω να πιστεύω σε μεγάλο αριθμό..
πες τα βρε TESY..είναι νωρίς ακόμα για να απογοητευομαστε..αν εσείς με 300 πάτε για Χριστούγεννα εμεις που είμαστε πιο κατω θα πρέπει να σταματήσουμε να ελπίζουμε..
Ετοιμαστε βαλίτσες
GROUP ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ (facebook)"καλημερα συνάδελφοι!!! άντε και ένα ευχάριστο νεο γιατί πέσαμε νομίζω αρκετά τις τελευταίες μέρες!!! τώρα ήταν ένας εκπαιδευτικός αναλυτής στο ΣΚΑΙ και είπε οτι τα κενά είναι πολύ περισσότερα απ' ότι θέλει να παρουσιάζει το υπουργείο, και μετά τις 10 Οκτώβρη τα κενά υπολογίζονται πάνω από 8000 ( ά βάθμια+ β βάθμια)!!!"ελπιζω κατι παραπανω να ξερει αυτος ο εκπ/κος αναλυτης