0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ 2075 ΘΕΣΗ ,,,ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑΚΙ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ...ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΠ...Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΗΠΙΟ...ΑΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ Ή ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΠΡΟ
Θα πάρουν πάνω από 500 άτομα. Επίσης, ήθελα να αναφερθώ στο θέμα των κενών στη
πολύ σιγουριά βλέπω και ανησυχώ...μάλλον επειδή είναι παρασκευή..από δευτέρα θα πέσουμε πάλι στους 50-100..
Παράθεση από: Triainoforos στις Σεπτεμβρίου 16, 2010, 11:41:08 pmΕσυ τωρα που εχεις κοψει τις φρασεις μου εκει που σε βολευει για να διαστρεβλωσεις παντελως το λογο μου πιστευεις οτι εχεις κανει κατι?Ή μηπως απαγορευεται να λεμε τη γνωμη μας?Οσο για το αν διαβαζουν και πιστευουν ή οχι το πινακακι φαινεται ξεκαθαρα απο τα μηνυματα που γραφονται στο φορουμ - Σαφως και δημιουργει προσδοκιεςΚατα τα αλλα εχω να σου πω να περιμενεις τις 3000 συνταξιοδοτησεις που γραφοντουσαν εδω μεσα και τον πινακα που θα εφτανε στο 2500-3000.....Mα Triainofore εγώ σκέφτηκα να φτιάξω αυτό το πινακάκι ακριβώς για να ΜΗΝ δημιουργούνται υπερβολικές προσδοκίες. Σκεφτήκα ότι καλό θα ήταν να έχουμε μια πραγματική εικόνα για τα κενά από τις πληροφορίες που έχει ο καθένας που γράφει στο forum, από το να ακούμε γενικά και αόριστα για πολλά κενά ακόμα. Είδες ότι και στη β φάση λέγαμε για τριψήφιο αριθμό και τελικά πήραν μόνο 31. Και δεν μομίζω πως ότι γράφει ο καθένας στο forum είναι ψέμματα, ο καθένας δίνει την πληροφόρηση που έχει. Σαφώς και κανείς μας δεν ξέρει το πόσους τελικά θα πάρουν ακόμα,αλλά καλό θα ήταν να είμαστε συγκρατημένοι και μακάρι να πάρουν ακόμα πολλούς.
Εσυ τωρα που εχεις κοψει τις φρασεις μου εκει που σε βολευει για να διαστρεβλωσεις παντελως το λογο μου πιστευεις οτι εχεις κανει κατι?Ή μηπως απαγορευεται να λεμε τη γνωμη μας?Οσο για το αν διαβαζουν και πιστευουν ή οχι το πινακακι φαινεται ξεκαθαρα απο τα μηνυματα που γραφονται στο φορουμ - Σαφως και δημιουργει προσδοκιεςΚατα τα αλλα εχω να σου πω να περιμενεις τις 3000 συνταξιοδοτησεις που γραφοντουσαν εδω μεσα και τον πινακα που θα εφτανε στο 2500-3000.....
πως εισαι τοσο σιγουρη εχεις πληροφοριες;
καλημερα ....σημερα που λετε μου τηλ.για δουλεια και ειπα πωσ δεν μπορω εξηγησα βεβαια...και σκεφτομαι αξιζει να περιμενω για το ποτε θα αποφασισει η διαμαντω....τελοσ παντονLefa δεν θα μπορούσες να δεχτείς τη δουλειά και να φύγεις όταν με το καλό σε καλέσουν;