0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
απ τους φιλόλογους:[...]-Τα κενά των συνταξιοδοτήσεων έχουν υπολογιστεί ήδη. Άρα η μόνες μεταβολές - κατ αυτόν -που μπορεί να γίνουν ,αφορούν μάλλον την ανάκληση αίτησης συνταξιοδότησης.το είδε κανείς?
Παράθεση από: try more.. στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 11:51:26 amαπ τους φιλόλογους:[...]-Τα κενά των συνταξιοδοτήσεων έχουν υπολογιστεί ήδη. Άρα η μόνες μεταβολές - κατ αυτόν -που μπορεί να γίνουν ,αφορούν μάλλον την ανάκληση αίτησης συνταξιοδότησης.το είδε κανείς? Μαλακίες εις την νι λέει πάλι το Υπουργείο. ΔΕΝ είναι εκτός τάξης ήδη ΟΛΟΙ οι συνάδελφοι που έχουν κάνει αίτηση για συνταξιοδότηση. Οι περισσότεροι ναι μεν είναι με αναρρωτικές κ.λπ, υπάρχουν όμως και πολλοί οι οποίοι διδάσκουν ακόμα και θα διδάσκουν μέχρι μέσα με τέλη Οκτωβρίου (γνωρίζω προσωπικά δύο τέτοιες περιπτώσεις σε Δευτεροβάθμια). Δεν είναι δυνατό να πάρουν στη θέση τους αναπληρωτές την Παρασκευή ενώ αυτοί έχουν ακόμα ένα μήνα δουλειάς μπροστά τους.
Στην α`φαση φτασαμε τις 125 σελίδες,μας βγήκε σε καλό..Λοιπόν ξεκινάμε με προγνωστικά;Εγω επειδή τους σκέφτομαι και δε θέλω να τους ξοδεψω,λέω γ`φάση 430 άτομα... ???Και περιμένω.....
Παράθεση από: TESY στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 03:16:30 pmΣτην α`φαση φτασαμε τις 125 σελίδες,μας βγήκε σε καλό..Λοιπόν ξεκινάμε με προγνωστικά;Εγω επειδή τους σκέφτομαι και δε θέλω να τους ξοδεψω,λέω γ`φάση 430 άτομα... ???Και περιμένω..... 430?? ελα δε θέλω τσιγκουνιες!!! βαλε κατι παραπανω.. εγω θα πω 573 ατομα.. ειναι καλα? να τ αφήσω?
κ γω 603 θα έλεγα
έλα εγώ σαν πιο αισιόδοξη..θα πώ...καμιά 700αριά..καλά είναι;;