0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
χαχα...ακομα και οι ιδιοι δεν αναγνωριζουν την φαση.............................................να πω κι εγω την γνωμη...ατομα 501...ημερα παρασκευη...
Παράθεση από: Μαφαλντα στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 03:47:10 pmχαχα...ακομα και οι ιδιοι δεν αναγνωριζουν την φαση.............................................να πω κι εγω την γνωμη...ατομα 501...ημερα παρασκευη... elaaaaaaaaaaaa mh mas to xalas!!! kleisame 700! prosfora pros ta panw?
Παράθεση από: pandwra στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 03:49:12 pmΠαράθεση από: Μαφαλντα στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 03:47:10 pmχαχα...ακομα και οι ιδιοι δεν αναγνωριζουν την φαση.............................................να πω κι εγω την γνωμη...ατομα 501...ημερα παρασκευη... elaaaaaaaaaaaa mh mas to xalas!!! kleisame 700! prosfora pros ta panw? συγνωμη...δεν θα το ξανακανω...701...
re paidia pws tha vrw tio seira mou? Posous afairw apo ton b pinaka?Na bgalw ti seira mou kai tha sas dwsw prognwsi kai egw! xaxaxa
Μιλάνε για β φάση, γενικεύοντας προφανώς και εννοώντας όλες τις άλλες κατηγορίες, στις οποίες έχει γίνει μόνο μια φάση. Μόνο στους δασκάλους και σε εμάς έχει γίνει β φάση.
Παράθεση από: Ασπα στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 03:51:25 pmre paidia pws tha vrw tio seira mou? Posous afairw apo ton b pinaka?Na bgalw ti seira mou kai tha sas dwsw prognwsi kai egw! xaxaxaΑν εννοείς τον πίνακα ΠΕ60 μετά τη β φάση, από εκεί δεν αφαιρείς κανέναν, απλά σε αυτόν τον πίνακα δεν έχουν βγεί τα άτομα που πήραν της ειδικής.
paidiaaaaaa!!!!!ti na kanw??