0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εμενα μου ρχεται να κανω και ενα τριτο παιδι αλλιως διορισμο δεν βλεπω
βρε κορίτσια από την θέση που έχουμε στo πίνακα γενικήs δεν αφαιρούμε 1304+31=1335 άτομα??γιατί οταν έκανα την αφαίρεση βρέθηκα σε χαμηλότερη θέση από αυτή που έχω στο πίνακα της try more?
χαχαχα και απαντάω μόνη μου γιατί από το άγχος τα έχω παίξει...είναι γιατί πήρε τρίτεκνους που είχαν μεγαλύτερη θέση από μένα στο πίνακα γενικής ...
γι αυτο και εγω δεν μπορω να ειμαι σιγουρη για την σειρα μου...ειναι ατομα που τα προσπερασε το συστημα ειναι και οι τριτεκνες!!pandwra αν σε βοηθαει, στον αρχικο πινακα των αναπληρωτων εχω θεση 1597!
Ηρεμήστε και σκεφτείτε θετικά..Και στην α`φάση όλοι μιλούσαν για πολύ μικρότερο αριθμά...Θα μου πείτε τώρα δε μπορεί να συμβεί το αντίθετο;Επειδή λογική στο υπουργείο δεν υπάρχει,ας προσπαθησουμε εμείς να είμαστε έστω και συγκρατημένα αισιοδοξοι....Υπάρχουν πολλά κενα ετσι εμαθα και χουν χάσει τον μπούσουλα...Δεν είναι κακό να στείλουμε και κανα mail στον πολυαγαπημένο μας πρόεδρο....Αυτός για το συναφακι του λέτε να μην πιεζει;..Ας ΤΟΥ ΘΥΜΉΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΆΡΧΟΥΜΕ.................Λεω εγώ......Μπορεί να μη το θυμάται το πρόεδρο της δοε λες?το μπράτη?αν θες στείλε μου το mail του να του στείλω μήνυμα..δεν έχω κανένα πρόβλημα να του θυμήσω οτι υπάρχουμε και εμείς γιατί τόσα χρόνια μας τα έχουν κάνει τούμπανο με τους δασκάλους..να τον ρωτήσω για τα κενα πόσα είναι?ή να του πω γιατί οι πρωτοβάθμιες δηλώνουν λιγότερα κενά από το κανονικό?
αφου ο Καψαλακης αρχισε να μασαει τα λογια του ασχημα τα πραγματα....αλλα καλα να παθουμε γιατι μερικες τον κανανε ΘΕΟ τον Καψαλακη κ δεν εχουν καταλαβει οτι εξυπηρετει δικα του συμφεροντα...μην εκπλαγειτε αν δειτε στη γ φαση 300 ατομα...κ δ φαση τελη Νοεμβρη με 50 ατομα.ειναι αδιστακτη αυτη η Διαμαντοπουλου!δεν εχετε δει πως γυαλιζει το ματι της ριξτε μια μουτζα ρε παιδια σε ΠΑΣΟΚ κ ΝΔ μπας κ δουμε ασπρη μερα επιτελους!sorry αλλα τα νευρα μου δεν ειναι στην καλυτερη κατασταση τελευταια...
Παράθεση από: nanakimou στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 07:50:16 pmγι αυτο και εγω δεν μπορω να ειμαι σιγουρη για την σειρα μου...ειναι ατομα που τα προσπερασε το συστημα ειναι και οι τριτεκνες!!pandwra αν σε βοηθαει, στον αρχικο πινακα των αναπληρωτων εχω θεση 1597!326 είσαι τώρα nanakimou..