0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
κ 240 να παρει πιστευω οτι θα το κανει για να παρει τουσ πολλουσ μετα,τον αλλο μηνα που θα γινει το μπαχαλο.
Παράθεση από: natassaki στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 10:41:17 amκ 240 να παρει πιστευω οτι θα το κανει για να παρει τουσ πολλουσ μετα,τον αλλο μηνα που θα γινει το μπαχαλο.Kαλημέρα (όσο καλή μπορεί να είναι, με τέτοιο απογοητευτικό ξεκίνημα)..Καλό θα είναι να σκεφτούμε ότι μέχρι τις 7 Οκτωβρίου μπορεί να δράσει το υπουργείο,έπειτα παγώνουν και τυπικά κάθε είδους διορισμοί κα προσλήψεις, βάσει νόμου. Εκλογές στις 7/11 γαρ..
Στην α φαση οι τριτεκνες που προσεληφθησαν ηταν με ποσοστο 20%?
Παράθεση από: papachri στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 10:48:47 amΠαράθεση από: natassaki στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 10:41:17 amκ 240 να παρει πιστευω οτι θα το κανει για να παρει τουσ πολλουσ μετα,τον αλλο μηνα που θα γινει το μπαχαλο.Kαλημέρα (όσο καλή μπορεί να είναι, με τέτοιο απογοητευτικό ξεκίνημα)..Καλό θα είναι να σκεφτούμε ότι μέχρι τις 7 Οκτωβρίου μπορεί να δράσει το υπουργείο,έπειτα παγώνουν και τυπικά κάθε είδους διορισμοί κα προσλήψεις, βάσει νόμου. Εκλογές στις 7/11 γαρ..απ ότι θυμάμαι πέρσι στις εκλογές οι προσλήψεις στην παιδέια δεν πάγωσαν.αν έχει πολλά σχολεία με κενά θα αναγκαστεί να πάρει άτομα ακόμα και τότε.
Παράθεση από: vanessa! στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 10:50:41 amΣτην α φαση οι τριτεκνες που προσεληφθησαν ηταν με ποσοστο 20%?Ήταν πολυ λιγότερες απο 20%, Ήδη απ την πρώτη φάση έπρεπε να τις πάρει όλες. Νομίζω ότι οι πληροφορίες μου για τον αριθμό της γ΄φάσης ήταν τελικά σωστές
κοριτσια βοηθεια!!!!!ο πινακας δεν ανοιγει εχω αρχικη σειρα 1460 κατι και δεν ξερω αν θα με παρουν τωρα . μπορει καμια να βοηθησει;
Παράθεση από: zavi στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 09:35:20 amκοριτσια βοηθεια!!!!!ο πινακας δεν ανοιγει εχω αρχικη σειρα 1460 κατι και δεν ξερω αν θα με παρουν τωρα . μπορει καμια να βοηθησει;λαλημερα...μην αγχωνεσαι,θα εισαι μεσα,εγω ειχα αρχικη θεση 1462,τωρα ειμαι περιπου στο 190,οποτε....ετοιμασου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!