0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχει κανείς κάποια πληροφορία για το τι περιοχές θα παίξουν σε αυτή τη φάση, εκτός βέβαια από Κρήτη που έχει πολλά κενά;
Παράθεση από: vickym στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 02:04:16 pmΈχει κανείς κάποια πληροφορία για το τι περιοχές θα παίξουν σε αυτή τη φάση, εκτός βέβαια από Κρήτη που έχει πολλά κενά;στην Αβάθμια της περιοχής μου μου είπαν ότι ανεμένεται νέα φαση στις 1 Οκτώβρη που θα βγούν οι αποσπάσεις.....
ειμαι και εγω στα ατομα που θα πεθανουν μεχρι να βγει η φαση...250 αν ομωσ δεν παρουσιαστουν ατομα οπωσ τησ ειδικησ δεν θα πρεπει τα κενα να καλυφτουν στισ επομενεσ ημερεσ τι λετε ;; τα εχω χασει ο καθενασ δινει αλλα νουμερα αντε μεχρι το βραδυ να περιμενουμε....
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ Καλό μεσημέρι. είμαστε στις επάλξεις και περιμένουμε. Την ημερομηνία, αν θυμάστε, την είχαμε κλειδώσει από μέρες. Οι αριθμοί είναι μικρή. Γρήγορα θα χρειαστεί επόμενη φάση. Θα συνεχίσουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Το 580-240 το έδωσε η Χριστοφιλοπούλου. Η δική μου πληροφόρηση είναι για 500-300. Ας περιμένουμε με υπομονή και χωρίς άγχος, αφού σύντομα θα έλθουν και άλλοι διορισμοί!