0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: lefa στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 02:07:06 pmειμαι και εγω στα ατομα που θα πεθανουν μεχρι να βγει η φαση...250 αν ομωσ δεν παρουσιαστουν ατομα οπωσ τησ ειδικησ δεν θα πρεπει τα κενα να καλυφτουν στισ επομενεσ ημερεσ τι λετε ;; τα εχω χασει ο καθενασ δινει αλλα νουμερα αντε μεχρι το βραδυ να περιμενουμε....Α ρε lefa γελάω με την απόγνωσή σου σχεδόν σε κάθε post σου τελειώνεις με την φράση τί λέτε??Υπομονή και σύντομα θα σε καλέσουν μην έχεις αμφιβολία γι αυτό.lefa,θα φυγεις , αν έχεις δηλώσει αρκετές περιοχές ετοιμάσου...Ο Καψαλακης τώρα μου απαντησε οτι στη 300 , είμαι οριακά λόγω τριτεκνων
ειμαι και εγω στα ατομα που θα πεθανουν μεχρι να βγει η φαση...250 αν ομωσ δεν παρουσιαστουν ατομα οπωσ τησ ειδικησ δεν θα πρεπει τα κενα να καλυφτουν στισ επομενεσ ημερεσ τι λετε ;; τα εχω χασει ο καθενασ δινει αλλα νουμερα αντε μεχρι το βραδυ να περιμενουμε....
στην κόψη του ξυραφιού είμαι και εγώ. Θα βοηθήσει το γεγονός ότι έχω βάλει όλη την Ελλάδα;
Παράθεση από: s.t.a.r. στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 02:06:04 pmΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ Καλό μεσημέρι. είμαστε στις επάλξεις και περιμένουμε. Την ημερομηνία, αν θυμάστε, την είχαμε κλειδώσει από μέρες. Οι αριθμοί είναι μικρή. Γρήγορα θα χρειαστεί επόμενη φάση. Θα συνεχίσουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Το 580-240 το έδωσε η Χριστοφιλοπούλου. Η δική μου πληροφόρηση είναι για 500-300. Ας περιμένουμε με υπομονή και χωρίς άγχος, αφού σύντομα θα έλθουν και άλλοι διορισμοί!Μα τόση εκμετάλευση ποιά για τις ψήφους; χάθηκε παντελώς η ανθρωπιά ΕΛΕΟΣ
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ Καλό μεσημέρι. είμαστε στις επάλξεις και περιμένουμε. Την ημερομηνία, αν θυμάστε, την είχαμε κλειδώσει από μέρες. Οι αριθμοί είναι μικρή. Γρήγορα θα χρειαστεί επόμενη φάση. Θα συνεχίσουμε να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Το 580-240 το έδωσε η Χριστοφιλοπούλου. Η δική μου πληροφόρηση είναι για 500-300. Ας περιμένουμε με υπομονή και χωρίς άγχος, αφού σύντομα θα έλθουν και άλλοι διορισμοί!
εμενα το μνο που μου απαντησε ειναι πωσ σε λιγη ωρα θα μαθουμε..τι σειρα εισαι;;
65 σελίδες με μηνύματα αισιοδοξίας και ελπίδας και μέσα σε αυτά δυο τρεις φωνές προσγειωμένες στην σκληρή πραγματικότητα.Μπράβο σε αυτές τις συναδέλφους , ΑΙΣΧΟΣ στο υπουργείο παιδείας και τους πουλημένους συνδικαλιστές. Κουράγιο και αγώνας για όλους μας συνάδελφοι