0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τοσες μερες καναμε προβλεψεις για τον αριθμο των αναπληρωτων....σημερα πρεπει να κανουμε προβλεψεις για την ωρα ανακοινωσης της γ φασης! Εγω λεω γυρω στις 20:00 (στην καλυτερη περιπτωση).....αλλη προβλεψη?
Παράθεση από: vanessa! στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 03:36:16 pmΤοσες μερες καναμε προβλεψεις για τον αριθμο των αναπληρωτων....σημερα πρεπει να κανουμε προβλεψεις για την ωρα ανακοινωσης της γ φασης! Εγω λεω γυρω στις 20:00 (στην καλυτερη περιπτωση).....αλλη προβλεψη?Σωστή!!!!!!!!! Πάντως εγώ πιστεύω ότι μέχρι τις 18.00 θα ξέρουμε. Τί στο καλό? Τις άλλες φορές δεν ανακοίνωναν από το πρωί ότι θα βγεί η φάση το απόγευμα, οπότε.... έχουμε ελπίδες και για νωρίτερα.
Τοσες μερες καναμε προβλεψεις για τον αριθμο των αναπληρωτων....σημερα πρεπει να κανουμε προβλεψεις για την ωρα ανακοινωσης της γ φασης! Εγω λεω γυρω στις 20:00 (στην καλυτερη περιπτωση).....αλλη προβλεψη?[/quote Που μας έφτασαν να παίζουμε τζόκερ την ώρα ανακοίνωσης!!!!!!!!!!!Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι τις 6 θα ανακοινωθεί η γ φάση!!!!Καλή επιτυχια σε όλους όσους φύγουν και καλή υπομονή σε μας τους υπόλοιπους!!!!!!!!
Παράθεση από: fani111 στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 03:40:47 pmΠαράθεση από: vanessa! στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 03:36:16 pmΤοσες μερες καναμε προβλεψεις για τον αριθμο των αναπληρωτων....σημερα πρεπει να κανουμε προβλεψεις για την ωρα ανακοινωσης της γ φασης! Εγω λεω γυρω στις 20:00 (στην καλυτερη περιπτωση).....αλλη προβλεψη?Σωστή!!!!!!!!! Πάντως εγώ πιστεύω ότι μέχρι τις 18.00 θα ξέρουμε. Τί στο καλό? Τις άλλες φορές δεν ανακοίνωναν από το πρωί ότι θα βγεί η φάση το απόγευμα, οπότε.... έχουμε ελπίδες και για νωρίτερα.και γιατι στις 18.00 και οχι στις 17.00?
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑ ΗΔΗ ΔΥΟ ΦΟΡΕς ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΕ
Παράθεση από: arietta στις Σεπτεμβρίου 24, 2010, 03:46:54 pmΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑ ΗΔΗ ΔΥΟ ΦΟΡΕς ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΕ