0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: bitter-sweet στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 06:52:31 pmΣυνάδελφοι...πήραν ΑΜΩ Γαλλικής και Γερμανικής Γλώσσας για τα Δημοτικά...!!!!εδώ, ... μας φλέγει πότε θα ξαναπάρουν ΑΚΩ στα ΓυμνασιοΛύκεια ...
Συνάδελφοι...πήραν ΑΜΩ Γαλλικής και Γερμανικής Γλώσσας για τα Δημοτικά...!!!!
Καλησπέρα σε όλους...ψήφισα 300-400, γιατί θεωρώ ότι δεν πρεσβεύει η λογική, αλλά η τάση να εξαντλούν τα περιθώρια αποφυγής προσλήψεων και κατ' επέκταση να παρατείνουν την αγωνία μας..Ψήφισα με κριτήριο τις ενδείξεις των διαθέσεών τους. Αν ψήφιζα βάσει της κρίσης μου, θα επέλεγα πάνω από 500... Πότε λέτε να βγεί το αργότερο;;;;;;
Μπράβο Αρίστο2 ωραία τα λες.Μακάρι να σε διαβάσει η Αννιώ για να καταλάβει τι γίνεται στην εκπαίδευση.
Η καλύτερη αντιμετώπιση είναι η πρόληψη. Για το λόγο αυτό το Υπουργείο Παιδείας οφείλει να διενεργήσει και να καταγράψει πανελλήνια και σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, όχι μόνο την έκταση και τους παράγοντες που ενοχοποιούνται για την εμφάνιση του συνδρόμου, αλλά και τις συνιστώσες εκείνες που μπορούν να προβλέψουν την εμφάνιση της επαγγελματικής εξουθένωσης.
Επιπρόσθετα θα προτείναμε την, αναδόμηση του συστήματος,
την συμμετοχή των εκπαιδευτικών στο σχεδιασμό του εκπαιδευτικού έργου,
τη συνεχή επιμόρφωση τους, την καθιέρωση του θεσμού της εποπτείας σε επίπεδο σχολικής μονάδας,
την παροχή ευκαιριών υπηρεσιακής εξέλιξης,
εμενα παντως, μ'αυτα και μ'αυτα,μου ερχεται συνειρμικα ενα παλιο παιδικο τραγουδακι"αγαπη μου, λατρεια μου... καμενη μπαταρια μου!!!"