0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άλλες 1.815 προσλήψεις σήμερα, 1.000 αισθητικής αγωγής (εικαστικά,μουσικη, θεατρική αγωγή) και 815 για γυμναστές, πληροφορικάριους, ξένων γλωσσών. Σύνολικά σχεδον 3.000 πιστώσεις ήδη δώθηκαν επομένως. Μένουν άλλες σχεδον 5.000 από αυτές που έχουν εξασφαλιστεί. Αλλά η αλήθεια είναι ότι οι πολυπληθέστερες ειδικότητες έφυγαν.
Όσο αφορά την ειδικότητα των γεωπόνων που έχω εγώ, δεν ξέρω είμαι πραγματικά απαισιόδοξος αν θα κάνουν προσλήψεις έστω 2-3 ατόμων. Τα πράγματα είναι τραγικά. Απο εκεί που πριν 2 χρόνια έπαιρναν καμιά 20 άτομα πέρυσι πήραν μόλις 6. Πάντως είναι γεγονός ότι έφυγαν αρκετοί γεωπόνοι, αλλά και πάλι σύμφωνα με το σύλλογο εκπαιδευτικών γεωπόνων οι μόνιμοι γεωπόνοι στη δημόσια εκπαίδευση νομίζω αγγίζουν τον αριθμό των 700-800 ατόμων. Δεν ξέρω μόνο αν εννοεί ο Σύλλογος 800 άτομα ΑΕΙ -ΤΕΙ. Ας ελπίσουμε ότι εννοεί αυτό!!!!! Επίσης ο Σύλλογος παραπονέθηκε ότι δεν υπολογίζουν σωστά τα κενά, ειδικά για το μάθημ α τεχνολογίας. Με παρεμβασή του ο διαγωνισμό ΑΣΕΠ του 2008, περιείχε 6 άτομα, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΚΟΠΕΥΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ 0 !!!!!!!!! Μακάρι πραγματικά να έχουν ελλείψεις. Και μακάρι να γίνει ο επόμενος διαγωνισμός ΑΣΕΠ και για γεωπόνους, μιας και οι επόμενοι διαγωνισμοί θα γίνονται μόνο για τους κλάδους που έχουν ελλείψεις
Παράθεση από: Green στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 06:14:14 pmΆλλες 1.815 προσλήψεις σήμερα, 1.000 αισθητικής αγωγής (εικαστικά,μουσικη, θεατρική αγωγή) και 815 για γυμναστές, πληροφορικάριους, ξένων γλωσσών. Σύνολικά σχεδον 3.000 πιστώσεις ήδη δώθηκαν επομένως. Μένουν άλλες σχεδον 5.000 από αυτές που έχουν εξασφαλιστεί. Αλλά η αλήθεια είναι ότι οι πολυπληθέστερες ειδικότητες έφυγαν. πού βγήκαν; το minedu δεν έχει τίποτα!