0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ έκανα φέτος τα χαρτιά για ΑΣΠΑΙΤΕ. Αν μπω δεν ξέρω, τι να κάνω. Από την μία είμαι αισιόδοξος, από την άλλη απαισιόδοξος ότι και να χεις ΑΣΠΑΙΤΕ δεν θα οφελήσει τίποτα. Μου αρέσει που η Διαμαντοπούλου ίδρυσε και άλλες ειδικότητες νέες στα ΕΠΑΛ στο κλάδο Γεωπονίας: νομίζω Δενδροκομία κάτι τέτοιο. Πάντως από τις δηλώσεις τις δεν φάνηκε να θέλει να υποβαθμίσει το τομέα Γεωπονίας-Τροφίμων-Περιβάλλοντος. Αναφέρονταν κυρίως σε δηλώσεις τις ξεκαθαρα στο κλάδο των ηλεκτρολόγων ότι είναι υπεράριθμοι, για τους άλλους δεν είπε κάτι.
Παράθεση από: giannios στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 06:36:52 pmΕγώ έκανα φέτος τα χαρτιά για ΑΣΠΑΙΤΕ. Αν μπω δεν ξέρω, τι να κάνω. Από την μία είμαι αισιόδοξος, από την άλλη απαισιόδοξος ότι και να χεις ΑΣΠΑΙΤΕ δεν θα οφελήσει τίποτα. Μου αρέσει που η Διαμαντοπούλου ίδρυσε και άλλες ειδικότητες νέες στα ΕΠΑΛ στο κλάδο Γεωπονίας: νομίζω Δενδροκομία κάτι τέτοιο. Πάντως από τις δηλώσεις τις δεν φάνηκε να θέλει να υποβαθμίσει το τομέα Γεωπονίας-Τροφίμων-Περιβάλλοντος. Αναφέρονταν κυρίως σε δηλώσεις τις ξεκαθαρα στο κλάδο των ηλεκτρολόγων ότι είναι υπεράριθμοι, για τους άλλους δεν είπε κάτι.Μπορώ κάπου να παρακολουθήσω ή να διαβάσω τις δηλώσεις;
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=9033
Αυτά για τους υπεράριθμους ηλεκτρολόγους και τα άλλα που είπα τα έχει δηλώσει σε μια συνέντευξη για τα επαγγελματικά δικαιώματα που θα έχουν οι απόφοιτοι των ΕΠΑΛ από εδώ και στο εξής. Είναι πρόσφατη η συνένετευξη την είχε η alfavita αλλά δεν μπορώ να την βρω.
Δεν είναι αυτήν η συνέντευξη που παραθέτεις. Νομίζω ήταν αυτή που μιλά και για το πλαίσο Διαβίου Μάθησης. Στο τέλος λέει ότι κατοχυρώνουμε τα επαγγελματικά δικαιώματα κάποιων ειδικοτλητων και μετά ανφέρει ότι για τις άλλες θα ακολουθήσει δεύτερη φάση συζήτησης. Τι εννοείς ότι έχεις ακούσει για την ειδικότητα των γεωπόνων;;;;
Παράθεση από: giannios στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 06:56:02 pmΔεν είναι αυτήν η συνέντευξη που παραθέτεις. Νομίζω ήταν αυτή που μιλά και για το πλαίσο Διαβίου Μάθησης. Στο τέλος λέει ότι κατοχυρώνουμε τα επαγγελματικά δικαιώματα κάποιων ειδικοτλητων και μετά ανφέρει ότι για τις άλλες θα ακολουθήσει δεύτερη φάση συζήτησης. Τι εννοείς ότι έχεις ακούσει για την ειδικότητα των γεωπόνων;;;; Μην ασχολείσαι... Πολλά ακούγονται και οι διάφορες ειδικότητες τρώγονται μεταξύ τους. Απλά είσαι ο πρώτος γεωπόνος/ εκπαιδευτικός και ένιωσα την ανάγκη να πω ότι είμαι προκατειλημένη...
Παράθεση από: Alkyoni στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 07:15:39 pmΠαράθεση από: giannios στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 06:56:02 pmΔεν είναι αυτήν η συνέντευξη που παραθέτεις. Νομίζω ήταν αυτή που μιλά και για το πλαίσο Διαβίου Μάθησης. Στο τέλος λέει ότι κατοχυρώνουμε τα επαγγελματικά δικαιώματα κάποιων ειδικοτλητων και μετά ανφέρει ότι για τις άλλες θα ακολουθήσει δεύτερη φάση συζήτησης. Τι εννοείς ότι έχεις ακούσει για την ειδικότητα των γεωπόνων;;;; Μην ασχολείσαι... Πολλά ακούγονται και οι διάφορες ειδικότητες τρώγονται μεταξύ τους. Απλά είσαι ο πρώτος γεωπόνος/ εκπαιδευτικός και ένιωσα την ανάγκη να πω ότι είμαι προκατειλημένη... Και εγώ του κλάδου είμαι