0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: tinakipe17 στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 10:26:17 pmαρχιζω και φρικαρωωωωωωωωωωω!!!!!!!εχει σκοπο απο την δικη μας ειδικοτητα να παρει αναπλητωτες?κανενας λογος για τεχνικες ειδικοτητες απο το υπουργειο......... τι σκεφτονται ?οτι ειμαστε υπεραριθμοι???Χαλάρωσε tinakipe17!!Τηλεφώνησα σήμερα το πρωί στο υπουργείο και ρωτησα συγκεκριμένα για ΠΕ1702. Απάντησε ένας ευγενικότατος κύριος και μου είπε ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή. Θα καλέσουν πρώτα τους ΠΕ19-20 και μετά εμάς.Μην πανικοβάλεσαι γιατί δεν βγάζει πουθενά. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει.Και στο κάτω κάτω, εμείς είμαστε μηχανικοί, κάπου θα βρούμε δουλειά. Δεν είμαστε ούτε φιλόλογοι, ούτε φυσικοί που δεν έχουν άλλη επιλογή από την εκπαίδευση. Για εμάς η εκπαίδευση είναι η εύκολη λύση.
αρχιζω και φρικαρωωωωωωωωωωω!!!!!!!εχει σκοπο απο την δικη μας ειδικοτητα να παρει αναπλητωτες?κανενας λογος για τεχνικες ειδικοτητες απο το υπουργειο......... τι σκεφτονται ?οτι ειμαστε υπεραριθμοι???
Τηλεφώνησα κι εγώ στο Υπουργείο και δεν έχουν καμία ενημέρωση για το πότε θα γίνουν οι δικές μας προσλήψεις...Κατα τ'αλλα η Αννούλα έκανε αγιασμό στη Σιβιτανίδειο σήμερα...Στηρίζει βλέπεις την Τεχνική Εκπαίδευση...Καλά κρασιά...
αντε να καλεσουν μηχανικους να τελειωνουμε μας εχουν πεθανει φετος.....δεν ειναι κατασταση αυτη...δεν ειναι πια.....ο καθενας οτι θελει κανει...δεν μπορω να καταλαβω γιατι..
Για ποια ειδικότητα ρώτησες tinaki; Φαντάζομαι για ΠΕ1702.Όσο για ΠΕ19-20 έχω μία πληροφόρια από Ζάκυνθο για πάρα πολλούς υπεράριθμους μόνιμους. Αν αυτό συμβαίνει και σε άλλα μέρη, τότε δεν θα πάρει αναπληρωτές.