0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ξερετε κάτι:Μας εχουν βάλει το μαχαιρι στο λαιμο στα σχολεία μεχρι εκει που δεν πάει.Χρησιμοποιειται παντου το θεμα της δευτερης ανάθεσης γιατί εδω η ΚΥΡΙΑ προσπαθει να μας βγαλει όλους αχρηστους και περιττους και προκειμένου να βρεθουμε στον δρόμο γινονται τα πάντα
αμαν ρε παιδια με την πληθωρα πτυχιουχων! εγω αυτη βρισκομαι στη γαλλια σε μια μικρη πολη 300.000 η οποια εχει 3 τεραστια πανεπιστημια!!δεν ειναι μονο στην ελλαδα καθε πολη και πανεπιστημιο.κι εδω ο ανταγωνισμος ειναι τεραστιος και φυσικα υπαρχει ανεργια και μαλιστα μεγαλη.τι να κανουμε δηλαδη?σπουδαζουμε δε σπουδαζουμε ανεργοι θα ειμαστε!
Παράθεση από: ermionoula στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 11:19:31 amαμαν ρε παιδια με την πληθωρα πτυχιουχων! εγω αυτη βρισκομαι στη γαλλια σε μια μικρη πολη 300.000 η οποια εχει 3 τεραστια πανεπιστημια!!δεν ειναι μονο στην ελλαδα καθε πολη και πανεπιστημιο.κι εδω ο ανταγωνισμος ειναι τεραστιος και φυσικα υπαρχει ανεργια και μαλιστα μεγαλη.τι να κανουμε δηλαδη?σπουδαζουμε δε σπουδαζουμε ανεργοι θα ειμαστε!Ναι, αλλά στη Γαλλία ίσως έχεις και άλλη διέξοδο, που να σου προσφέρει μία αξιοπρεπή εργασία...
Παράθεση από: larjohn στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 01:40:03 pmΠαράθεση από: ermionoula στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 11:19:31 amαμαν ρε παιδια με την πληθωρα πτυχιουχων! εγω αυτη βρισκομαι στη γαλλια σε μια μικρη πολη 300.000 η οποια εχει 3 τεραστια πανεπιστημια!!δεν ειναι μονο στην ελλαδα καθε πολη και πανεπιστημιο.κι εδω ο ανταγωνισμος ειναι τεραστιος και φυσικα υπαρχει ανεργια και μαλιστα μεγαλη.τι να κανουμε δηλαδη?σπουδαζουμε δε σπουδαζουμε ανεργοι θα ειμαστε!Ναι, αλλά στη Γαλλία ίσως έχεις και άλλη διέξοδο, που να σου προσφέρει μία αξιοπρεπή εργασία...Και εδώ οι τεχνικές ειδικότητες έχουν και άλλες διεξόδους πέρα της εκπαίδευσης, δεν είμαστε θεολόγοι, ούτε οικιακής οικονομίας. Απλά η γενιά μας έχει πάθει εμμονή με το δημόσιο.
Γιατί το δημόσιο τι προοπτικές έχει πλέον; Τα 1.000 ευρώ το μήνα (τα οποία θα γίνουν 800 με το ενιαίο μισθολόγιο), χωρίς δώρα εορτών και αδείας και που για να φτάσεις να διοριστείς για να τα πάρνεις και αυτά, ειδικά στην εκπαίδευση, πρέπει να φτάσεις 40 και 45 ετών, και επομένως θα πρέπει να δουλεύεις μέχρι τα 70 για να συμπληρώσεις τα 40 χρόνια για τη σύνταξη; Εγώ βλέπω ανθρώπους στην πιο παραγωγική τους ηλικία να μένουν εγκλωβισμένοι σε έναν φαύλο κύκλο και να χάνουν τα καλύτερα τους χρόνια μισοδουλεύοντας και περιμένοντας από την ελεημιοσύνη του κράτους αν και πότε θα κάνει προσλήψεις. Όλο αυτό θεωρείται αξιοπρέπεστερη και με περισσότερες προοπτικές επαγγελματική επιλογή;
οπως επισης και ο βασικος μισθος ειναι γυρω στο 1000αρικο, αλλα σκεφτειτε τι νοικια εχουν,ποσο πιο ακριβα ειναι τα τροφιμα κλπ. μονο τη βενζινη βρηκα φτηνοτερη(1.30 εδω). απλα εδω εχει λεφτα το κρατος και δινει επιδοματα στους πολιτες.κατα τα αλλα οι συνθηκες εργασιας ειναι πολυ πιο δυσκολες.σκεφτειτε οτι το μαθημα στο πανεπιστημιο ειναι 3 ωρες, αλλα 3 ωρες ουτε 5 λεπτα λιγοτερο.με ενα τεταρτπ διαλειμμα το οποιο φυσικα αναπληρωνεις.οποτε σε οσους λενε να φυγουν εξω προτεινω να το ξανασκεφτουν.