0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gogapina στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 06:29:27 pmΠαράθεση από: try more.. στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 06:04:12 pmΠαράθεση από: minaaa στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 05:55:51 pmτι γινετε με τα κενα στην θεσσαλονικη..........εγω ειμαι σειρα 7 στην καινουργια λιστα και δηλωσα μονο θεσσαλονικη...οι 6 παραπανω τι εχουν δηλωσει?minaaa αυτό μπορείς να το μάθεις μόνο αν η 6 που είναι πριν απο σένα είναι στο φορουμ κ σου απαντήσουν... 6 άτομα είναι..λες όλες να θέλουν θεσσαλονίκη????μακάρι όχι...συνιπολογίστε και τις αποσπάσεις...Ηδη μια νηπιαγωγός στη Λακωνια με 2 παιδια και αστυνομικό ανδρα περιμενει απόσπαση για Θεσ/κη.ωχ συνάδελφε εγώ που είμαι 24 και έχω δηλώσει μόνο θεσσαλονίκη πρέπει να προσεύχομαι τώρα για 2 θέσεις και όχι για 1 μεγαλύτερο θαύμα δλδ. λέω να δούμε πέρσυ που καλέσανε τις παραπάνω από εμάς. αυριο που θα έχω χρόνο θα το κάνω. ελπίζω να είμαστε εγώ κι εσύ.
Παράθεση από: try more.. στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 06:04:12 pmΠαράθεση από: minaaa στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 05:55:51 pmτι γινετε με τα κενα στην θεσσαλονικη..........εγω ειμαι σειρα 7 στην καινουργια λιστα και δηλωσα μονο θεσσαλονικη...οι 6 παραπανω τι εχουν δηλωσει?minaaa αυτό μπορείς να το μάθεις μόνο αν η 6 που είναι πριν απο σένα είναι στο φορουμ κ σου απαντήσουν... 6 άτομα είναι..λες όλες να θέλουν θεσσαλονίκη????μακάρι όχι...συνιπολογίστε και τις αποσπάσεις...Ηδη μια νηπιαγωγός στη Λακωνια με 2 παιδια και αστυνομικό ανδρα περιμενει απόσπαση για Θεσ/κη.ωχ συνάδελφε εγώ που είμαι 24 και έχω δηλώσει μόνο θεσσαλονίκη πρέπει να προσεύχομαι τώρα για 2 θέσεις και όχι για 1 μεγαλύτερο θαύμα δλδ. λέω να δούμε πέρσυ που καλέσανε τις παραπάνω από εμάς. αυριο που θα έχω χρόνο θα το κάνω. ελπίζω να είμαστε εγώ κι εσύ.
Παράθεση από: minaaa στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 05:55:51 pmτι γινετε με τα κενα στην θεσσαλονικη..........εγω ειμαι σειρα 7 στην καινουργια λιστα και δηλωσα μονο θεσσαλονικη...οι 6 παραπανω τι εχουν δηλωσει?minaaa αυτό μπορείς να το μάθεις μόνο αν η 6 που είναι πριν απο σένα είναι στο φορουμ κ σου απαντήσουν... 6 άτομα είναι..λες όλες να θέλουν θεσσαλονίκη????μακάρι όχι...
τι γινετε με τα κενα στην θεσσαλονικη..........εγω ειμαι σειρα 7 στην καινουργια λιστα και δηλωσα μονο θεσσαλονικη...οι 6 παραπανω τι εχουν δηλωσει?
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ .ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΕ ΣΕΙΡΑ 1934 ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ Γ ΦΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΜΠΕΡΔΡΥΤΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
στην νετ η Διαμαντ ειπε πως υπαρχουν αλλα 1000 κενα ακομα αλλα τονισε οτι προκειται για ειδικοτητεςστην Τσαπανιδου ο κατσικας ειπε ΜΕΧΡΙ και 10/10 η γ φαση
Παράθεση από: marstavia στις Σεπτεμβρίου 27, 2010, 11:29:27 amστην νετ η Διαμαντ ειπε πως υπαρχουν αλλα 1000 κενα ακομα αλλα τονισε οτι προκειται για ειδικοτητεςστην Τσαπανιδου ο κατσικας ειπε ΜΕΧΡΙ και 10/10 η γ φασηΕγώ πλέον δεν ακούω κανένα, ότι είναι να γίνει θα γίνει!!!!!!!!!! Τη μία τα λένε έτσι την άλλη αλλιώς!!!!!!Με κούρασαν!!!!!!!!