*

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ 60 Δ' φάση  (Αναγνώστηκε 95098 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος georgia_georgia

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ 60 Δ' φάση
« Απάντηση #168 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2010, 12:40:06 am »
τι γινετε με τα κενα στην θεσσαλονικη..........

εγω ειμαι σειρα 7 στην καινουργια λιστα και δηλωσα μονο θεσσαλονικη...
οι 6 παραπανω τι εχουν δηλωσει?

minaaa αυτό μπορείς να το μάθεις μόνο αν η 6 που είναι πριν απο σένα είναι στο φορουμ κ σου απαντήσουν... ;)
6 άτομα είναι..λες όλες να θέλουν θεσσαλονίκη????μακάρι όχι...

συνιπολογίστε και τις αποσπάσεις...Ηδη μια νηπιαγωγός στη Λακωνια με 2 παιδια και αστυνομικό ανδρα περιμενει απόσπαση για Θεσ/κη.

ωχ συνάδελφε εγώ που είμαι 24 και έχω δηλώσει μόνο θεσσαλονίκη πρέπει να προσεύχομαι τώρα για 2 θέσεις και όχι για 1 :( :( :( μεγαλύτερο θαύμα δλδ. λέω να δούμε πέρσυ που καλέσανε τις παραπάνω από εμάς. αυριο που θα έχω χρόνο θα το κάνω. ελπίζω να είμαστε εγώ κι εσύ.

λοιπόν τα νούμερα από 1-7 και το 9 πήγανε πέρσυ θεσσαλονίκη άρα και αυτό δήλωσαν φέτος. το 8,10,12,15 πήγε σε περιοχή εκτός θεσσαλονίκης. το 11 και το 20 δεν μπορώ να το εντοπίσω ούτε στις περσυνες προσλήψεις( δεν ξέρω αν φταίει η ώρα) και τα υπόλοιπα 9 νούμερα ως το 24 που είμαι δεν έχουν μόρια προϋπηρεσίας που σημαίνει ότι δεν ξέρουμε που πάνε. άρα έχουμε 8 για θεσσαλονίκη και άλλα 3 υποθέτω σύμφωνα με τα παραπάνω στατιστικά... βάλε κι εμένα= 12 άτομα για θεσσαλονίκη. μέχρι στιγμής πήρε 27 ενώ πέρσυ στο σύνολο 21. νομίζω πως πρέπει να δώσω ραντεβού μαζί σας του χρόνου που θα δηλώσω και άλλη περιοχή :'( :'( :'(
the best teachers teach from the heart... not from the book...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:15:58 »

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2010, 09:54:47 am »
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ .ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΕ ΣΕΙΡΑ 1934 ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ Γ  ΦΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΜΠΕΡΔΡΥΤΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

Αποσυνδεδεμένος LINX

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2010, 10:00:04 am »
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ .ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΕ ΣΕΙΡΑ 1934 ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ Γ  ΦΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΜΠΕΡΔΡΥΤΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

338 είναι η σειρα σου....συμφωνα με τον πίνακα της lena.καλως ήρθες!!Καλο είναι να γραφεις με μικρά γραμματα γιατι τα κεφαλαία
είναι δύσκολα στην οραση!

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2010, 10:27:09 am »
ευχαριστω LINX  για τα φωτα σου  θα γραφω με μικρα γραμματα

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:15:58 »

Αποσυνδεδεμένος sonias

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2010, 11:29:27 am »
στην νετ η Διαμαντ ειπε πως υπαρχουν αλλα 1000 κενα ακομα αλλα τονισε οτι προκειται για ειδικοτητες
στην Τσαπανιδου ο κατσικας ειπε ΜΕΧΡΙ και 10/10 η γ φαση

Αποσυνδεδεμένος lykaugi

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2010, 11:36:03 am »
στην νετ η Διαμαντ ειπε πως υπαρχουν αλλα 1000 κενα ακομα αλλα τονισε οτι προκειται για ειδικοτητες
Εγώ πλέον δεν ακούω κανένα, ότι είναι να γίνει θα γίνει!!!!!!!!!! ;) Τη μία τα λένε έτσι την άλλη αλλιώς!!!!!!Με κούρασαν!!!!!!!! >:(

Αποσυνδεδεμένος LINX

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2010, 11:54:58 am »
Εγώ πλέον δεν ακούω κανένα, ότι είναι να γίνει θα γίνει!!!!!!!!!! ;) Τη μία τα λένε έτσι την άλλη αλλιώς!!!!!!Με κούρασαν!!!!!!!! >:(

μας τρελαναν.....πόσο ακομα.....?

Αποσυνδεδεμένος bambino

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #175 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2010, 04:38:46 pm »
Καλησπερα σας! Συμμεριζομαι την αγωνια σας και το μονο που εχω να σας πω ειναι οτι πρεπει να οπλιστειτε με υπομονη και να ευχεστε να βγει μια καλη δ' φαση! Μια μερα πανω μια μερα κατω δεν εχει τοσο μεγαλη σημασια οσο ο αριθμος των αναπληρωτων....ΥΠΟΝΟΝΗ!!!

Αποσυνδεδεμένος L.C.

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2010, 10:08:17 pm »
νεκρικη σιγη επικρατει στο τοπικ Δ ΦΑΣΗ μαλλον κουραστηκαμε...εσπασαν τα νευρα μας..απογοητευτηκαμε...
φανταζομαι δεν εχετε κανενα νεο ε;

Αποσυνδεδεμένος vaggis

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • i love education
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2010, 10:11:07 pm »
ε βρε παιδια μην ειστε κι αχαριστοι!!!!!!!!!!!για σκεφτειτε καποιες ειδικοτητες τησ δμιας ποθ δεν εχει παρει ουτε εναν??????
ΠΕ06

Αποσυνδεδεμένος sonias

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2010, 11:17:52 pm »
τελικα τη σειρα μας τη βγαζουμε αν αφαιρεσουμε απο τον αριθμο μας το 1627 και επιπλεον αφαιαρουμε και τα 41 ατομα της ειδικης?

Αποσυνδεδεμένος georgia_georgia

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2010, 11:20:41 pm »
νομίζω είπαμε ότι της ειδικής δεν τα αφαιρούμε γιατί βρίσκονται στον πίνακα και δεν αφαιρούνται.
the best teachers teach from the heart... not from the book...

Αποσυνδεδεμένος Φινιώ

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: Σεπτεμβρίου 27, 2010, 11:21:22 pm »
Παιδιά όποιος  έχει κάτι νεότερο να το γράψει στο τόπικ. νομίζω ότι είμαστε η καλύτερη πηγή πληροφόρησης απ όλοα τα κανάλια

Αποσυνδεδεμένος Marinip

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 10:19:48 am »
ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ Ενώ μπαίνουμε πλέον στον Οκτώβρη…
Άμεση κάλυψη των κενών στα σχολεία μας και την εφαρμογή ολοκληρωμένου πλέον ωρολογίου προγράμματος μαθημάτων! (Απόσπασμα από το νέο ενημερωτικό μου δελτίο)

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ
            Συνάδελφοι
            Πιστεύω ότι το δημόσιο σχολείο αργεί και φέτος να μπει σε ρυθμούς πλήρους ανάπτυξης του προγράμματος του. Τα προγράμματα των σχολείων συνεχώς αλλάζουν και οι εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται. Κανείς ...δεν αμφισβητεί ότι σε σύγκριση με πέρσι, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα. Κανείς δεν αμφισβητεί ότι έγιναν βήματα προόδου. Θα μπορούσε όμως να είχε δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα, αν όλα αυτά που γίνονται μέσα στον Σεπτέμβρη (διορισμοί, αποσπάσεις κ.α) γινόταν Ιούλιο και Αύγουστο. Υπάρχουν όμως κενά ακόμη στα σχολεία μας. Κενά δασκάλων, νηπιαγωγών και κυρίως κενά ειδικοτήτων και στο πρωινό και στο ολοήμερο σχολείο. Κενά που δεν κάλυψαν οι τελευταίοι σημαντικοί ως προς τον αριθμό τους διορισμοί δασκάλων και νηπιαγωγών.
            Περιμένουμε την άμεση κάλυψη των κενών στα σχολεία μας και την εφαρμογή ολοκληρωμένου πλέον ωρολογίου προγράμματος μαθημάτων.

Πως θα δημιουργηθούν νέα κενά

Με ρωτούν πολλοί συνάδελφοι για τα νέα κενά που θα προκύψουν για την επόμενη φάση διορισμών. Λοιπόν, κενά περιμένουμε να δώσουν:
            1) Οι αποσπάσεις στα Πανεπιστήμια (πάνω από 150 σε δασκάλους και νηπιαγωγούς).
            2) Οι αποσπάσεις στα Γραφεία και στις Δ/νσεις εκπαίδευσης. Οι υπηρεσίες εκπαίδευσης αδυνατούν να ανταποκριθούν στο φόρτο δουλειάς που έχουν. Οι αιτήσεις συνταξιοδότησης δεν έχουν ακόμη προωθηθεί στο Υπουργείο, αν και έχουν περάσει 2 μήνες από τότε που υποβλήθηκαν, οι διορισμοί νέων συναδέλφων απαιτούν μια τεράστια γραφειοκρατία, που είναι αδύνατον να βγει με το υπάρχον προσωπικό. Ήδη αρκετά Γραφεία παίρνουν στο σιωπηρό κόσμο, αν και είναι λάθος, καθώς θα έπρεπε να παίρνουν από συναδέλφους που είχαν υποβάλλει αιτήσεις απόσπασης στα Γραφεία και όχι ημέτερους.
            3) Το μεγάλο μπέρδεμα με την ειδική αγωγή κυρίως νηπιαγωγών. Πολλοί νηπιαγωγοί (και ελάχιστοι δάσκαλοι) που είχαν το σεμινάριο της ειδικής αγωγής, διορίστηκαν και στις δυο κατηγορίες δηλ. γενικής και ειδικής αγωγής. Θα πρέπει να επιλέξουν μάλλον την πρώτη κατηγορία διορισμού τους. Σίγουρα θα δημιουργηθούν νέα κενά είτε στη μια είτε στην άλλη κατηγορία.
            4) Υπάρχουν συνάδελφοι που κάνουν υποχρεωτικές υπερωρίες κυρίως σε μεγάλα σχολεία που έχουν παλιού δασκάλους (των 21 ωρών). Σε σχολείο του Ηρακλείου οι συνάδελφοι είχαν πάρει 34 ώρες υπερωριακά. Σταματούν όμως να εργάζονται υπερωριακά, προκειμένου να διοριστεί συνάδελφος στο σχολείο. Λίγες θέσεις θα μου πείτε, αλλά σημαντικές.Δείτε περισσότερα
            4 ώρες πριν · Μου αρέσει!Δεν μου αρέσει · 1 άτομοΑυτό αρέσει στον/στην Ρίτσα Γρηγοράκη.
          o
            ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΑΨΑΛΑΚΗΣ
            ‎5) Οι άδειες κύησης (κυρίως) ή ανατροφής ξεφυτρώνουν ως μανιτάρια καθημερινά σε όλα τα ΠΥΣΠΕ.
            6) Το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη ολοκληρώνεται η διαδικασία παραιτήσεων. Δηλ. όσοι συνάδελφοι έχουν κάνει πρώτη αίτηση παραίτησης για να φύγουν ...στις 6 του Οκτώβρη θα πρέπει να πουν οριστικά αν μείνουν ή αν φύγουν. Αυτοί που ήταν να μείνουν ανακάλεσαν ήδη τις παραιτήσεις τους και είναι σε σχολεία. Αυτοί που θέλουν να φύγουν – η συντριπτική πλειοψηφία - έφυγε ήδη. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που αυτές τις ημέρες θεμελιώνουν κλιμάκιο και θα φύγουν με τη λήξη της προθεσμίας. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι ακόμη στα σχολεία και κάνουν μάθημα. Θα υπάρξουν κενά, λίγα μεν, αλλά πραγματικά.
            7) Στο διάστημα μέχρι 20 του Νοέμβρη, μια σημαντική φουρνιά συναδέλφων αποχωρεί για λόγους υγείας. Γνωρίζω αρκετούς σ’ αυτήν την κατηγορία και πιστεύω ότι και από δω θα κερδίσουμε θέσεις εργασίας.
            8) Οι προσλήψεις δασκάλων για το πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Να διευκρινίσω τη θέση μου. Δεν υπάρχει πουθενά η λέξη «αναπληρωτής» και αυτό δε μου ακούγεται καλά. Ελπίζω να μη μας βγει στην πορεία κάποιο παρατράγουδο. Το πρόγραμμα αυτό μας κάλυψε 289 θέσεις δασκάλων. Αν μεταφερθεί και στις συναδέλφους νηπιαγωγούς ίσως μας καλύψει αρκετές θέσεις διορισμών, που είναι αναγκαίοι γιατί έχουμε δεκάδες περιπτώσεις μαθητών που θα πρέπει να στηριχθούν μέσα στην εκπαιδευτική διαδικασία.. Καλό θα ήταν από το Υπουργείο να δοθεί η δυνατότητα σε συναδέλφους δασκάλους που είναι ήδη στον ενιαίο πίνακα να υποβάλλον συμπληρωματική δήλωση και να το δηλώσουν αν το επιθυμούν να διοριστούν στην κατηγορία αυτή, αφού δεν υπάρχουν άλλοι στον πίνακα και τα κενά είναι πολλά. Οι συνάδελφοι αυτοί εφόσον τελικά διοριστούν μπορεί να μας καλύψουν την κατ’ οίκον διδασκαλία, ένα θεσμό που παραπαίει καθώς τα κενά παραμένουν δυστυχώς κενά.
            9) Κενά υπάρχουν ακόμη αρκετά σε συναδέλφους νηπιαγωγούς ειδικής αγωγής. Ήδη κατέθεσα πρόταση στο Υπουργείο Παιδείας και ζητώ το διορισμό του στα Ειδικά δημοτικά σχολεία στις θέσεις δασκάλων, αφού ο πίνακας των αναπληρωτών δασκάλων ειδικής αγωγής τελείωσε. Υπάρχουν κενά σε τμήματα ένταξης νηπιαγωγείων τα οποία και θα πρέπει να καλυφθούν άμεσα.
            10) Υπάρχουν τεράστια κενά σε συναδέλφους ειδικοτήτων (γυμναστές και αγγλικών). Την Παρασκευή μπαίνει ο Οκτώβρης και σε πολλά σχολεία της ενδοχώρας κυρίως ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ Η ΠΡΩΤΗ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ. Τα κενά είναι ΟΡΓΑΝΙΚΑ και θεωρώ απαράδεκτο να καλυφθούν με ωρομίσθιους και όχι αναπληρωτές.
            11) Τα περισσότερα ολοήμερα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ. Υπολειτουργούν ήδη και απασχολούν μικρό αριθμό παιδιών, αφού δεν είναι σε πλήρη ανάπτυξη.
            12) Υα περισσότερα σχολεία ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ. Ενώ υπάρχουν εκατοντάδες συνάδελφοι για τοποθέτηση η διαδικασία καθυστερεί.Δείτε περισσότερα

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182742
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 679
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)