*

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ 60 Δ' φάση  (Αναγνώστηκε 95083 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kalliopi

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ 60 Δ' φάση
« Απάντηση #182 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 10:43:02 am »
Από τα παραπάνω προκύπτει ότι τα κενά των νηπιαγωγών γενικής δεν θα ναι και τόσο πολλά..Καλά λεγαμε λοιπόν για 300-400 άτομα το πολύ ..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:45:31 »

Αποσυνδεδεμένος Marinip

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 10:48:15 am »
Από τα παραπάνω προκύπτει ότι τα κενά των νηπιαγωγών γενικής δεν θα ναι και τόσο πολλά..Καλά λεγαμε λοιπόν για 300-400 άτομα το πολύ ..
kalliopi περίπου εκέι θα κυμανθούν.είχα ρωτήσει και τον καψαλάκη αν έχω ελπίδες και μου είχε πει ότι περιμένει συνολικά τουλάχιστον 300 άτομα.

Αποσυνδεδεμένος Marinip

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 10:52:12 am »
http://www.alfavita.gr/artro.php?id=10463

επειδή το συζητούσαμε βγήκε ανακοίνωση και την παραθέτω.οι προσλήψεις θα γίνουν κανονικά κατα τη διάρκεια των εκλογών.

Αποσυνδεδεμένος sonias

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 12:13:18 pm »
παιδια,νομιζω αυτα που ανεφερε ο καψαλακης ειναι πολυ ενθαρρυντικά, και πιστευω οτι θα δημιουργηθούν αρκετα κενα, πανω απο 300 σιγουρα
απο εδω και επειτα θα φανουν κενα απο συνταξεις, εγκυμοσυνες κτλ και σιγουρα θα υπαρξουν πιεσεις για αποσπασεις, ειναι δυνατον τωρα να μην γινουν αποσπασεις?αλλοιμονο...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:45:31 »

Αποσυνδεδεμένος Φινιώ

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 01:21:13 pm »
Το θέμα είναι το πότε θα γίνει η επόμενη φάση. Ελπίζω να μην περιμένουμε ως τις γιορτές για να μας πάρουν

Αποσυνδεδεμένος DINAPE60

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 01:45:07 pm »
παιδια,νομιζω αυτα που ανεφερε ο καψαλακης ειναι πολυ ενθαρρυντικά, και πιστευω οτι θα δημιουργηθούν αρκετα κενα, πανω απο 300 σιγουρα
απο εδω και επειτα θα φανουν κενα απο συνταξεις, εγκυμοσυνες κτλ και σιγουρα θα υπαρξουν πιεσεις για αποσπασεις, ειναι δυνατον τωρα να μην γινουν αποσπασεις?αλλοιμονο...

ναι καλά και η προηγούμενη φάση έλεγαν ότι θα έχει σαν βάση το 500 και είδαμε....δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά όσους πήρε πήρε..από εδώ και πέρα δε νομίζω να πάρει πάνω από 300-400 μέχρι το τέλος της χρονιάς (ας μην ξεχνάμε και τις 3τεκνες)....μακάρι να πάρει περισσότερους αλλά τώρα όλοι έγιναν ειδικοί και ξέρουν...εγώ προσωπικά κουράστηκα να κάνω εικασίες ότι είναι να γίνει θα γίνει

Αποσυνδεδεμένος Φινιώ

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 02:18:03 pm »
Εγώ μόνο 1 ατομο θέλω να πάρει στην περιοχή μου και θα είμαι μέσα. Η τελευταία φάση ήταν σα να περίμενα με το πιάτο άδειο να σερβιριστώ και μόλις ήρθε η σειρά μου τέλείωσε το φαγητό. Ε για να πούμε και κάτι να γελάσουμε λίγο. Πάντως δεν έχουν μείνει πολλές τρίτεκνες αν και έχω αναφέρει ξανά ότι δεν πρέπει να τις λαμβάνετε υπόψη γιατι δεν τηρούνται τα ποσοστά. Εγώ που είμαι τρίτεκνη θα προσληφθώ κανονικά στη σειρα μου

Αποσυνδεδεμένος georgia_georgia

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 02:25:12 pm »
τι λέει πάλι αυτός για τις συντάξεις? όλο το αλλάζει. πριν 2-3 μέρες που μίλησα μαζί του μου είπε ότι τα κενά των συντάξεων  έχουν ήδη υπολογιστεί! το 95% έχει ήδη φύγει από τα σχολεία με άδεια και έχουν μείνει ελάχιστοι διεθυντές. τώρα πάλι λέει για κύμα προσλήψεων. μακάρι να πάρει έστω 300.
the best teachers teach from the heart... not from the book...

Αποσυνδεδεμένος setherial

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 02:32:21 pm »
Εγώ μόνο 1 ατομο θέλω να πάρει στην περιοχή μου και θα είμαι μέσα. Η τελευταία φάση ήταν σα να περίμενα με το πιάτο άδειο να σερβιριστώ και μόλις ήρθε η σειρά μου τέλείωσε το φαγητό. Ε για να πούμε και κάτι να γελάσουμε λίγο. Πάντως δεν έχουν μείνει πολλές τρίτεκνες αν και έχω αναφέρει ξανά ότι δεν πρέπει να τις λαμβάνετε υπόψη γιατι δεν τηρούνται τα ποσοστά. Εγώ που είμαι τρίτεκνη θα προσληφθώ κανονικά στη σειρα μου

Αυτό πώς το συμπεραίνεις ενώ έχουν καλέσει τρίτεκνη από τον πίνακα μηδενικής από την πρώτη κιόλας φάση?

Αποσυνδεδεμένος Φινιώ

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 02:50:52 pm »

Αυτό πώς το συμπεραίνεις ενώ έχουν καλέσει τρίτεκνη από τον πίνακα μηδενικής από την πρώτη κιόλας φάση?

Ναι έχεις δίκιο αλλά αυτό έγινε μόνο σε περιοχές που υπήρχαν πάρα πολλά κενα και οι τριτεκνες δεν έτρωγαν τη θέση σε άτομα που είχαν προυπηρεσία και είχαν δηλώση τη συγκεκριμένη περιοχή

Αποσυνδεδεμένος Schnittke

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • (αμετ)ανόητη ΠΕ60!
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 09:15:30 pm »
Το θέμα είναι το πότε θα γίνει η επόμενη φάση. Ελπίζω να μην περιμένουμε ως τις γιορτές για να μας πάρουν

Μωρέ ας μας πάρουν κι ας είναι και με τον κουραμπιέ στο στόμα!...
Γονιέ, μισθωτέ, ελεύθερε επαγγελματία, αν είναι να με ζηλέψεις για κάτι, μη με ζηλεύεις για τις διακοπές και για το ωράριό μου. Ζήλεψέ με για την αγάπη των παιδιών!

Αποσυνδεδεμένος AnnaB

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 10:31:31 pm »
Όσα κομμάτια και αν μπορέσεις να ενώσεις,
δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις...

https://www.youtube.com/watch?v=4rU6GYvCqOA

Αποσυνδεδεμένος sonias

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 10:47:20 pm »
νομιζω στα 500+ που ειχε πει ο καψαλακης εννοουσε ΚΑΙ καποια κενα με τις συνταξεις, δεν πιστευω οτι ειναι τοσο ανευθυνος ο ανθρωπος
ωστοσο ισως δεν ηθελε το υπουργειο να τα παρει, ισως σκεφτηκαν να κερδισουν χρονο, χρημα, να εξυπηρετησουν καταστασεις
τα 165+ ατομα που περισεψαν και για καποιους λογους δεν πηραν θα πανε τωρα συν πιστευω και τα κενα απο τις υπολοιπες συνταξεις
πιστευω στα 300 ατομα δ φαση

Αποσυνδεδεμένος L.C.

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 11:06:39 pm »
νομιζω στα 500+ που ειχε πει ο καψαλακης εννοουσε ΚΑΙ καποια κενα με τις συνταξεις, δεν πιστευω οτι ειναι τοσο ανευθυνος ο ανθρωπος
ωστοσο ισως δεν ηθελε το υπουργειο να τα παρει, ισως σκεφτηκαν να κερδισουν χρονο, χρημα, να εξυπηρετησουν καταστασεις
τα 165+ ατομα που περισεψαν και για καποιους λογους δεν πηραν θα πανε τωρα συν πιστευω και τα κενα απο τις υπολοιπες συνταξεις
πιστευω στα 300 ατομα δ φαση

marstavia πιστευεις δλδ οτι παμε για 300 ατομα στη Δ φαση????μακαρι αλλα θεωρω οτι ειναι ανεφικτο!!το 95% των συνταξεων εχει καλυφθει, η Διαμαντω μιλαει πλεον μονο για κενα στις ειδοκοτητες τονιζοντας οτι τα υπολοιπα εχουν καλυφθει, αποσπασεις θα γινουν ελαχιστες,
κ γενικα δεν πιστευω οτι υπαρχει κατι ενθαρρυντικο...
εχω σειρα 280 περιπου κ πλεον δεν ελπιζω για φετος ποσο μαλλον για Δ φαση....οσους πηρε, πηρε!!αντε καμια 80 ως το τελος...οι υπολοιποι ελπιζουμε για του χρονου!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182736
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)