0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από τα παραπάνω προκύπτει ότι τα κενά των νηπιαγωγών γενικής δεν θα ναι και τόσο πολλά..Καλά λεγαμε λοιπόν για 300-400 άτομα το πολύ ..
παιδια,νομιζω αυτα που ανεφερε ο καψαλακης ειναι πολυ ενθαρρυντικά, και πιστευω οτι θα δημιουργηθούν αρκετα κενα, πανω απο 300 σιγουρααπο εδω και επειτα θα φανουν κενα απο συνταξεις, εγκυμοσυνες κτλ και σιγουρα θα υπαρξουν πιεσεις για αποσπασεις, ειναι δυνατον τωρα να μην γινουν αποσπασεις?αλλοιμονο...
Εγώ μόνο 1 ατομο θέλω να πάρει στην περιοχή μου και θα είμαι μέσα. Η τελευταία φάση ήταν σα να περίμενα με το πιάτο άδειο να σερβιριστώ και μόλις ήρθε η σειρά μου τέλείωσε το φαγητό. Ε για να πούμε και κάτι να γελάσουμε λίγο. Πάντως δεν έχουν μείνει πολλές τρίτεκνες αν και έχω αναφέρει ξανά ότι δεν πρέπει να τις λαμβάνετε υπόψη γιατι δεν τηρούνται τα ποσοστά. Εγώ που είμαι τρίτεκνη θα προσληφθώ κανονικά στη σειρα μου
Παράθεση από: Φινιώ στις Σεπτεμβρίου 28, 2010, 02:18:03 pmΕγώ μόνο 1 ατομο θέλω να πάρει στην περιοχή μου και θα είμαι μέσα. Η τελευταία φάση ήταν σα να περίμενα με το πιάτο άδειο να σερβιριστώ και μόλις ήρθε η σειρά μου τέλείωσε το φαγητό. Ε για να πούμε και κάτι να γελάσουμε λίγο. Πάντως δεν έχουν μείνει πολλές τρίτεκνες αν και έχω αναφέρει ξανά ότι δεν πρέπει να τις λαμβάνετε υπόψη γιατι δεν τηρούνται τα ποσοστά. Εγώ που είμαι τρίτεκνη θα προσληφθώ κανονικά στη σειρα μουΑυτό πώς το συμπεραίνεις ενώ έχουν καλέσει τρίτεκνη από τον πίνακα μηδενικής από την πρώτη κιόλας φάση?
Το θέμα είναι το πότε θα γίνει η επόμενη φάση. Ελπίζω να μην περιμένουμε ως τις γιορτές για να μας πάρουν
νομιζω στα 500+ που ειχε πει ο καψαλακης εννοουσε ΚΑΙ καποια κενα με τις συνταξεις, δεν πιστευω οτι ειναι τοσο ανευθυνος ο ανθρωποςωστοσο ισως δεν ηθελε το υπουργειο να τα παρει, ισως σκεφτηκαν να κερδισουν χρονο, χρημα, να εξυπηρετησουν καταστασειςτα 165+ ατομα που περισεψαν και για καποιους λογους δεν πηραν θα πανε τωρα συν πιστευω και τα κενα απο τις υπολοιπες συνταξειςπιστευω στα 300 ατομα δ φαση