0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λογικά αφαιρούμε μόνο αυτούς που έχουν κληθεί Ειδικής κι έχουν παρουσιαστεί ήδη. Αυτούς της σημερινής φάσης που θα παρουσιαστούν από βδομάδα δεν μπορούμε να τους αφαιρέσουμε, γιατί δεν έχουν αναλάβει υπηρεσία ακόμα και μπορούν να επιλέξουν.Απ' όσο είδα στη γ' φάση γενικής υπάρχουν μόνο 3-4 που είχαν κληθεί στην α' φάση ειδικής, αλλά μπορεί να μου ξέφυγε κάτι λόγω νύστας...
Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις εγώ με αρχική σειρα στον πίνακα αναπληρωτών 1373, τώρα που θα είμαι? μετα τη β φάση είμουν 120
παιδια με εχετε μπερδεψει! εχετε φτιαξει πινακα για μετα τη γ' φαση?αν ναι ποτε κιολας? κ επισης..που βριισκεται?
Παράθεση από: BLONDIE στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 01:01:40 amπαιδια με εχετε μπερδεψει! εχετε φτιαξει πινακα για μετα τη γ' φαση?αν ναι ποτε κιολας? κ επισης..που βριισκεται? είναι εδώ:http://www.4shared.com/file/7bMB78bj/60____.htmlαύριο λογικά θα ανεβάσουν εδώ κ της lena οπότε θα δειτε κ τους 2..
κορίτσια εμένα με προσπέρασε.... δε βλέπω να ανοίγει κανένα κενό θεσσαλονίκη... στην α' φάση πήρα 23 σε αυτήν 4... έχω 23 άτομα μπροστά μου με πολλά μόρια που μαλλον δεν έχουν δηλώσει θεσσαλονίκη γιατί θα λογικά θα της έπαιρνε. οπότε ΑΝ ανοίξει κανένα κενό ίσως με πάρουν κι εμένα. όσο σκέφτομαι ότι περίμενα αυτή τη στιγμή 4 χρονιά και τώρα απλά το σύστημα με προσπέρασε τι να πω.. όσο ζω ελπίζω...
Παράθεση από: gogapina στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 01:11:14 amκορίτσια εμένα με προσπέρασε.... δε βλέπω να ανοίγει κανένα κενό θεσσαλονίκη... στην α' φάση πήρα 23 σε αυτήν 4... έχω 23 άτομα μπροστά μου με πολλά μόρια που μαλλον δεν έχουν δηλώσει θεσσαλονίκη γιατί θα λογικά θα της έπαιρνε. οπότε ΑΝ ανοίξει κανένα κενό ίσως με πάρουν κι εμένα. όσο σκέφτομαι ότι περίμενα αυτή τη στιγμή 4 χρονιά και τώρα απλά το σύστημα με προσπέρασε τι να πω.. όσο ζω ελπίζω...gogapinaki μη στενοχωριεσαι!ειμαστε κ εμεις εδω να μοιραστεις τα συναισθηματα σου!σου ευχομαι ολοψυχα να εισαι στην επομανη φαση!μην απογοητευεσαι!εγινε?