0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gogapina στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 01:11:14 amκορίτσια εμένα με προσπέρασε.... δε βλέπω να ανοίγει κανένα κενό θεσσαλονίκη... στην α' φάση πήρα 23 σε αυτήν 4... έχω 23 άτομα μπροστά μου με πολλά μόρια που μαλλον δεν έχουν δηλώσει θεσσαλονίκη γιατί θα λογικά θα της έπαιρνε. οπότε ΑΝ ανοίξει κανένα κενό ίσως με πάρουν κι εμένα. όσο σκέφτομαι ότι περίμενα αυτή τη στιγμή 4 χρονιά και τώρα απλά το σύστημα με προσπέρασε τι να πω.. όσο ζω ελπίζω...Μόνο Θεσσαλονίκη δήλωσες?Αν με πάρουν Θεσσαλονίκη ευχαρίστως σου παραχωρώ τη θέση μου, παροτι Θεσσαλονικιά!Αν είναι να κλαις...
κορίτσια εμένα με προσπέρασε.... δε βλέπω να ανοίγει κανένα κενό θεσσαλονίκη... στην α' φάση πήρα 23 σε αυτήν 4... έχω 23 άτομα μπροστά μου με πολλά μόρια που μαλλον δεν έχουν δηλώσει θεσσαλονίκη γιατί θα λογικά θα της έπαιρνε. οπότε ΑΝ ανοίξει κανένα κενό ίσως με πάρουν κι εμένα. όσο σκέφτομαι ότι περίμενα αυτή τη στιγμή 4 χρονιά και τώρα απλά το σύστημα με προσπέρασε τι να πω.. όσο ζω ελπίζω...
Παράθεση από: vasoula_ στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 01:26:47 amΠαράθεση από: gogapina στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 01:11:14 amκορίτσια εμένα με προσπέρασε.... δε βλέπω να ανοίγει κανένα κενό θεσσαλονίκη... στην α' φάση πήρα 23 σε αυτήν 4... έχω 23 άτομα μπροστά μου με πολλά μόρια που μαλλον δεν έχουν δηλώσει θεσσαλονίκη γιατί θα λογικά θα της έπαιρνε. οπότε ΑΝ ανοίξει κανένα κενό ίσως με πάρουν κι εμένα. όσο σκέφτομαι ότι περίμενα αυτή τη στιγμή 4 χρονιά και τώρα απλά το σύστημα με προσπέρασε τι να πω.. όσο ζω ελπίζω...Μόνο Θεσσαλονίκη δήλωσες?Αν με πάρουν Θεσσαλονίκη ευχαρίστως σου παραχωρώ τη θέση μου, παροτι Θεσσαλονικιά!Αν είναι να κλαις... ευχαριστώ!!! το δέχομαι!!!!!!!!!! τι σειρά έχεις?
τέλος πάντων κορίτσια τώρα η οικογένειά μας έχει στενέψει και έχουμε έρθει πιο κοντά. σας καληνυχτώ και σας φιλώ σταυρωτά. πάω για ύπνο μη με απολύσει και ο μπαμπάς μου από τη δουλειά το πρωί . vasoula αν έχεις βάλει το κουτάκι πιστεύω ότι θα σε πάρουν. εκτιμώ ότι θα πάρει άλλα 150- 200 άτομα αν κρίνω από πέρσυ. και πολλά λέω... μακάρι ο καψαλάκης να βγει αληθινός για τα πολλά κενά και να μας πάρουν όλες, εγώ ποντάρω σε θαύμα. λέω λοιπόν κάθε εμπόδιο σε καλό για να κοιμηθώ ήσυχα
μέτρησα 38 άτομα που τα πήραν κ στην α φάση ειδικής κ στη γ φάση γενικής..όλους αυτούς τους έχουμε αφαιρέσει στους καινούριους πίνακες αφου τα ονόματα τουςήταν στη γ φάση..απ οτι καταλαβαίνω αναλόγως με το τι θα επιλέξουν αυτοί θα ανοίξουν κενάστη γενική ή στην ειδική..
Καλημέρα κορίτσια, ξέρω ειμαστε λίγες πια, μεγάλος ο πόνος μας ειδικά γι αυτες που το σύστημα μας προσπέρασε. Μόλις κάποια μάθει κατι νεότερο εδώ θα μαστε να τα λέμε. Πρέπει να δίνουμε κουράγιο η μια στην άλλη.