0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Φινιώ στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 08:10:17 amΚαλημέρα κορίτσια, ξέρω ειμαστε λίγες πια, μεγάλος ο πόνος μας ειδικά γι αυτες που το σύστημα μας προσπέρασε. Μόλις κάποια μάθει κατι νεότερο εδώ θα μαστε να τα λέμε. Πρέπει να δίνουμε κουράγιο η μια στην άλλη.Καλημερα!!! Δεν ειστε λιγες!!! Ακομα και οσες προσληφθηκαμε θα συνεχισουμε να μοιραζομαστε την αγωνια σας....εξαλλου του χρονου παλι μαζι θα ξεκινησουμε να μετραμε φασεις!!! Για ο,τι νεοτερο μαθαινουμε θα σας ενημερωνουμε.....απλα οπλιστειτε με υπομονη.
Καλημέρα κορίτσια, ξέρω ειμαστε λίγες πια, μεγάλος ο πόνος μας ειδικά γι αυτες που το σύστημα μας προσπέρασε. Μόλις κάποια μάθει κατι νεότερο εδώ θα μαστε να τα λέμε. Πρέπει να δίνουμε κουράγιο η μια στην άλλη.
Εγω προσωπικα πιστευω ότι θα πάρει καμια 300αρια στην επόμενη φάση, γιατι τα κενά δεν καλήφθηκαν όλα και θα προκύψουν κι άλλα, από άδειες, εγκυμοσύνες, εκπαιδευτικές κλπ.Ειμαι αισιόδοξη! Για να δούμε αν βγει αληθινός ο Καψαλάκης για 7 Οκτώβρη. Και λίγο νωρίτερα καλά θα ήταν.
θα υπαρξει δλδ και δ φαση
εχω ενα προβλημα!στην προηγουμενη λιστα ημουν σειρα 25 αλλα δεν με πηραν λογο επιλογης που εκανα!το θεμα ομως ειναι οτι στην καινουργια λιστα αναπληρωτων μετα τη Γ φαση που βγηκε δεν υπαρχω καθολου....μπορει να βοηθησει καποιοςlena εσυ εκανες την λιστα?
Παράθεση από: minaaa στις Σεπτεμβρίου 25, 2010, 02:13:09 pmεχω ενα προβλημα!στην προηγουμενη λιστα ημουν σειρα 25 αλλα δεν με πηραν λογο επιλογης που εκανα!το θεμα ομως ειναι οτι στην καινουργια λιστα αναπληρωτων μετα τη Γ φαση που βγηκε δεν υπαρχω καθολου....μπορει να βοηθησει καποιοςlena εσυ εκανες την λιστα?Ναι, εγώ την έφτιαξα. Μάλλον λόγω βιασύνης παρέλειψα το όνομά σου....Συγνώμη...Το υπολόγισα πάλι και σε βγάζω σειρά 6 τώρα. Καλό θα ήταν να το επιβεβαιώσει και η try more γιατί εγώ πρώτη φορά ασχολούμαι με τους πίνακες.
Τι να σου πω linx...δεν ξέρω... πιθανώς να έχω κάνει λάθος. Έπειδή όμως ο πίνακας της try more δεν ανοιγει στον υπολογιστή μου(πρέπει να το έχει φτιάξει σε νεότερη έκδοση excel), αυτό που θα κάνω είναι την Δευτέρα να τον ανοίξω από την δουλειά, να τον αντιγράψω σε παλαιοτερη εκδοση excel και να τον ανεβάσω στο φόρουμ. Υπομονη μέχρι τότε.