0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αναρωτιέμαι γιατί στη δικήμας νομαρχία που ρώτησα μου είπαν ότι έχουν υπολογιστεί τα κενά απότις συντάξεις και δεν θα προκύψουν άλλα.
Παράθεση από: ananas στις Οκτωβρίου 01, 2010, 08:24:42 pmΑναρωτιέμαι γιατί στη δικήμας νομαρχία που ρώτησα μου είπαν ότι έχουν υπολογιστεί τα κενά απότις συντάξεις και δεν θα προκύψουν άλλα.προφανως τις μεχρι τωρα συνταξεις, δεν ξερουμε για μετα τις 10/10
απο Γ φαση στον νομο Ηλειας έμειναν στην διαθεση της πρωτοβαθμιας 3 κοπέλες...δεν είχαν βγαλει κάποιο κενο για αυτες, τωρα αν περιμένουν να φυγουν ατομα μετα τα τέλη οκτωβρη δεν το γνωρίζω...αυτα απο μενα και τον νομο όπου βρισκομαι αυτή την στιγμή!
δεν έχει λογική αυτό που λες...προσπερνούν κάθε φορά συνάδελφο εφόσον δεν καλύπτονται οι επιλογές του και πάνε στον επόμενο.
Παράθεση από: nanakimou στις Οκτωβρίου 01, 2010, 09:08:41 pmαπο Γ φαση στον νομο Ηλειας έμειναν στην διαθεση της πρωτοβαθμιας 3 κοπέλες...δεν είχαν βγαλει κάποιο κενο για αυτες, τωρα αν περιμένουν να φυγουν ατομα μετα τα τέλη οκτωβρη δεν το γνωρίζω...αυτα απο μενα και τον νομο όπου βρισκομαι αυτή την στιγμή! Εγω ξερω οτι στον νομο ηλειας εχει ακομα κενα δεν συμπληρωθηκαν οι θεσεις